https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
QsisVTS έγραψε:επίσης όσο και να μην αναφέρεται τόσο συχνά ή ανοικτά, το ταίριασμα στο σεξ είναι η μισή τουλάχιστον σχέση
REALZEUS έγραψε:QsisVTS έγραψε:επίσης όσο και να μην αναφέρεται τόσο συχνά ή ανοικτά, το ταίριασμα στο σεξ είναι η μισή τουλάχιστον σχέση
Μια πρώην έλεγε ότι το σεξ είναι από το Α ως το Ψ, δηλαδή ίσα πριν τι Ω, σε μια σχέση.

11 χρόνια διαφορά έχουμε αλλά age is just a number. Φοιτήτρια φιλολογίας,
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
red_monster έγραψε:REALZEUS έγραψε:QsisVTS έγραψε:επίσης όσο και να μην αναφέρεται τόσο συχνά ή ανοικτά, το ταίριασμα στο σεξ είναι η μισή τουλάχιστον σχέση
Μια πρώην έλεγε ότι το σεξ είναι από το Α ως το Ψ, δηλαδή ίσα πριν τι Ω, σε μια σχέση.
Αυτό δεν το πιστεύουν οι άντρες ούτε στην ηλικία της μεγάλης καυλας, το πιστεύω γυναίκα ;

)QsisVTS έγραψε:red_monster έγραψε:REALZEUS έγραψε:QsisVTS έγραψε:επίσης όσο και να μην αναφέρεται τόσο συχνά ή ανοικτά, το ταίριασμα στο σεξ είναι η μισή τουλάχιστον σχέση
Αυτό δεν το πιστεύουν οι άντρες ούτε στην ηλικία της μεγάλης καυλας, το πιστεύω γυναίκα ;
άλλο τι λένε, άλλο τι πιστεύουν
πάρε παράδειγμα μια αγάμητη που τελικά το γυρνάει στα φεμινιστικά ή στα λεσβιακά και κρίνε
(και δεν με νοιάζει αν ακούγομαι φαλλοκράτης, έτσι είναι)
και ας μην πιάσω τις "καριερίστριες" με τα άπειρα ψυχολογικά γιατί θα ξημερώσουμε

bihlas87 έγραψε:Παίζει να γνώρισα το ταίρι μου εχθές11 χρόνια διαφορά έχουμε αλλά age is just a number. Φοιτήτρια φιλολογίας,
1.76, κόκκινο μαλλί, πληθωρική, τρελοκομείο μέχρι ξεφτίλας, αριστερόχειρας και αλκοόλα. Βγήκε μερικές φορές με έναν
συνομίληκό μου αλλά δεν ξέρει αν θα βγει κάπου, οπότε είναι ύψιστη προτεραιότητά μου να την κερδίσω![]()
ps: Όταν το πληκρολόγιο του κινητού σου προσπαθεί να σε κάνει ρεζίλι

red_monster έγραψε:
that's the point
Πρέπει να είσαι αφελής για να πιστεύεις οτι οι γυναίκες εννοούν αυτά που λένε
red_monster έγραψε:bihlas87 έγραψε:Παίζει να γνώρισα το ταίρι μου εχθές11 χρόνια διαφορά έχουμε αλλά age is just a number. Φοιτήτρια φιλολογίας,
1.76, κόκκινο μαλλί, πληθωρική, τρελοκομείο μέχρι ξεφτίλας, αριστερόχειρας και αλκοόλα. Βγήκε μερικές φορές με έναν
συνομίληκό μου αλλά δεν ξέρει αν θα βγει κάπου, οπότε είναι ύψιστη προτεραιότητά μου να την κερδίσω![]()
ps: Όταν το πληκρολόγιο του κινητού σου προσπαθεί να σε κάνει ρεζίλι
Εχθές τη γνώρισες σήμερα έστειλες.![]()
Το έχεις δει το έργο πολλάκις, γιατί κάνεις τα ίδια λάθη ξανά και ξανά?![]()
red_monster έγραψε:REALZEUS έγραψε:QsisVTS έγραψε:επίσης όσο και να μην αναφέρεται τόσο συχνά ή ανοικτά, το ταίριασμα στο σεξ είναι η μισή τουλάχιστον σχέση
https://www.facebook.com/reel/1076212278537413 Απ[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]