Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
QsisVTS έγραψε:το μόνο που λείπει από το φόρουμ είναι η σαρλζπουπού :rtfm:

φιξντ
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
QsisVTS έγραψε:επίσης όσο και να μην αναφέρεται τόσο συχνά ή ανοικτά, το ταίριασμα στο σεξ είναι η μισή τουλάχιστον σχέση

Μια πρώην έλεγε ότι το σεξ είναι από το Α ως το Ψ, δηλαδή ίσα πριν τι Ω, σε μια σχέση. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#487523 Αν η "βελτιωση" εχει να κανει με λογικα πραγματα πχ "οταν βγαινουμε εξω μη γινεσαι παντα ντιρλα" και σε ενδιαφερει ο αλλος πρεπει να κατσεις να το δεις.
Δεν ειναι παντοφλα ή υποχωρηση.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
REALZEUS έγραψε:
QsisVTS έγραψε:επίσης όσο και να μην αναφέρεται τόσο συχνά ή ανοικτά, το ταίριασμα στο σεξ είναι η μισή τουλάχιστον σχέση

Μια πρώην έλεγε ότι το σεξ είναι από το Α ως το Ψ, δηλαδή ίσα πριν τι Ω, σε μια σχέση. :s_howdy

Αυτό δεν το πιστεύουν οι άντρες ούτε στην ηλικία της μεγάλης καυλας, το πιστεύω γυναίκα ;
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#487621 Παίζει να γνώρισα το ταίρι μου εχθές :inlove: 11 χρόνια διαφορά έχουμε αλλά age is just a number. Φοιτήτρια φιλολογίας,
1.76, κόκκινο μαλλί, πληθωρική, τρελοκομείο μέχρι ξεφτίλας, αριστερόχειρας και αλκοόλα. Βγήκε μερικές φορές με έναν
συνομίληκό μου αλλά δεν ξέρει αν θα βγει κάπου, οπότε είναι ύψιστη προτεραιότητά μου να την κερδίσω :eat:
ps: Όταν το πληκρολόγιο του κινητού σου προσπαθεί να σε κάνει ρεζίλι
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#487651 Συζήτηση βυζί vs κώλος σε κρυφό group
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
red_monster έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

Αυτό δεν το πιστεύουν οι άντρες ούτε στην ηλικία της μεγάλης καυλας, το πιστεύω γυναίκα ;

άλλο τι λένε, άλλο τι πιστεύουν

πάρε παράδειγμα μια αγάμητη που τελικά το γυρνάει στα φεμινιστικά ή στα λεσβιακά και κρίνε :shifty:

(και δεν με νοιάζει αν ακούγομαι φαλλοκράτης, έτσι είναι :whistlink: )

και ας μην πιάσω τις "καριερίστριες" με τα άπειρα ψυχολογικά γιατί θα ξημερώσουμε
Άβαταρ μέλους
By red_monster
QsisVTS έγραψε:
red_monster έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

άλλο τι λένε, άλλο τι πιστεύουν

πάρε παράδειγμα μια αγάμητη που τελικά το γυρνάει στα φεμινιστικά ή στα λεσβιακά και κρίνε :shifty:

(και δεν με νοιάζει αν ακούγομαι φαλλοκράτης, έτσι είναι :whistlink: )

και ας μην πιάσω τις "καριερίστριες" με τα άπειρα ψυχολογικά γιατί θα ξημερώσουμε

that's the point
Πρέπει να είσαι αφελής για να πιστεύεις οτι οι γυναίκες εννοούν αυτά που λένε :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
bihlas87 έγραψε:Παίζει να γνώρισα το ταίρι μου εχθές :inlove: 11 χρόνια διαφορά έχουμε αλλά age is just a number. Φοιτήτρια φιλολογίας,
1.76, κόκκινο μαλλί, πληθωρική, τρελοκομείο μέχρι ξεφτίλας, αριστερόχειρας και αλκοόλα. Βγήκε μερικές φορές με έναν
συνομίληκό μου αλλά δεν ξέρει αν θα βγει κάπου, οπότε είναι ύψιστη προτεραιότητά μου να την κερδίσω :eat:
Εικόνα

Εχθές τη γνώρισες σήμερα έστειλες. :metalo:

Το έχεις δει το έργο πολλάκις, γιατί κάνεις τα ίδια λάθη ξανά και ξανά? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
red_monster έγραψε:
that's the point
Πρέπει να είσαι αφελής για να πιστεύεις οτι οι γυναίκες εννοούν αυτά που λένε :lol:

εγώ παρατηρώ συμπεριφορές ανθρώπων, ποτέ δεν περιμένω κανείς να μου πει τίποτα

η ομιλία τις περισσότερες φορές είναι περιττή ή για να περνάει η ώρα, απαραίτητη μόνο σε περιπτώσεις σαν κι εδώ που δεν υπάρχει προσωπική επαφή ανάμεσά μας
Άβαταρ μέλους
By pierce21
red_monster έγραψε:
bihlas87 έγραψε:Παίζει να γνώρισα το ταίρι μου εχθές :inlove: 11 χρόνια διαφορά έχουμε αλλά age is just a number. Φοιτήτρια φιλολογίας,
Εικόνα

Εχθές τη γνώρισες σήμερα έστειλες. :metalo:

Το έχεις δει το έργο πολλάκις, γιατί κάνεις τα ίδια λάθη ξανά και ξανά? :lol: :lol:

Three days rule :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#487696 Χθες μιλούσαμε από κοντά πόσες ώρες, με γελάκια, χαϊδέματα και χαζομάρες. Αυτή μου έδωσε το κινητό της για να βγούμε όταν έχει ρεπό, δεν είμαι και τόσο χθεσινός ρε παιδιά. Θα της πω να βάλει 2 ρεπό Παρασκευή και Σάββατο για να πάμε Φιλιππούπολη να δω την πόλη και να συναντήσω Κομοτηναίους που σπουδάζουν εκεί. Όλα οργανωμένα είναι, hostel με 15 ευρώ το βράδυ βρήκα, θα πάω με έναν κολλητό, αν δεχτεί το Μαράκι, ρίχνω άκυρο στον άλλο και γεμίζω μπουτάρες το κάθισμα του συνοδηγού.

.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
red_monster έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

Και το τηρούσε! :iconcool:

Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι ως το Ω... :lol: