Τωρα ειμαι σε φαση που θα καταληξω με 3 ΑP λογω εμβαδών και μπαλκονιων
glf έγραψε:Και μια και λεμε για mesh wifi κτλ, τι ωραια που ειναι κατι access point για ταβανι ε; Η καλύτερη επιλογή για σωστη λήψη.Για σπίτι δύσκολο το ταβάνι, αλλιώς κάτι στρογγυλά ubiquity είναι μούρλια.

glf έγραψε:Ε ναι για σωστά σπιτικά λέμε. Αρκεί να εχει παει και κανα UTP ξατα κει κοντά.
Οκ καλο και το mesh αλλα στην ουσία τρώει bandwidth για την αναμετάδοση.
Βρε σα το καλώδιο δεν έχει..
dimviii έγραψε:dimviii έγραψε:για αλλαγη τεντοπανων βρισκω τιμες απο 10 ευρω μεχρι και 14 ευρω για ten cate + φπα
εχει αλλαξει κανεις εδω μεσα,και ποσο πληρωσατε για καλο τεντοπανο?
τελικα εκλεισα στα 13,5 ευρω τοποθετημενα το τετραγωνικο, με Ελληνικο πανι,οπου εαν μουχλιασει στα 5 ετη,θα αλλαχθει δωρεαν.
https://tentes-skiasis.gr/wp-content/up ... OR-WEB.pdf
Φωναξα 2-3 για προσφορα,ολοι μου ειπαν τα χειροτερα λογια για τα Ολλανδικα ten cate.Moυχλιαζουν γρηγορα/δεν αξιζουν τα χρηματα τους.Ακομα και αυτοι που τα δουλευαν,δεν τα προτειναν.
Βάλε τις πρωτεραιοτητες σου κ τις κόκκινες γραμμές σου κ καλή δύναμη! dimitrisB έγραψε:Αν έχεις τέντα με στήριξη σε κάγκελο (με αντιρίδες), δεν απαιτείται κάτι το ιδιαίτερο, αρκεί και το αλουμίνιο στις αντιρίδες, εκτός το αντίβαρο, που χρειάζεται να είναι απο σίδερο και όχι αλουμινίου, ώστε σε περίπτωση που δεν την ασφαλίζεις, να μην "ανεμίζει" ακόμα και με 3 μποφόρ αέρα.
Για τέντες με βραχίονες, επιλέγεις μόνο βαρέως τύπου. Και ναί, σχεδόν διπλοπληρώνεις.
Οταν έαν σπίτι στοιχίζει χ και ένα άλλο χ+50%, δεν είναι τυχαίο.
Τα υλικά είναι ΥΛΙΚΑ (+ οι designιές) και στοιχίζουν !![]()
Όσο για τους μαστόρους, .... " ότι σου τύχει"!
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]