Corto Maltese έγραψε:Για να μην ψάχνω: Το Crossbones τι λέει;
Ναι μεν μέτρια σειρά σε σχέση με τις μεγάλες, ωστόσο οι πρωταγωνιστές παίζουν αρκετά καλά και το στόρυ είναι συμπαθητικό.
Είναι ευχάριστη αλλά όχι και τόσο δεμένη.
Η άλλη "Black Sails" (που τώρα ξεκινάει η 2η σεζόν), είναι πιο "σοβαρή" και κερδίζει στα σημεία την από πάνω. Έχει καλύτερο casting, δείχνει την σκληρότητα των πειρατών και τα πλάνα στα πλοία και στις μάχες είναι πιο αληθοφανή.
Και αυτή όμως κάπου μπάζει ελαφρώς.
Θα πρότεινα το Black Sails ως πιο αυθεντικό πειρατικό, και άμα θες να σκοτώσεις το χρόνο σου ευχάριστα βλέπεις και την πρώτη. Κάτι τους λείπει, το οποίο δεν το έχω προσδιορίσει, αλλά ειδικά το Black Sails είναι πολύ τίμια προσπάθεια.
elteo έγραψε:28/1 επιστρέφει το Suits. Το νου σας όσοι το βλέπετε.
!Και μια ερώτηση: αν είδε κανείς το Almost Human, γνωρίζει γιατί το έκοψαν κι αν υπάρχει ελπίδα να συνεχιστεί
;
Govus έγραψε:Αν αγανακτήσατε (κι εγώ μαζί...) με το Lost, τότε ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ, μην δείτε το Fringe!
Και μια ερώτηση: αν είδε κανείς το Almost Human, γνωρίζει γιατί το έκοψαν κι αν υπάρχει ελπίδα να συνεχιστεί;
Μάλλον το έκοψαν γιατί μετά τα πρώτα 2-3 τα βάζει στα ίσια με το Hipnosedon.
Govus έγραψε:Αν αγανακτήσατε (κι εγώ μαζί...) με το Lost, τότε ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ, μην δείτε το Fringe!
Και μια ερώτηση: αν είδε κανείς το Almost Human, γνωρίζει γιατί το έκοψαν κι αν υπάρχει ελπίδα να συνεχιστεί;
Το Fringe γαμουσε!
Στη τελευταιες δυο σεζον χαθηκε λιγο η μπαλα και επρεπε να δεις το καθε επισοδιο δυο φορες και να ψαχνεις στα φορουμ τι ειχε γινει πριν, για να βγαλεις ακρη, αλλα την ολοκληρωσαν σωστα

Ατάκες, χαρακτήρες ένας κι ένας και 2 κορίτσια να τα πιεις στο ποτήρι. Η καθεμία με τις χάρες της. Η ξανθιά σωματάρα η μελαχρινή «ματάρες».
Την έχει και το ποπκορν.
Σουπερ επισοδειο
Δεν υπαρχει συγκριση, το fringe ηταν εξαιρετικο imho. Και μια χαρα τελος ειχε, οπως και γενικοτερα ιστορια (αν τη καταλαβαινες).
elteo έγραψε:Για όποιον ψάχνει κωμική σειρά ... 2 broke girls...Ατάκες, χαρακτήρες ένας κι ένας και 2 κορίτσια να τα πιεις στο ποτήρι. Η καθεμία με τις χάρες της. Η ξανθιά σωματάρα η μελαχρινή «ματάρες».
Την έχει και το ποπκορν.
Ωραίος και ψάχνω καιρό τώρα ένα χαζο-sitcom για ευχάριστο 20λεπτο πριν τον ύπνο.
QsisVTS έγραψε:Βλέπει κανείς black sails?Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο. Μου αρέσουν τα σκάφη, οι θάλασσες και ωραίες γκόμενες έχει (και πρόθυμες!). Από υπόθεση και ηθοποιία δεν πείστηκα ακόμα, θα δούμε....