Η μοναδική αφίσα ταινίας που είχα κρεμασμένη στο δωμάτιό μου!!!
Asimov έγραψε:St.Devote έγραψε:Οh Scarlet my Scarlet ...
Σήμερα Matchpoint στην ΕΡΤ 1 ... 10:00 μμ
Το όντως περίφημο Matchpoint είναι ένα σπάνιο παράδειγμα έργου του οποίου ο δημιουργός διασκευάζει τον εαυτό του : η πρώτη φορά που ο Άλεν έκανε αυτήν την ταινία ήταν το.... 1989 με το Crimes & misdemeanors, IMHO την καλύτερη στιγμή της τεράστιας καριέρας του.
Αριστούργημα, ένα από τα σπουδαιότερα φιλμ που γυρίστηκαν ποτέ.
Asimov έγραψε:Για το matchpoint λες ή για το crimes and misdemeanors?
Anonymous Founder έγραψε:Το άλλο είναι το αριστούργημα. Να το δεις.Asimov έγραψε:Για το matchpoint λες ή για το crimes and misdemeanors?
Το matchpoint. To άλλο μάλλον δεν το έχω δει. Μ'αρέσει κι εμένα ο Woody Allen, αλλά νομίζω πως καμία ταινία του δεν με έκανε να πω "αριστούργημα".
Σίγουρα στο Matchpoint πέρασα πολύ ευχάριστα, αλλά μέχρις εκεί.
Geralt έγραψε:Εντελώς τυχαία είδα σήμερα τον Ξεχωριστό Γουιλ Χαντινγκ και για μια ακόμη φορά εμπεδώσα ότι ο μονόλογος του συγχωρεμενου Γουίλιαμς στην λίμνη είναι ίσως ο καλύτερος μονόλογος του σινεμά
Τι φοβερή ερμηνεία!
Your move champ
JimClark έγραψε:Geralt έγραψε:Εντελώς τυχαία είδα σήμερα τον Ξεχωριστό Γουιλ Χαντινγκ και για μια ακόμη φορά εμπεδώσα ότι ο μονόλογος του συγχωρεμενου Γουίλιαμς στην λίμνη είναι ίσως ο καλύτερος μονόλογος του σινεμά
Τι φοβερή ερμηνεία!
Your move champ
Το είχα αντιπαραβάλει με το μονολογικο ξέσπασμα στο τέλος του pacino στο άρωμα γυναίκας. Μόνο που ο Williams απαγγέλει αντί να "πυροβολαει"

Anonymous Founder έγραψε:Το matchpoint. To άλλο μάλλον δεν το έχω δει. Μ'αρέσει κι εμένα ο Woody Allen, αλλά νομίζω πως καμία ταινία του δεν με έκανε να πω "αριστούργημα".
Σίγουρα στο Matchpoint πέρασα πολύ ευχάριστα, αλλά μέχρις εκεί.
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]