Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
junior gt έγραψε: ή όχι?
junior gt έγραψε:Εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι όποιος δεν πηγαίνει με τα όρια στα Τέμπη είναι κάφρος δολοφόνος και δε ξέρω εγώ τι άλλο ή όχι?
CARυοθραύστης έγραψε:Στα -8 όλα αυτά. Τεσπά. Παμ παρακάτ. Τουλάχιστον δεν είχε -9 που θα ήταν σαφώς πιο γρουσούζικο.
Morx έγραψε:Επιασες μια θερμοκρασια και πρηζεις μπαλες, το καταλαβαινεις, ετσι;
-8 βαθμους, ειχε εξω απο την Κατερινη, απο Τεμπη μεχρι λαρισα, επαιζε -1 με -3.
Λιγοτερο γρουσουζικο; Σου καθεται καλυτερα;
Οταν ανεβω στο πατρικο μου απο βδομαδα, αν δω στην Εγνατια τιποτα -5 με ηλιοφανεια το μεσημερι, να κοψω στα 100; 80;; Μηπως να μετρησω και σχετικη υγρασια να δω αν στα 180 αφηνω contrails ??
Morx έγραψε:Πληρη αγνοια κινδυνου...
Μετα, φταιει το κρατος... οι εργολαβοι, η διαχειριστρια εταιρεια του αυτ/τοδρομου... κτλ κτλ.
Morx έγραψε:
Οσο για την αναφορα σε 4motion ... αντιστοιχο αμαξωμα με κινηση εμπρος, εχει 1,5λ/100 μικροτερη καταναλωση σε μεικτο ("τυποποιημενης δοκιμης") κυκλο και καλυτερη επιταχυνση απο σταση αλλα και ρεπριζ. Με καμια 100αρια κιλα νομιζω λιγοτερα! Γι'αυτο και η αναφορα μου.
Ορέστη....
CARυοθραύστης έγραψε:Morx έγραψε:Επιασες μια θερμοκρασια και πρηζεις μπαλες, το καταλαβαινεις, ετσι;
-8 βαθμους, ειχε εξω απο την Κατερινη, απο Τεμπη μεχρι λαρισα, επαιζε -1 με -3.
Λιγοτερο γρουσουζικο; Σου καθεται καλυτερα;
Οταν ανεβω στο πατρικο μου απο βδομαδα, αν δω στην Εγνατια τιποτα -5 με ηλιοφανεια το μεσημερι, να κοψω στα 100; 80;; Μηπως να μετρησω και σχετικη υγρασια να δω αν στα 180 αφηνω contrails ??
Βρε ό,τι θέλεις κάνε, ειδικά εάν είσαι μόνος σου παίξε και κλακέτες.
Απλά κάτι σαν αυτό:Morx έγραψε:Πληρη αγνοια κινδυνου...
Μετα, φταιει το κρατος... οι εργολαβοι, η διαχειριστρια εταιρεια του αυτ/τοδρομου... κτλ κτλ.
καλύτερα να μην τα γράφεις. Άσε να εννοούνται από μόνα τους.
Morx έγραψε:Οφφτοπικ τελευταιο απο μενα, γιατι κουραζεις....
[Mod]
, αλλα τωρα βεβαιωθηκα
)υπολογισμος και καταναλωση 11.9lt/100km.
Νταξ το ξεραμε οτι θα περασει 100 καρτακια ο Μαξ κ[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]
Εχεις πουλησει κανενα βιβλιο μεχρι τωρα ή ακομα ψ[…]