Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#57835 Στα -8 όλα αυτά. Τεσπά. Παμ παρακάτ. Τουλάχιστον δεν είχε -9 που θα ήταν σαφώς πιο γρουσούζικο.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#57836 Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι όποιος δεν πηγαίνει με τα όρια στα Τέμπη είναι κάφρος δολοφόνος και δε ξέρω εγώ τι άλλο ή όχι? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JBT
junior gt έγραψε: ή όχι? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
CARυοθραύστης έγραψε:
junior gt έγραψε: ή όχι? :hmmm:

όχι εσύ σύντροφε...ξέρειι για ποιον χτυπάει η καμπάνα
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 03 Ιαν 2015, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Morx
junior gt έγραψε:Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι όποιος δεν πηγαίνει με τα όρια στα Τέμπη είναι κάφρος δολοφόνος και δε ξέρω εγώ τι άλλο ή όχι? :hmmm:

Eαν θυμαμαι καλα, ανεφερα πως τα ορια στα τεμπη, των 60 χλμ/ω ειναι οκ δεδομενου οτι μιλαμε για δρομο διπλης κατευθυνσης χωρις διαχωριστικο και σε περιπτωση μετωπικης τα 60+60 ειναι μεγαλο ζητημα. Σε εκεινο το ποστ, ισχυριζομαι ομως, οτι ο δρομος ειναι αψογος και θελει ΠΟΛΛΑ περισσοτερα απο 60χλμ/ω την ωρα για να βρεθεις αγκαλια με τον απεναντι!!

CARυοθραύστης έγραψε:Στα -8 όλα αυτά. Τεσπά. Παμ παρακάτ. Τουλάχιστον δεν είχε -9 που θα ήταν σαφώς πιο γρουσούζικο.

Επιασες μια θερμοκρασια και πρηζεις μπαλες, το καταλαβαινεις, ετσι;
-8 βαθμους, ειχε εξω απο την Κατερινη, απο Τεμπη μεχρι λαρισα, επαιζε -1 με -3.
Λιγοτερο γρουσουζικο; Σου καθεται καλυτερα;

Οταν ανεβω στο πατρικο μου απο βδομαδα, αν δω στην Εγνατια τιποτα -5 με ηλιοφανεια το μεσημερι, να κοψω στα 100; 80;; Μηπως να μετρησω και σχετικη υγρασια να δω αν στα 180 αφηνω contrails ??
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#57852 Καραγκιοζιλίκι τελείως...
δεν περιγράφω άλλο. Καλή χρονιά σε όλους και κυρίως με περισσότερο μυαλό και μετριοφροσύνη...
Άβαταρ μέλους
By JBT
Morx έγραψε:Επιασες μια θερμοκρασια και πρηζεις μπαλες, το καταλαβαινεις, ετσι;

Οταν ανεβω στο πατρικο μου απο βδομαδα, αν δω στην Εγνατια τιποτα -5 με ηλιοφανεια το μεσημερι, να κοψω στα 100; 80;; Μηπως να μετρησω και σχετικη υγρασια να δω αν στα 180 αφηνω contrails ??

Βρε ό,τι θέλεις κάνε, ειδικά εάν είσαι μόνος σου παίξε και κλακέτες.

Απλά κάτι σαν αυτό:

Morx έγραψε:Πληρη αγνοια κινδυνου...

Μετα, φταιει το κρατος... οι εργολαβοι, η διαχειριστρια εταιρεια του αυτ/τοδρομου... κτλ κτλ.

καλύτερα να μην τα γράφεις. Άσε να εννοούνται από μόνα τους.
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
Morx έγραψε:
Οσο για την αναφορα σε 4motion ... αντιστοιχο αμαξωμα με κινηση εμπρος, εχει 1,5λ/100 μικροτερη καταναλωση σε μεικτο ("τυποποιημενης δοκιμης") κυκλο και καλυτερη επιταχυνση απο σταση αλλα και ρεπριζ. Με καμια 100αρια κιλα νομιζω λιγοτερα! Γι'αυτο και η αναφορα μου.

Ορέστη.... :x

Σε πειραζω! :innocent:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
CARυοθραύστης έγραψε:
Morx έγραψε:Επιασες μια θερμοκρασια και πρηζεις μπαλες, το καταλαβαινεις, ετσι;

Βρε ό,τι θέλεις κάνε, ειδικά εάν είσαι μόνος σου παίξε και κλακέτες.

Απλά κάτι σαν αυτό:

Morx έγραψε:Πληρη αγνοια κινδυνου...

Μετα, φταιει το κρατος... οι εργολαβοι, η διαχειριστρια εταιρεια του αυτ/τοδρομου... κτλ κτλ.

καλύτερα να μην τα γράφεις. Άσε να εννοούνται από μόνα τους.

Σαν τον άλλον σε άλλο τοπικό που μίλαγε για κρατικοδίαιτους και δημόσιους υπάλληλους και ο ίδιος έκλεβε καμμιά εκατοστή χιλιάδες το χρόνο από την εφορία... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#58142 Οφφτοπικ τελευταιο απο μενα, γιατι κουραζεις....
Δεν εκραξα ποτε και κανεναν που πηγαινε πανω απο τα ορια σε εθνικες οδους και αυτοκινητοδρομους ... εισαι edit [Mod], δεν εξηγειται αλλιως.
Το να προσπαθεις να κανεις την παρθενα δε σου βγαινει.
Παρομοιως λοιπον, καθεσαι και βγαζεις απο τη μυγα ξιγκι γιατι παραβιασα ορια ταχυτητας, πηγαινα με την ταυτοτητα στο στομα σε αδειο δρομο, κτλ... κανω οτι κραζω και τα σχετικα.
Βιαζεσαι τοσο πολυ να σχολιασεις που δεν δινεις σημασια σε οσα γραφω επ'ακριβως.
Δεν εκραξα, στο θεμα με τις απρεπεις συμπεριφορες, παρα μονο την |λογοκρισία| που εδερνε εκεινον που αγνοουσε τον παγωμενο κατα πασα πιθανοτητα δρομο και απο συνηθεια κινειται στην αριστερη λωριδα ακομα και αν αυτη ειναι καλυμενη απο παχνη!

Τροχαιο με υπαιτιοτητα δικη μου δεν εχω προκαλεσει, ουτε εχω απασχολησει γενικοτερα την ασφαλιστικη μου!
(υπαρουν 2 με μηδαμινες υλικες ζημιες εξ'αιτιας αλλου που μπορω να σου περιγραψω αν εισαι τοσο περιεργος ωστοσο...)

Εσυ λοιπον με το STI στο αβαταρ σου, και το "GT" Nickname σου, φανταζομαι εισαι ανθρωπος του rollcage με κρανος και των Σ/Κ σε πιστες ... δεν πας να δεις αν ερχομαι λεω 'γω;

Για τελευταια φορα λοιπον και ξεφορτωσου απο πανω μου:
1) Ορατοτητα μεχρι την Αιγυπτο.
2) ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος στο δρομο
3) Καθαρο οδοστρωμα
4) 5χλμ ευθεια
Χτυπαω κοφτη 5η μεχρι τα πιστονια και οι βαλβιδες να γινουν σκονη και φτυνω ταλιρα απο την εξατμιση.

Εαν αυτο σου φαινεται τραβηγμενο, τοτε οταν ξεπερασεις τα 50χλμ/ω στην πολη, να απλωσεις το δεξι σου χερι και να το τραβηξεις με φορα στη μαπα σου να συνελθεις.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Morx έγραψε:Οφφτοπικ τελευταιο απο μενα, γιατι κουραζεις....
Δεν εκραξα ποτε και κανεναν που πηγαινε πανω απο τα ορια σε εθνικες οδους και αυτοκινητοδρομους ... εισαι edit [Mod], δεν εξηγειται αλλιως.
Το να προσπαθεις να κανεις την παρθενα δε σου βγαινει.
Παρομοιως λοιπον, καθεσαι και βγαζεις απο τη μυγα ξιγκι γιατι παραβιασα ορια ταχυτητας, πηγαινα με την ταυτοτητα στο στομα σε αδειο δρομο, κτλ... κανω οτι κραζω και τα σχετικα.
Βιαζεσαι τοσο πολυ να σχολιασεις που δεν δινεις σημασια σε οσα γραφω επ'ακριβως.
Δεν εκραξα, στο θεμα με τις απρεπεις συμπεριφορες, παρα μονο την |λογοκρισία| που εδερνε εκεινον που αγνοουσε τον παγωμενο κατα πασα πιθανοτητα δρομο και απο συνηθεια κινειται στην αριστερη λωριδα ακομα και αν αυτη ειναι καλυμενη απο παχνη!

Τροχαιο με υπαιτιοτητα δικη μου δεν εχω προκαλεσει, ουτε εχω απασχολησει γενικοτερα την ασφαλιστικη μου!
(υπαρουν 2 με μηδαμινες υλικες ζημιες εξ'αιτιας αλλου που μπορω να σου περιγραψω αν εισαι τοσο περιεργος ωστοσο...)

Εσυ λοιπον με το STI στο αβαταρ σου, και το "GT" Nickname σου, φανταζομαι εισαι ανθρωπος του rollcage με κρανος και των Σ/Κ σε πιστες ... δεν πας να δεις αν ερχομαι λεω 'γω;

Για τελευταια φορα λοιπον και ξεφορτωσου απο πανω μου:
1) Ορατοτητα μεχρι την Αιγυπτο.
2) ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος στο δρομο
3) Καθαρο οδοστρωμα
4) 5χλμ ευθεια
Χτυπαω κοφτη 5η μεχρι τα πιστονια και οι βαλβιδες να γινουν σκονη και φτυνω ταλιρα απο την εξατμιση.

Εαν αυτο σου φαινεται τραβηγμενο, τοτε οταν ξεπερασεις τα 50χλμ/ω στην πολη, να απλωσεις το δεξι σου χερι και να το τραβηξεις με φορα στη μαπα σου να συνελθεις.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά κατάφερες για μια ακόμη φορά να γίνεις ο edit [Mod] του φόρουμ.
Καλά λένε ότι ο edit [Mod] επμένει :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#58184 Ρε edit [Mod], παραιτηθηκες απο τη συζητηση πιο πανω και ακομα επιμενεις... με χριζεις περιγελο του φορουμ ενω στο αλλο τοπικ ανεφερες μαλακιες περι Τεμπων. Αραγε εχεις κινηθει ποτε στο δρομο για τον οποιο ανεφερα τις εξωγηινες ταχυτητες τυπου warp 4 ???

Σε παρακαλω σταματα να συνεχιζεις ή αν θες, βρες κανενα επιχειρημα γιατι με αυτα που διαβαζω για απαντησεις ειναι κριμα να ασχολεισαι στο τοπικ με τα πολιτικα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#58196 Τα επόμενα θα τα σβήσω ολόκληρα.
Καλή χρονιά! :s_cool [Mod]
Άβαταρ μέλους
By bebes
#91299 Ειχα μια υπονοια οτι η γυναικα μου με "καταστρεφει" :lol: , αλλα τωρα βεβαιωθηκα

377 χιλιομετρα, ολα δικα της με το Σουμπαρου και ενα ωραιοτατο 9αρακι

τα μισα εγιναν σε ανοιχτο δρομο (επαρχιακο δικτυο) και τα αλλα μισα στην πολη αλλα οχι κεντρο, γυρω γυρω τα παιδια κουβαλουσε σε δραστηριοτητες

http://prntscr.com/6j0xfo
Subaru Outback diesel
Άβαταρ μέλους
By antonisczt
#91450 Θεσσαλονικη-Ξανθη εχθες το πρωι με το Kia,μεση ωριαια 138km/h,γεμισμα εκει Lpg με 0,87€(famas εκει ειναι ακομα πιο μαγκες απο τους δικους μας :rant: )υπολογισμος και καταναλωση 11.9lt/100km.