Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
bujinkan έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
manoliossss έγραψε:που να να μπορώ να το βάλω και ένα βράδυ μ ένα πιο καλό ντύσιμο

Τι θέλει ο Μανώλης

vs τι κατάλαβε ο μπούτζικαν

Έχεις θέμα έτσι ?

< >
Ελα ,ήταν πετυχημένο ! Εγω γέλασα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#906967 Αυτό το θεματακι εψαχνα οτσο. :s_thumbsup

Πέτυχα διαφήμιση αυτό εδώ και ψήθηκα πάρα πολύ αλλά μετά διάβασα κριτικές και μπήκα σε σκέψεις, που πάω να μπλέξω κλπ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By alexm
otso έγραψε:https://www.instagram.com/p/DYe1sn4Murm/?utm_source=ig_embed&ig_rid=Axpmo7qcEheByx_lsPn8Hkl

Μηπως ξερει καποιος τι ρολοι φοραει αυτη ;

Breitling chronomat
Άβαταρ μέλους
By otso
#906975 Ευχαριστω και Χρονια πολλα
Νομιζα οτι για νοικοκυρα που σφουγκαριζει θα ειχε κατι υποδεεστερο
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Chris έγραψε:Πέτυχα διαφήμιση αυτό εδώ και ψήθηκα πάρα πολύ αλλά μετά διάβασα κριτικές και μπήκα σε σκέψεις, που πάω να μπλέξω κλπ

Μοιάζει σαν φαφούτικο ρομπότ. :hmmm:

manoliossss έγραψε:https://www.kulta-center.com/en/orient

Το παίρνουμε από εδώ;

Το μπλε Kamasu αποφάσισες τελικά;

Το Mako Sport στα 40mm είναι πολύ συμπαθητικό, βγαίνει σε αυτόματο και ηλιακό. Ανακάλυψα ότι ένα από τα χρώματα είναι το ανοιχτό γαλάζιο:

Εικόνα
(παράξενο bezel που καφε-πρασινίζει λίγο :hmmm: )
Παίζει ως λίγο μικρότερη (40 vs 42) επιλογή αν'ταυτού του JDM Citizen:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
Zorz έγραψε:
Chris έγραψε:Πέτυχα διαφήμιση αυτό εδώ και ψήθηκα πάρα πολύ αλλά μετά διάβασα κριτικές και μπήκα σε σκέψεις, που πάω να μπλέξω κλπ

Μοιάζει σαν φαφούτικο ρομπότ. :hmmm:

Λολ σκυθρωπό κιόλας, το βλέπω :lol:
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#907173 Και μιας κι έχασα την προσφορά από το kulta center και Ελλάδα πάει στα 340, έπεσε το μάτι μου εδώ.440€ βέβαια αλλά κάτι με τράβηξε

Εικόνα

Limited (4000 κομμάτια παγκοσμίως)

Θέλω να πάω να το δω και από κοντά πως θα δείχνει..
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
manoliossss έγραψε:Και μιας κι έχασα την προσφορά από το kulta center και Ελλάδα πάει στα 340, έπεσε το μάτι μου εδώ.440€ βέβαια αλλά κάτι με τράβηξε

Εικόνα

Εχουν πέσει οι τιμές κι ακόμα ψάχνομαι ..απλά τα έχω κάνει χειρότερα σε θέμα επιλογής.ειμαι ανάμεσα σε 3 πλέον .το πάνω το μωβ και αυτά τα δύο

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
manoliossss έγραψε:
manoliossss έγραψε:Και μιας κι έχασα την προσφορά από το kulta center και Ελλάδα πάει στα 340, έπεσε το μάτι μου εδώ.440€ βέβαια αλλά κάτι με τράβηξε

Εικόνα

Εχουν πέσει οι τιμές κι ακόμα ψάχνομαι ..απλά τα έχω κάνει χειρότερα σε θέμα επιλογής.ειμαι ανάμεσα σε 3 πλέον .το πάνω το μωβ και αυτά τα δύο

Εικόνα

Εικόνα
Βρήκα σήμερα το μπλε 299€ με δωρεάν μεταφορικά αμαζον και το πήρα..αναμονή να δούμε πως θα δείχνει από κοντά