otso έγραψε:stavrosg έγραψε:
< >
τι ρατσα ειναι;
Χασκυ με Ελβετικο ποιμενικο (μα
άλλον, εμείς μεγάλο τον μαζέψαμε)
otso έγραψε:stavrosg έγραψε:
< >
τι ρατσα ειναι;

Λίγο πιο μέσα στον χώρο του σπιτιού υπάρχουν παντού πράγματα και κουκλάκια, τεράστια πιάτα με φαΐ για τα κοκόρια –όλα πολύ καλά φροντισμένα–, καλαθάκια-κρεβάτια και χειροποίητα ρουχαλάκια.
Όταν θέλει να φάει, έρχεται και μου το λέει. Κουνάει το κεφάλι του για να μου δείξει ότι πεινάει. Αντίστοιχα, όταν δεν θέλει να φάει, το κουνάει αρνητικά. Πίνει νερό, κοιτάζει τον Θεό. Πίνει ξανά, πίνει και ξαναπίνει. Του λέω “θες κι άλλο νερό” και μου απαντάει όχι. Τρώνε τα πάντα, καλαμπόκι, μήλα. Τους βάζω στο μπολ και χαλίκια γιατί θέλουν ασβέστιο και μου έχουν φάει λίγο τους τοίχους».
Τον Τοτούτσο τον πήγαμε βόλτα σε ένα κτήμα και μας κρύωσε και ο γιατρός μου είπε ότι δεν θα τη γλίτωνε. Το παιδί δεν μπορούσε να αναπνεύσει
Τον ξέρουνε τον μπαμπά τους. Τον ξέρουνε» και μου φέρνει μια φωτογραφία του πατέρα της. «Πάνε στη φωτογραφία και του κάνουν “μμμμ” και τον τσιμπάνε και καταλαβαίνουν και του λένε “γιατί δεν μας μιλάς;”»
Στη θάλασσα όλοι τούς έπαιρναν φωτογραφίες, απ’ όλο τον κόσμο. Με τα μαγιό
Εδώ είχε ο πεθερός 5-6 (έτοιμα για σφάξιμο) και μας είχαν πρήξει τα @@. Στις 3, 4, 6, 7, ε άντε γαμήσου για κόκορας, να κοιμηθούμε λίγο!

Ο Ναντο το έχει, με τον εαυτό του. Δες πχ δηλώσει[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]