Serf έγραψε:Τελικά άφησα τον προβληματικό για έλεγχο σε ένα service μικρών συσκευών και βλέπουμε. Δεν παίρνει λεφτά για τον έλεγχο. Θα δούμε το κόστος επισκευής και θα αποφασίσουμε.Στο Π. Φαληρο στον Παναγιωτοπουλο;
< Note 4 >
.
Asimov έγραψε:ήταν απλά ένα μεσαίο μοντέλο. Εννοείται ότι χάλασε και το άφησε έτσι γιατί της ζητήθηκε ένα εξωφρενικό πόσο για επισκευή.
Το κόστος επισκευής των miele είναι μεγάλη πληγή!!
Serf έγραψε:
Εννοείται με ψηφιακό. Με τους περιστροφικός διακόπτες δεν τα πάω καλά, το "περίπου" στον χρόνο με εκνευρίζει. Και για ξανά φαγητό θα πεις οκ. Δέκα δευτερόλεπτα πάνω στο γάλα του μικρού σημαίνουν γκρίνια μέχρι να κρυώσει για να μπορεί να το πιει!!!
< Note 4 >
Ακριβώς αυτό! Δεν μπορώ να φανταστώ να μην έχω ακρίβεια τουλάχιστον 5 δευτερολέπτων!
Και εγώ πήρα neff εντοιχιζόμενο κάπου στα 700 ευρώ! Πολλά λεφτά αλλά δε μπορούσα να τα αποφύγω ΄δυστυχώς γιατί ήταν ασορτί εμφανισιακά με τον φούρνο που μπαίνουν πάνω-κάτω και έτσι "είναι όμορφα" και δε σήκωνε κουβέντα η γυναίκα. Και φυσικά είμαι δεσμευμένος να το φτιάχνω όταν χαλάει για να μη χαλάσει η εικόνα της κουζίνας.
Αντίθετα στο πατρικό μου είχαμε πάντα ελεύθερο φούρνο των 100-200 ευρώ και μπορώ να πω ότι έτσι νιώθεις μια αίσθηση ελευθερίας! Ότι θα πάρεις όποιο σου αρέσει και σε βολεύει και θα το πετάξεις όποτε δε σε βολεύει και θα πάρεις άλλο.
Ασε που αν ειναι πολυ ζεστο προσθετεις λιγο κρυο! Τοσο γεματη ειναι η κουπα που δεν παιρνει λιγο;
Fiat Panda 7,6l/100km
Ειχα διαβασει διαφορα, και λεω γιατι να εχουμε άλλη μια εστια ακτινοβολιας στο σπιτι? Δεν μας φτανουν τα κινητα, ασυρματα τηλεφωνα, ιντερνετ κλπ?
Οποτε πηραμε ένα ρομποτακι για γρηγορο ζεσταμα.
:P
Σημερα το βρηκα αυτο
Κάπου λέει κιόλας
Τα μικροκύματα απαγορεύτηκαν στη Ρωσία το 1976 γιατί θεωρήθηκαν επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Το ξέρατε;
Σοβαρά τώρα τέτοια διαβάζετε; Δε πουλάνε φούρνους μικροκυμάτων στη Ρωσία;;;;
Να βάλω οθονιά από το ρωσσο κοτσοβολο ;
Λες και θα τα... καλλιεργήσουμε για να μας νοιάζει να έχουν καλό DNA.
Α και είναι λέει καλύτερη η λάμπα θέρμανσης που ζεσταίνει με.. ακτινοβολία.
Α τώρα είναι καλή η ακτινοβολία....
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.