Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#902827 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά τα 2 να πει εντυπώσεις? Είδα κάτι βιντεάκια, τα αγόρασα, εάν έχει κάποιος εμπειρία από ιδία χρήση ή έστω από παρεμφερές προϊόν, ας την ακούσουμε

Soft99 Σφραγιστικό Κρυστάλλων Ultra Glaco 70ml - SF10310

Soft99 Αλοιφή Καθαρισμού Κρυστάλλων Compound Roll On 100ml - SF10308
Άβαταρ μέλους
By nEK
#902844 Ναι! και καναν δουλεια για ενα χρονο σχεδον στα παρμπριζ. Οπου εκανα στα πλαγια ακομα δουλευουν. Φυσικα με το σπρευ συντηρησης μετα απο καθε πλυσιμο. Στο ενα αμαξι που κυκλλοφορει 2-3 φορες τι βδομαδα ειναι και εμπρος σσχεδον οπως τη πρωτη μερα. Ττο καθημερινο, φαινεται οτι θελει ξανα, αλλα καμια σχεση με το να μην εχω κανει καθολου.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
nEK έγραψε:Ναι! και καναν δουλεια για ενα χρονο σχεδον στα παρμπριζ. Οπου εκανα στα πλαγια ακομα δουλευουν. Φυσικα με το σπρευ συντηρησης μετα απο καθε πλυσιμο. Στο ενα αμαξι που κυκλλοφορει 2-3 φορες τι βδομαδα ειναι και εμπρος σσχεδον οπως τη πρωτη μερα. Ττο καθημερινο, φαινεται οτι θελει ξανα, αλλα καμια σχεση με το να μην εχω κανει καθολου.

:thumbsup:

To σπρέι συντήρησης ποιο είναι?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:
nEK έγραψε:Ναι! και καναν δουλεια για ενα χρονο σχεδον στα παρμπριζ. Οπου εκανα στα πλαγια ακομα δουλευουν. Φυσικα με το σπρευ συντηρησης μετα απο καθε πλυσιμο. Στο ενα αμαξι που κυκλλοφορει 2-3 φορες τι βδομαδα ειναι και εμπρος σσχεδον οπως τη πρωτη μερα. Ττο καθημερινο, φαινεται οτι θελει ξανα, αλλα καμια σχεση με το να μην εχω κανει καθολου.

Λογικα το WD40 που παει με ολα (σαν την κοκα κολα) :shifty:
Άβαταρ μέλους
By nEK
BARHonda έγραψε:

αυτο

αυτο το σετ εχω δουλεψει γω.