Για το 'κάργιες' μπορείς να μας γράψεις στις θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, καιρό έχουμε να σ' ακούσουμε
kacey έγραψε:να μου πεις οτι δεν διαχωρισα επ'ακριβως τις περιπτωσεις, να το καταλαβαινα...italakias έγραψε:Οταν εγω εχω ενα παιδακι 4-5 ετων και μου το αρπαξει εν πιτ μπουλ απο τον λαιμο ,η πρωτη μου κινησησ θα ειναι να το σκοτωσω και οχι να εξετασω τους λογους για τους οποιους επιτεθηκε.
Εσυ βεβαια επειδη εισαι και βλακας,κατσε να σου φαει το παιδι σου ενας σκυλος .
Το οτι πηγες απ'ευθειας σε "πιτμπουλ" που "αρπαζει το παιδι μου απο το λαιμο", αρκει για καταλαβω τι εισαι.
italakias έγραψε:Σορυ Κασευ,δεν ηξερα οτι κυκλοφορεις με Κανις.
xenos έγραψε: Πως θα καταλάβει ότι δεν πρέπει να δαγκώνει τόσο δυνατά στο παιχνίδι;
πιτσιρικάς και σε μεσαιο γριφον βεβαια
γεγονος οτι δε με ξαναδαγωσε εκτοτε.... και με κοιταγε περιεργα για κανα δυο μερες...
)kacey έγραψε:εσυ το πρωτο πραγμα που σκεφτηκες ηταν "το κακο pitbull" που φυσικα "θα πιασει το παιδακι απο το λαιμο". Η πραγματικοτητα λεει οτι τα pitbull ειναι απο τα καλυτερα σκυλια για να εχεις, αν εχεις παιδια.

Διάβασε την απάντηση μου και θα δεις τι γράφω για την ευθανασία. Εσύ βέβαια, για τους λόγους σου, λές ειρωνικά για 10 ή 11 δαγκωματιές. ΟΚ, θες να προκαλέσεις, δικαίωμα σου.travelman έγραψε:kacey έγραψε:εσυ το πρωτο πραγμα που σκεφτηκες ηταν "το κακο pitbull" που φυσικα "θα πιασει το παιδακι απο το λαιμο". Η πραγματικοτητα λεει οτι τα pitbull ειναι απο τα καλυτερα σκυλια για να εχεις, αν εχεις παιδια.
Παιδιά άμα είναι να γράφω σεντόνια τζάμπα, να το αφήσω το σπορ, δείτε και κανένα από τα λίνκακια που βάζω. Προχτές είχα βάλει λίνκ που λέει ότι τα "πιτμπουλ τα καλύτερα σκυλιά" φάγανε μέχρι και τον ιδιοκτήτη τους, δεν θα ήθελα να φανταστώ τι θα κάνανε στα παιδιά του . Και αυτά είναι νέα αυτής της εβδομάδας, φίλος παιδίατρος μου αναφέρει ότι το δάγκωμα σκύλου σε παιδί το έχουνε για πασατέμπο από πλευράς συχνότητας περισατικού
Οπότε βάζω τρία ακόμα λίνκ μπας και δει κανείς το ένα. Πάρτε και λίγα σκυλιά για τα παιδιά ακόμα (προσοχή πίσως από τα δύο πρώτα σπόιλερ κρύβεται πόνος, πίσω από το τρίτο κρύβεται παντόφλα και αυτή μπορεί να πονέσει περισσότερο)
α ωραια, τοτε να βαλω κ εγω 2 λινκ, ενα οπου ο πακιστανος βιασε κ πολτοποιησε το κεφαλι της πιτσιρικας στη Παρο, κ το αλλο οπου οι τρεις πακιστανοι εσφαξαν εναν ελληνα για να του κλεψουν μια καμερα. Κ μετα να βγαλουμε συμπερασματα για τους Πακιστανους, κ ειδικα για οσους διαμενουν στη χωρα μας. Τα οποια φυσικα κ "θα ειναι σωστα", αφου "δυο λινκ/περιπτωσεις"...
Ε? Καλο το επιχειρημα?
Αλλά εδώ είναι η μεγάλη αλήθεια. Ο κόσμος που θέλει να έχει επιθετικά σκυλιά (πίτμπουλ, μπουλντόγκ, ροτβάιλερ, ντόπερμαν και τα συναφή) θέλει μόνο για ένα λόγο: Είναι ένα νόμιμο φονικό όπλο που μπορείς να το κυκλοφορήσεις πρακτικά παντού, ενώ εάν σε πιάσουν με τον ελβετικό σουγιά/νυχοκόπτη με την 5πόντη λάμα μπορεί να θεωρηθεί φονικό όπλο. Δεν έχει σημασία εάν έχουν πρόθεση να το χρησιμοποιήσουν ή όχι, και μόνο που το έχουν δίπλα τους ψηλώνουν 10 πόντους
α) οσοι το κανουν αυτο, ειναι |λογοκρισία| ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Δεν φταινε σε τιποτα τα σκυλια.
β) το "ταδε ρατσες = επιθετικα σκυλια" δειχνει ποσο ΑΣΧΕΤΟΣ εισαι. Για το "νομιμο οπλο" δεν μπορω να σχολιασω, γελαω παρα πολυ για να πληκτρολογησω.
Και πίσω από την επιθυμία βρίσκεται η φαντασίωση: Η στιγμή που ο "κακός" θα σου επιτεθεί και τα "καλά πιστά σκυλιά" θα σε σώσουν, άσχετα εάν ο "κακός" είναι "κακός" κατά την κρίση σου επειδή σου μίλησε στον ενικό. Δείτε την εκπλήρωση της φαντασίωσης για τον ιδιοκτήτη, με το θύμα να έχει κάνει μία ωραιότατη μπολονέζ στην άσφαλτο
Και επειδή πολύ αίμα είδαμε ας βάλουμε μία πιο φυσιολογική φαντασίωση να ηρεμήσουμε να χορέψουμε να ευθυμήσουμε
μπλα μπλα μπλα, βλακειες βλακειες βλακειες κλπ κλπ.
Ακόμα δεν πάντως δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα μου (δεν μετράω δεν έχει νόημα), στις πόσες δαγκωνιές θα πρέπει να απομακρύνεται με νόμιμο τρόπο το σκυλί από δημόσιο χώρο, και στην περίπτωση που δεν μπορεί η πολιτεία και οι "φιλόζωοι" να το θρέψουν σε ασφαλή χώρο να του γίνεται ευθανασία με νόμιμο τρόπο (προφανώς και η καραμπινιά ευθανασία είναι, απλά δεν είναι νόμιμη με το ισχύον εκλεκτικό σύστημα). Άμα είναι ρε παιδιά να πούμε μέχρι 10 δαγκωματιές είσαι ΟΚ, στην 11η να το σκεφτούμε το θέμα. Άμα είναι να βαλουν και μία ιατρική επιτροπή να βγάλει στις πόσες είναι ΟΚ. Εμένα πάντως όλοι οι γιατροί που ρώτησα μου είπαν από την πρώτη δαγκωνιά φάε το μισό φαρμακείο που περιέγραψα πριν (και ένας από αυτούς σιχαίνεται να δίνε φάρμακα, όπως άλλωστε και εγώ να τα παίρνω). Αλλά παιδιά μπέσα, να καταλήξουμε στις 10, και πάνω από εκεί κατευθείαν απομάκρυνση μη λέμε μετά φοβικό και κουλτούρες και άστο πάλι έξω μετά.
Το κακό είναι πως με το ισχύον νομικό πλαίσιο έτσι κακογραμένο που είναι, μπορεί και να σε κάνει όπως και στη φωτογραφία του συνδέσμου και το σκυλί να μείνει στη θέση του επειδή είναι φοβικό![]()
εχει απαντηθει, απλα εσυ δεν γουσταρεις την απαντηση: το σημαντικο ειναι το γιατι σε δαγκωσε. Και ναι, ενα σκυλι που ειναι φοβικο, μπορει να δαγκωνει ΑΠΟ ΦΟΒΟ. Εσυ εκει, εχεις μεινει στο![]()
Άλλη λύση (και που έμμεσα προτείνουν οι φιλοζωικές, όταν σου λένε άλλαξε δρόμο!!) λίστα με απαγορευμένες δραστηριότητες και την ακτίνα δράσης του. Π.χ. εδώ στα 200μ απαγορεύεται το ποδήλατο, εκεί στα 100μ απαγορεύεται το τρέξιμο, παραπέρα στα 300 μέτρα απαγορεύεται να μην έχει κάνεις κάνει μαθήματα ασάνα γιόγκα ώστε να μην μυρίζει τον φόβο σου ο σκύλος, πιο πέρα στο μισό χιλιόμετρο απαγορευέται να είσαι κάτω των 8 ωστέ να πανικοβληθείς.
γινεσαι γραφικος.
Το θέμα με τα ζώα προς κατανάλωση κρέατος δεν είναι ούτε εκτός θέματος ούτε επουσιώδες. Εκεί είναι το δάσος και εμείς ασχολούμαστε όχι με δέντρο αλλά με το φύλλο από το δέντρο. Μου πραγματικά αδιανόητο κάποιος να υπερκαταναλώνει ζώα (όπως το 99% όλων μας βάσει των συστάσεων της ιατρικής κοινότητας), η οποία συνεπάγεται την πολύ πιο άσχημη κακοποίηση τους και σε πολύ μεγαλύτερη έκταση από αυτά που συζητάμε και να ταυτόχρονα να δηλώνει φιλόζωος, και μάλιστα για ικανοποιηθεί η εκλεκτική φιλοζωϊα του να απαιτεί να περιοριστεί η ελευθερία κίνησης των ανθρώπων...
Dodger έγραψε:* μη μου πεις ότι στην Κίνα τρώνε σκύλους,
Pitt έγραψε:Τα σκυλιά που δείχνεις να ξεσκίζουν κάποιον γιατί έτσι εκπαιδεύτηκαν και θεωρούν ότι υπερασπίζονται το αφεντικό τους, τα ίδια κωλόσκυλα θα μπορούσαν να είναι τα μάτια και οδηγοί τυφλών, να σώσουν ζωές ανθρώπων μέσα από ερείπια, να προφυλάξουν το κοπάδι από άγρια ζώα, να εντοπίζουν ναρκωτικά, να κάνουν παρέα σε έναν παπούλη που ζεί μόνος και εγκαταλελειμμένος. Ζώα είναι και συμπεριφέρονται όπως τα μάθουμε...

https://www.facebook.com/reel/1076212278537413 Απ[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]