- 09 Ιουν 2026, 13:14
#904898
Την Κυριακή μια παρέα από Κοζάνη θα πήγαινε Καλαρρύτες με τις μηχανές. Και στα πολύ γρήγορα είπα να πάω και γω σε εκείνα τα μέρη κυρίως για να γράψω το δρόμο με την 360 για να τα ανεβάσω για να είναι διαθέσιμα σε στυλ google street.
Εν τέλει η κάμερα ξεκίνησε να γράφει 8 το πρωί στο Strata στα Γρεβενά, πήγα Μέτσοβο, Ανήλιο, Χαλίκι και το πάσο στο Μπάρο πήγα αριστερά προς Ματσούκι. Ερημιά γενικά εκτός από κάποιους άλλους μηχανόβιους.

Είχα ώρα μέχρι να βρω την παρέα που είχαμε πει για μεσημέρι οπότε έφυγα προς Πράμαντα και Μελισσουργούς που ήθελα να τσεκάρω και 2 φορτιστές ;)
Έκατσα 3 τέταρτα σε ένα ωραίο ξενοδοχείο με θέα και έφυγα πίσω για να πάω προς Καλαρρύτες.
Τελικά τους βρήκα στη Μονή Κηπίνας και ανεβήκαμε λίγο πιο πάνω σε ένα μονοπάτι που έχει το νερόμυλο σαν καφέ. Κλειστό ήταν οπότε καθήσαμε για λίγο και εγώ μόνο που δεν έβαλα το κεφάλι στο ρέμα για να δροσιστώ.
Ευτυχώς η παρέα είχε όρεξη για πολύ δρόμο οπότε είπαμε να γυρίσουμε από Περτούλι και Καλαμπάκα.
Η κάμερα έκλεισε το απόγευμα στην Καλαμπάκα και όλο το υλικό το έχω βάλει στο Mapillary.

Το κομμάτι από Ανήλιο - Χαλίκι - Μπάρος - Ματσούκι δεν το έχει ούτε το google street.