Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#246827 Ο Τοτός και ο Τοτούτσος της Ευελπίδων

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Τοτουτσος.

14αρα CRT.

Λίγο πιο μέσα στον χώρο του σπιτιού υπάρχουν παντού πράγματα και κουκλάκια, τεράστια πιάτα με φαΐ για τα κοκόρια –όλα πολύ καλά φροντισμένα–, καλαθάκια-κρεβάτια και χειροποίητα ρουχαλάκια.

Όταν θέλει να φάει, έρχεται και μου το λέει. Κουνάει το κεφάλι του για να μου δείξει ότι πεινάει. Αντίστοιχα, όταν δεν θέλει να φάει, το κουνάει αρνητικά. Πίνει νερό, κοιτάζει τον Θεό. Πίνει ξανά, πίνει και ξαναπίνει. Του λέω “θες κι άλλο νερό” και μου απαντάει όχι. Τρώνε τα πάντα, καλαμπόκι, μήλα. Τους βάζω στο μπολ και χαλίκια γιατί θέλουν ασβέστιο και μου έχουν φάει λίγο τους τοίχους».

Τον Τοτούτσο τον πήγαμε βόλτα σε ένα κτήμα και μας κρύωσε και ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα τη γλίτωνε. Το παιδί δεν μπορούσε να αναπνεύσει

Τον ξέρουνε τον μπαμπά τους. Τον ξέρουνε» και μου φέρνει μια φωτογραφία του πατέρα της. «Πάνε στη φωτογραφία και του κάνουν “μμμμ” και τον τσιμπάνε και καταλαβαίνουν και του λένε “γιατί δεν μας μιλάς;”»

Στη θάλασσα όλοι τούς έπαιρναν φωτογραφίες, απ’ όλο τον κόσμο. Με τα μαγιό

ΟΥΤΕ ΔΙΚΗ ΛΕΜΕ. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΤΡΕΝΑ.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#246876 Και που χέζουνε ρε γμτ; Αυτά κάθε λίγο και λιγάκι αμολάνε κουτσουλιές από πίσω. :dizzy:

Πρίν από πολλές δεκαετίες είχα κι΄ εγώ στην αυλή ένα κοκοράκι από τα πασχαλιάτικα που είχα περιμαζέψει όταν το βαρέθηκε το παιδάκι που το πήρε. Φοβερό κοκόρι. Δεν άφηνε γάτα για γάτα να μπεί στο κήπο.

Αλλά σε διαμέρισμα... :s_no
Άβαταρ μέλους
By xenos
#246906 Ρε τι βλέπουμε! :lol: Εδώ είχε ο πεθερός 5-6 (έτοιμα για σφάξιμο) και μας είχαν πρήξει τα @@. Στις 3, 4, 6, 7, ε άντε γαμήσου για κόκορας, να κοιμηθούμε λίγο! :rant: :lol:
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#250420 Αυτή εδώ η φάτσα...

Εικόνα

...έκανε λαθραία την διαδρομή Π. Φάληρο - Καμίνια μέσα στον χώρο του κινητήρα!!!
Χέστηκα πάνω μου όταν άκουσα ένα γατί να φωνάζει όταν ήμουν στο δρόμο. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν από το ράδιο
μετά ότι ήταν απ'έξω γιατί ήμουν κολλημένος στην κίνηση. Όταν έκλεισα ράδιο, προχώρησα μερικά μέτρα αλλά δεν σταμάτησα να το ακούω με έλουσε κρύος ιδρώτας. Δεν είχα που να σταματήσω για καμιά 500αρια μέτρα. Τώρα λέω θα φύγει κάτω, θα το πατήσω εγώ ή ο πίσω, θα μπλεχτεί σε κανέναν ιμάντα, ανεμιστήρα.... :s_hang

Με την ψυχή στο στόμα βρήκα ένα συνεργείο πάνω στον δρόμο. Είχε κάτσει στην μπροστά αριστερή γωνία του προφυλακτήρα πάνω στην ποδιά. Ξηλώνουμε το πλαστικό του θόλου να το πιάσουμε, τρομάζει πάει από την άλλη.
Σηκώνουμε το αμάξι και με τα χίλια ζόρια το πιάσαμε!

Με βρήκε οπότε... η θα το κρατήσω εγώ (διαμέρισμα) ή οι γονείς μου (μονοκατοικία, αυλή) αλλά πριν 9 μήνες "έχασε" τον αγαπημένο της γάτο η μάνα μου και δεν είναι σίγουρη ότι θέλει πάλι δέσμευση συναισθηματική...

Πάντως άρχισε η διαδικασία αποπαρασίτωσης μέσα έξω.
Όπου και αν μείνει θα αγαπηθεί όπως κάθε κατοικίδιο που είχαμε. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#250537 Είναι που λένε ότι δεν παίρνεις γατάκι, σε διαλέγει και σε βρίσκει αυτό... :)
όλα καλά για τον καμικάζι :)

Εμείς γίναμε γατογονείς... 14 ημερών γατάκια παρατημένα στα σκουπίδια. 2,5 εβδομάδες μετά...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#251047 Ψάχνω τσομπάνο για να του δώσω το sarplaninac. Είναι 5 ετών θηλυκό και στειρωμένο. ΔΕΝ κάνει για σπίτι. Σήμερα μου επιτέθηκε για δεύτερη φορά χωρίς λόγο, και ήταν και η πρώτη φορά που με δάγκωσε. Αν δεν βρεθεί κάποιος, το ζώο πάει για ευθανασία.
Με τον κτηνίατρο που μίλησα, μου είπε ότι η μόνη λύση είναι να κάνει τη δουλειά που ξέρει(= φυλάει πρόβατα). Το έχω από 30 ημερών, πονάει η ψυχή μου, αλλά δε γίνεται άλλο.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#251245 Κακώς πήρες sarplaninac αν δεν είχες κάποια εργασία ανάλογη, ελπίζω να βρεθεί κάποιος προς ορεινή Χαλκιδική κρίμα είναι το σκυλάκι! Βασικά απορω ποιος πρότεινε τέτοιο σκυλί και το πήρες.