τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
krom έγραψε:Τα πέτυχε όλα πάλι ο δίας![]()
Το συγκεκριμένο tu δεν είχε καμία σχέση με αυτά της σειράς. Είχε φάει άπειρο πετσόκωμμα για να χωρέσει η μομβα, λογώ μεγέθους και βάρους. Δεξαμενές, εσωτερικά στηρίγματα πόρτες καταπακτής είχαν πάρει πούλο, η βόμβα κρεμόταν ΜΕΣΑ από το αεροπλάνο -και όχι εξωτερικά, η μισή ήταν μέσα, μισή έξω.
Και όντως επηρεάστηκε από την έκρηξη, άλλαξε πορεία και έχασε 800μέτρα ύψος.

krom έγραψε:Πάμε πάλι- Η βόμβα αναρτώναν ΜΕΣΑ από το bomb bay. Λόγω μεγέθους η μισή είναι μέσα μισή έξω.
Ελεο

IKE έγραψε:cabala10 ελληνικά γνωρίζεις? η μητρική σου γλώσσα ποια είναι?

cabala10 έγραψε:IKE έγραψε:cabala10 ελληνικά γνωρίζεις? η μητρική σου γλώσσα ποια είναι?
δεν ξερω οταν μιλαω με σενα νιωθω πως πρεπει να εχω και εναν μεταφραστη βλακειας ειδικα οταν το παιζεις ξερολας σε θεματα που δεν εχεις καμια σχεση
IKE έγραψε:cabala10 έγραψε:IKE έγραψε:cabala10 ελληνικά γνωρίζεις? η μητρική σου γλώσσα ποια είναι?
δεν ξερω οταν μιλαω με σενα νιωθω πως πρεπει να εχω και εναν μεταφραστη βλακειας ειδικα οταν το παιζεις ξερολας σε θεματα που δεν εχεις καμια σχεση
Ισχύει αυτό με τον μεταφραστή |λογοκρισία|, αλλά ελλείψει του οι βλακείες σου διατυπώνονται αμετάφραστες. Δεν είναι μόνο με εμένα, με όλους (άντε να εξαιρέσω τους βλάκες) έχεις αυτό το θέμα, απλά λίγοι μπαίνουμε στον κόπο να στο επισημάνουμε.

cabala10 έγραψε:IKE έγραψε:cabala10 έγραψε:IKE έγραψε:cabala10 ελληνικά γνωρίζεις? η μητρική σου γλώσσα ποια είναι?
Ισχύει αυτό με τον μεταφραστή |λογοκρισία|, αλλά ελλείψει του οι βλακείες σου διατυπώνονται αμετάφραστες. Δεν είναι μόνο με εμένα, με όλους (άντε να εξαιρέσω τους βλάκες) έχεις αυτό το θέμα, απλά λίγοι μπαίνουμε στον κόπο να στο επισημάνουμε.
ελα κουκλε ασε τις επιθεσεις ειπες να το παιξεις γαματος εχασες ανεβασες οτι να ναι φωτογραφια και δη απο μια βερσιον του tu 95 που το πρωτο concept εγινε το 67....
δηλαδη οκ ειπαμε
krom έγραψε:Καμπαλα, κάτσε και διάβασε, τα λέει όλα
http://www.airwar.ru/enc/bomber/tu95v.html
http://avia.pro/blog/car-samolet
REALZEUS έγραψε:KWSN-Men έγραψε:REALZEUS έγραψε:trident1971 έγραψε:REALZEUS έγραψε:[quote="21 quadra"]10 most Dangerous Weapons Ever Created
https://www.youtube.com/watch?v=RtP7igBSUXI
Αυθαίρετη η λίστα αλλά στις πρώτες θέσεις έχει δίκιο. Στην Tsar Bomba πάντως λέει μια χαζομάρα. Σίγουρα δεν ήταν εύχρηστη αλλά με βομβαρδιστικό TU-95 την δοκίμασαν, οπότε δεν διαλύεται ο φορέας. Το αρχικό yield ήταν κοντά στους 100 μεγατόνους αλλά την περιόρισαν στους 50 γιατί η ζημιά θα ήταν ανυπολόγιστη. Εδώ και με τους 50 ΜΤ και στα 100 χλμ καιγόσουν ζωντανός!
Το αεροπλανο το ειχαν κανει καμπριο για να χωρεσει, και αμα βαραγαν 100Mt θα γινόταν και αυτο σταχτη και μπούρμπερη.
Όχι, το α/φ είχε ανηρτημενη την βόμβα εξωτερικά. Ο δε χρόνος φυγής εξαρτάται από την επιβράδυνση της ριψεως, το υψόμετρο και την ταχύτητα του φορέα. Οι 100 ΜΤ κρίθηκαν απλά υπερβολικά ριψοκίνδυνοι για την δοκιμή.
Και με τους 50ΜΤ οριακά γλύτωσε το Tupolev.
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]