Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#907890 Ενας φιλος που ασχολειται με τα μεταχειρισμενα, μου ειχε πει οτι οταν κανει ελεγχο σε αμαξι, παιζει ρολο στην εκτιμηση του και η κατασταση του τιμονιου που "λεει την αληθεια" σε καποιο βαθμο. Δεν εχω ιδεα αν ισχυει αυτο, αλλα το δικο μου το τιμονι που ειναι μαλιστα απο το κατω ραφι (Βαγκ) σε σχεση με τα Αουντι, που ειναι 5 χρονια παλιοτερο και με 20κ χλμ περισσοτερα, ειναι ΤΖΙΤΖΙ σε σχεση με αυτο της αγγελιας :s_cool
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:Ενας φιλος που ασχολειται με τα μεταχειρισμενα, μου ειχε πει οτι οταν κανει ελεγχο σε αμαξι, παιζει ρολο στην εκτιμηση του και η κατασταση του τιμονιου που "λεει την αληθεια" σε καποιο βαθμο. Δεν εχω ιδεα αν ισχυει αυτο, αλλα το δικο μου το τιμονι που ειναι μαλιστα απο το κατω ραφι (Βαγκ) σε σχεση με τα Αουντι, που ειναι 5 χρονια παλιοτερο και με 20κ χλμ περισσοτερα, ειναι ΤΖΙΤΖΙ σε σχεση με αυτο της αγγελιας :s_cool

H κατάσταση του εσωτερικού γενικότερα.Τα πλαστικά καλύμματα στα πεντάλ,το τιμόνι,ο λεβιές ταχυτήτων,το κάθισμα του οδηγού στην αριστερή πλευρά,οι διακόπτες στην πόρτα.Βεβαια με 200€ αλλάζει τιμόνι και πεντάλ και είναι καινουργές.

Πχ ψάχνω για XC40,ένα που είχα δει και έδειχνε καλό ήταν το https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... volvo-xc40
και μετά φτάνεις στο τιμόνι
Εικόνα
Αν άφησε το τιμόνι να φτάσει σε αυτή τη κατάσταση (ούτε το πούντο μου που είναι 21 ετών με πάνω απο 300Κ χλμ δεν εχει γίνει έτσι) πως συμπεριφέρθηκε στο υπόλοιπο αμάξι;
(τωρα πρόσεξα και τον τεμπελη που έχει ζαρώσει.... )
Άβαταρ μέλους
By g8777
#907892 Nαι, σωστα ολα αυτα. Εδω μιλαμε για

Βαγκ

Καμπριο

Κοσαετιας

Πιθανοτατα εισαγωγιαρικο

Συνεπως:

Α
Ψ
Ο
Υ
Γ
Ο
Υ

εμφανισιακα (συνεκτιμωντας και τα 4500 ευρα που ζηταει το παλικαρι).

Για τα τιμονια τωρα. Εγω εδω και κανα εξαμηνο οδηγαω μια Μ2 του 2020 :inlove: ( δωρο του μπαμπα μου επειδη περασα τα 35 :oops: ) φορωντας αυτο:

Εικόνα

οποτε το εσωτερικο εχει τα θεματακια του

Εικόνα

Λεει κατι αυτο για το αμαξι; :roll: