popolaros έγραψε:τα σκληρα λαστιχα παντα αργουν να ζεσταθουν σε σχεση με τα |λογοκρισία|;
Όχι αλλά, θεωρητικά τουλάχιστον, το πιο μαλακό θα έχει καλύτερο grip σαν κρύο/χλιαρό από το αντίστοιχο σκληρό κρύο.
popolaros έγραψε:ενα λαστιχο πρεπει να ζεστενεται παντα γρηγορα; στις μικρες αυτες διαδρομες θα παιξει τοσο μεγαλη διαφορα αν ενα λαστιχο ειναι ''ζεστο'' απο ενα χλιαρο;
Πουθενά δεν υπάρχει "πρέπει"... Πάντα ανάλογα τις συνθήκες... Στη δική μου περίπτωση (γι'αυτο και περιγράφω ακριβώς την χρήση παραπάνω) θεωρώ ως καλύτερη επιλογή είτε κάτι που να ζεστένεται εύκολα είτε κάτι που να έχει καλή απόδοση από κρύο/χλιαρό (προφανώς με το ανάλογο κόστος στη σκληρή χρήση)... Αν έχεις άλλη άποψη θα χαρώ να την ακούσω...
Όσο για το αν θα κάνει διαφορά από κρύο σε χλιαρό και ζεστό αντίστοιχα είναι μεγάλη κουβέντα... Όπως και να'χει όμως δε νομίζω να είναι κακό να ψάχνουμε τις καλύτερες επιλογές για τις ανάγκες μας... γνώμες ζητάω, δεν ψάχνω το χαμένο δέκατο...
popolaros έγραψε:πετα στην ακρη τα RF και βαλε ενα eagle f1 , οπου οπως λεγεται κρατανε γυρω στα 20κ, ή καποιο πιο safe - sport contact 5 οπου λογικα θα σου κρατησει ενα 30αρι
Μέσα σε 3 χρόνια το αυτοκίνητο έχει κάνει μόλις 15κ (τα οποία όμως ήταν αρκετά για να χρειάζονται αλλαγή τα sport contact 3 που φοράει τώρα), οπότε δεν θα έλεγα πως με ενδιαφέρει ένα τα-κάνω-όλα ελαστικό που θα κρατήσει 20 - 30 - 40κ...
Τα f1 σε non-RF τα είχα παλαιότερα, αξιοπρεπέστατα... για συγκεκριμένους λόγους παραμένουν σαν πρώτη επιλογή τα RF (λες εγω να μην θέλω να ξεφορτωθώ το εξτρά βάρος και το κοπάνημα των runflat; ) οπότε προς το παρόν ψάχνω την καλύτερη δυνατή επιλογή προς αυτή την κατεύθυνση...