- 26 Νοέμ 2024, 08:50
otso έγραψε:bill33 έγραψε:Mου θυμίζει το 5min Crafts στο FB η όλη φάση.Βάλε μια φωτό να δούμε την βίδα να βγάλουμε την σωστή λύση.
Σε άλλα νέα,άλλαξα την αντίσταση απο τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και τον καθάρισα απο τα άλατα.Καθέτου τοποθέτησης 80άρης οπότε βράχηκα ελαφρώς.Τον έχω βάλει να ζεσταίνει τώρα να ρυθμίσω πάλι τον θερμοστάτη.
Ζεσταινει ακομα η εσκασε ;
Αντισταση και φλαντζα τα εβγαλες και σου δωσαν παρομοια ; η ειναι ολες ιδιες ;
Ειχε ξανανοιχτει ;
Οταν το ανοιξες και την ειδες , ηθελε αλλαγμα η αφου το ανοιξες που το ανοιξες καλυτερα καινουργια ;
Εχω και εγω καθετο και θα ηθελα να τον ανοιξω , συναντησες δυσκολια ;
Δουλευει σωστά.Εβγαλα φωτό απο την εξω μεριά της αντίστασης ,πόσες βίδες έχει και πόσα watt είναι.Ζητησα και φλάντζα και ανόδιο .Ο Καυκας δεν είχε ανόδιο οπότε έβαλα το ιδιο,δεν ήταν φαγωμένο.
Τον είχα ανοίξει πριν 5 με 6 χρόνια να βγάλω τα άλατα μόνο.
Είχε πάλι μαζεψει άλατα.
Τα καλώδια ήταν ευκολο να μπουν απο εκεί που βγήκαν καθώς είχα φωτό.Να ταιριάξω τις βίδες ήταν το πιο δύσκολο καθώς στον δικό μου δεν είναι κολλημένες αλλά βγαίνουν απο το πλάι .
Ηθελα να δω πως ήταν καθώς έκανε αρκετό θόρυβο όταν ζέσταινε και αργούσε πολύ.Η αντίσταση ήταν καλυμμένη με άλατα αλλά όχι σκασμένη.Επίσης είχε στραβώσει λιγο,δεν πέρναγε εύκολα απο την τρύπα.
Life may not be the party we hoped for, but while we are here we might as well dance.