Soft99 Σφραγιστικό Κρυστάλλων Ultra Glaco 70ml - SF10310
Soft99 Αλοιφή Καθαρισμού Κρυστάλλων Compound Roll On 100ml - SF10308
nEK έγραψε:Ναι! και καναν δουλεια για ενα χρονο σχεδον στα παρμπριζ. Οπου εκανα στα πλαγια ακομα δουλευουν. Φυσικα με το σπρευ συντηρησης μετα απο καθε πλυσιμο. Στο ενα αμαξι που κυκλλοφορει 2-3 φορες τι βδομαδα ειναι και εμπρος σσχεδον οπως τη πρωτη μερα. Ττο καθημερινο, φαινεται οτι θελει ξανα, αλλα καμια σχεση με το να μην εχω κανει καθολου.
BARHonda έγραψε:nEK έγραψε:Ναι! και καναν δουλεια για ενα χρονο σχεδον στα παρμπριζ. Οπου εκανα στα πλαγια ακομα δουλευουν. Φυσικα με το σπρευ συντηρησης μετα απο καθε πλυσιμο. Στο ενα αμαξι που κυκλλοφορει 2-3 φορες τι βδομαδα ειναι και εμπρος σσχεδον οπως τη πρωτη μερα. Ττο καθημερινο, φαινεται οτι θελει ξανα, αλλα καμια σχεση με το να μην εχω κανει καθολου.
![]()
To σπρέι συντήρησης ποιο είναι?
BARHonda έγραψε:nEK έγραψε:Ναι! και καναν δουλεια για ενα χρονο σχεδον στα παρμπριζ. Οπου εκανα στα πλαγια ακομα δουλευουν. Φυσικα με το σπρευ συντηρησης μετα απο καθε πλυσιμο. Στο ενα αμαξι που κυκλλοφορει 2-3 φορες τι βδομαδα ειναι και εμπρος σσχεδον οπως τη πρωτη μερα. Ττο καθημερινο, φαινεται οτι θελει ξανα, αλλα καμια σχεση με το να μην εχω κανει καθολου.
![]()
To σπρέι συντήρησης ποιο είναι?
Νταξ το ξεραμε οτι θα περασει 100 καρτακια ο Μαξ κ[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]
Εχεις πουλησει κανενα βιβλιο μεχρι τωρα ή ακομα ψ[…]