Zorz έγραψε:rx8_drifter έγραψε:The Highlands' answer to Route 66! Scotland unveils scenic North Coast 500 route taking in fairy tale castles, beaches and ruins
Χάχα, σχεδιάζω αυτή τη διαδρομή για το Πάσχα! Θα νοικιάσω τουτούνι για 4-5 μέρες και θα κάνω γύρα τα Χάιλαντς!![]()
Το σκεφτόμουν για μηχανή, αλλά α) πολλά τα λεφτά Άρη και β) μου λείπουν σε αυτή τη φάση σοβαρά μποτάκια και παντελόνι.![]()
Ρωτάω τους ντόπιους για συμβουλές, έχω κατεβάσει και αυτό και κρατάω σημειώσεις.drdino έγραψε:Εμένα δεν με θέτε; :|
Το TOWIE crew είναι πάντα καλοδεχούμενο. Περάστε πρώτα κερί τα κρουασάν και τα τάπερ σας (για να μη σκορπίσουν από τα αλάτια εδώ πάνω) και σας περιμένουμε.
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτος που κανει τετοιο ταξιδι εχει κανει αλλα μικροτερα σε διαρκεια και εχει μαθει τι χρειαζεται , δεν ξεκινας απο μια εκδρομη στο Σουνιο να κανεις τετοια διαδρομη![]()
(...)
Φυσικα χρειαζεσαι και συνεπιβατη με αντιστοιχη αποψη στον λιτο βιο![]()
+1
Ειχα κανει διαδρομη με την κοπελα μου και νοικιαρικο απο Γλασκωβη - Ιβερνες- isle of Skye- Oban και πισω γλασκωβη. Μας πηρε 3-4 μερες. Καταπληκτικο μερος-μας εκανε και καταπληκτικο καιρο -, ολες οι διαδρομες απιστευτες-λιγο στενοι οι δρομοι ανα φασεις- η πιο ομορφη διαδρομη μαλλον απο Ιβερνεςς σε isle of Skye. ειχα παρει ενα ι30 ντιζελ, εσπρωχνε μεχρι τα 90 μαω μα χαρα. Βεβαια στο γυρισμο-κι ενω- ετρωγα παγωτο σε ενα ξεφωτο με φοντο τη λιμνη και τα βουνα περνανε ταπα μια GT3 με μια stradale... μου επεσε το παγωτο απο το χερι σε στυλ ironman.
Εχει μια καταπληκτικη ταβερνα στο Ομπαν αν γυρισεις απο εκει πες μου να σου στειλω info.Στο Isle of Skye να πας στο old man of Storr να ανεβεις την πλαγια εχει τρελη θεα, και αν πας καλοκαιρι πεσε μεσα σε καμια λιμνη να γουσταρεις.
Loch Lomond for ever.!

λεω να γυρισω απο Γκρενομπλ, Μιλανο Βενετια κλπ (οποτε καλα ειναι το "πηγαινε" να ειναι οσο το δυνατον σβελτο)

Loch Lomond for ever.!

)