Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#150041 έχεις δίκιο φίλτατε, συνέχισε να μας διαφωτίζεις
Άβαταρ μέλους
By cabala10
krom έγραψε:Τα πέτυχε όλα πάλι ο δίας :s_sarcastic
Το συγκεκριμένο tu δεν είχε καμία σχέση με αυτά της σειράς. Είχε φάει άπειρο πετσόκωμμα για να χωρέσει η μομβα, λογώ μεγέθους και βάρους. Δεξαμενές, εσωτερικά στηρίγματα πόρτες καταπακτής είχαν πάρει πούλο, η βόμβα κρεμόταν ΜΕΣΑ από το αεροπλάνο -και όχι εξωτερικά, η μισή ήταν μέσα, μισή έξω.
Και όντως επηρεάστηκε από την έκρηξη, άλλαξε πορεία και έχασε 800μέτρα ύψος.

υπαρχουν τοσα βιντεο(μην πω για τις φωτο..) που το δειχνουν και μπορεις ξεκαθαρα να δεις την ποπα απ εξω ουτε μεσα εξω ουτε εξω μεσα και επι τα ταυτα ουτε τιποτα
Άβαταρ μέλους
By IKE
#150056 Δηλαδή οι στρατιωτικές αυθεντίες REALZEUS & cabala10 λένε βλακίες? Ε όχι, δε το πιστεύω

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By cabala10
krom έγραψε:Πάμε πάλι- Η βόμβα αναρτώναν ΜΕΣΑ από το bomb bay. Λόγω μεγέθους η μισή είναι μέσα μισή έξω.
Ελεο

tu95v Με tsar επανω
Εικόνα
tu 95 rt
Εικόνα
και ενα απλο tu 95
Εικόνα

ΑΝ ειχες κανει τον κοπο να διαβασεις ποσο μεγαλη ηταν η tsar θα καταλαβαινες οτι δεν χωραγε να μπει οχι η μιση ουτε το 1/4 μεσα διοτι το πλατος της ηταν ισο με το αεροπλανο......το μονο που εκαναν ηταν να μεγαλωσουν τα Latches και να βγαλουν το πισω radar και τα bay doors κατα τα αλλα δεν υπηρχει περιπτωση να κανουν κατι αλλο

μεγαλε ΙΚΕ Μαθε πρωτα ΤΙ ανεβαζεις και μετα βγαλε γλωσσα οχι τιποτα αλλο αλλα εσυ ο μεγας γνωστης των παντων πρεπει να μπορεις να διακρινεις τι εστι recon και τι εστι βομβα.. :lol:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#150059 cabala10 ελληνικά γνωρίζεις? η μητρική σου γλώσσα ποια είναι?
Άβαταρ μέλους
By cabala10
IKE έγραψε:cabala10 ελληνικά γνωρίζεις? η μητρική σου γλώσσα ποια είναι?

δεν ξερω οταν μιλαω με σενα νιωθω πως πρεπει να εχω και εναν μεταφραστη βλακειας ειδικα οταν το παιζεις ξερολας σε θεματα που δεν εχεις καμια σχεση
Άβαταρ μέλους
By IKE
cabala10 έγραψε:

δεν ξερω οταν μιλαω με σενα νιωθω πως πρεπει να εχω και εναν μεταφραστη βλακειας ειδικα οταν το παιζεις ξερολας σε θεματα που δεν εχεις καμια σχεση

Ισχύει αυτό με τον μεταφραστή |λογοκρισία|, αλλά ελλείψει του οι βλακείες σου διατυπώνονται αμετάφραστες. Δεν είναι μόνο με εμένα, με όλους (άντε να εξαιρέσω τους βλάκες) έχεις αυτό το θέμα, απλά λίγοι μπαίνουμε στον κόπο να στο επισημάνουμε.

:)
Άβαταρ μέλους
By cabala10
IKE έγραψε:
cabala10 έγραψε:

Ισχύει αυτό με τον μεταφραστή |λογοκρισία|, αλλά ελλείψει του οι βλακείες σου διατυπώνονται αμετάφραστες. Δεν είναι μόνο με εμένα, με όλους (άντε να εξαιρέσω τους βλάκες) έχεις αυτό το θέμα, απλά λίγοι μπαίνουμε στον κόπο να στο επισημάνουμε.

ελα κουκλε ασε τις επιθεσεις ειπες να το παιξεις γαματος εχασες ανεβασες οτι να ναι φωτογραφια και δη απο μια βερσιον του tu 95 που το πρωτο concept εγινε το 67....
δηλαδη οκ ειπαμε :lol:
Άβαταρ μέλους
By krom
cabala10 έγραψε:
IKE έγραψε:
cabala10 έγραψε:

ελα κουκλε ασε τις επιθεσεις ειπες να το παιξεις γαματος εχασες ανεβασες οτι να ναι φωτογραφια και δη απο μια βερσιον του tu 95 που το πρωτο concept εγινε το 67....
δηλαδη οκ ειπαμε :lol:

Πω ρε, το Tu 95 RT εμφανίστηκε το 1962.
Άβαταρ μέλους
By mirage
REALZEUS έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
trident1971 έγραψε:
REALZEUS έγραψε:[quote="21 quadra"]10 most Dangerous Weapons Ever Created

https://www.youtube.com/watch?v=RtP7igBSUXI

Αυθαίρετη η λίστα αλλά στις πρώτες θέσεις έχει δίκιο. Στην Tsar Bomba πάντως λέει μια χαζομάρα. Σίγουρα δεν ήταν εύχρηστη αλλά με βομβαρδιστικό TU-95 την δοκίμασαν, οπότε δεν διαλύεται ο φορέας. Το αρχικό yield ήταν κοντά στους 100 μεγατόνους αλλά την περιόρισαν στους 50 γιατί η ζημιά θα ήταν ανυπολόγιστη. Εδώ και με τους 50 ΜΤ και στα 100 χλμ καιγόσουν ζωντανός!

Το αεροπλανο το ειχαν κανει καμπριο για να χωρεσει, και αμα βαραγαν 100Mt θα γινόταν και αυτο σταχτη και μπούρμπερη.

Όχι, το α/φ είχε ανηρτημενη την βόμβα εξωτερικά. Ο δε χρόνος φυγής εξαρτάται από την επιβράδυνση της ριψεως, το υψόμετρο και την ταχύτητα του φορέα. Οι 100 ΜΤ κρίθηκαν απλά υπερβολικά ριψοκίνδυνοι για την δοκιμή.

Και με τους 50ΜΤ οριακά γλύτωσε το Tupolev.

Δέχθηκε ισχυρό ωστικό και θερμικό κύμα. Μη ξεχνάμε βέβαια ότι επρόκειτο για ελικοφόρο σχετικά χαμηλής ταχύτητας.[/quote]
Νταξει μπορει να ειναι αρκουδα αλλα δεν ειναι αργη. Το αντιθετο. In fact ο ρυθμος επιταχυνσης του ειναι καλυτερος απο πολλα συγχρονα μαχητικα αναχαιτισης ακομα και με το reheat. Btw cabala το tu 95 πρωτοεμφανιστηκε το 1955.