Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#574419 Υπάρχει και το ψηφιακό περιστροφικό που είναι το πιο άμεσο, ενστικτώδες, γρήγορο, ακριβές, άμεσα διορθώσιμο και αποτελεσματικό.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Serf έγραψε:Τελικά άφησα τον προβληματικό για έλεγχο σε ένα service μικρών συσκευών και βλέπουμε. Δεν παίρνει λεφτά για τον έλεγχο. Θα δούμε το κόστος επισκευής και θα αποφασίσουμε.

< Note 4 >
Στο Π. Φαληρο στον Παναγιωτοπουλο;

.
Άβαταρ μέλους
By sargus
Asimov έγραψε:ήταν απλά ένα μεσαίο μοντέλο. Εννοείται ότι χάλασε και το άφησε έτσι γιατί της ζητήθηκε ένα εξωφρενικό πόσο για επισκευή.

Το κόστος επισκευής των miele είναι μεγάλη πληγή!! :thumbsdown:

Serf έγραψε:
Εννοείται με ψηφιακό. Με τους περιστροφικός διακόπτες δεν τα πάω καλά, το "περίπου" στον χρόνο με εκνευρίζει. Και για ξανά φαγητό θα πεις οκ. Δέκα δευτερόλεπτα πάνω στο γάλα του μικρού σημαίνουν γκρίνια μέχρι να κρυώσει για να μπορεί να το πιει!!!

< Note 4 >

Ακριβώς αυτό! Δεν μπορώ να φανταστώ να μην έχω ακρίβεια τουλάχιστον 5 δευτερολέπτων!

Και εγώ πήρα neff εντοιχιζόμενο κάπου στα 700 ευρώ! Πολλά λεφτά αλλά δε μπορούσα να τα αποφύγω ΄δυστυχώς γιατί ήταν ασορτί εμφανισιακά με τον φούρνο που μπαίνουν πάνω-κάτω και έτσι "είναι όμορφα" και δε σήκωνε κουβέντα η γυναίκα. Και φυσικά είμαι δεσμευμένος να το φτιάχνω όταν χαλάει για να μη χαλάσει η εικόνα της κουζίνας.
Αντίθετα στο πατρικό μου είχαμε πάντα ελεύθερο φούρνο των 100-200 ευρώ και μπορώ να πω ότι έτσι νιώθεις μια αίσθηση ελευθερίας! Ότι θα πάρεις όποιο σου αρέσει και σε βολεύει και θα το πετάξεις όποτε δε σε βολεύει και θα πάρεις άλλο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#574481 Να σας δω με χαλασμένο περιστροφικό ψηφιακό, αν πηδάει με 1 μοίρα περιστορφή κατα 20-30sec και να θέλει 0,5 μοίρες προς τα πίσω για να έρθει στον χρόνο που θέλετε και κάθε φορά να θέλει άλλη περιστροφή :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#574482 Ετσι! :lol:

Ασε που αν ειναι πολυ ζεστο προσθετεις λιγο κρυο! Τοσο γεματη ειναι η κουπα που δεν παιρνει λιγο;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#574487 Εμεις τον ξεφορτωθήκαμε τον φουρνο μικροκυματων.
Ειχα διαβασει διαφορα, και λεω γιατι να εχουμε άλλη μια εστια ακτινοβολιας στο σπιτι? Δεν μας φτανουν τα κινητα, ασυρματα τηλεφωνα, ιντερνετ κλπ?

Οποτε πηραμε ένα ρομποτακι για γρηγορο ζεσταμα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#574490 Όπως σε όλα τα θέματα, οι απόψεις διίστανται. Από κει και πέρα αναλαμβάνει η αντικειμενική κρίση που έχει ο καθένας για να αντιληφθεί την διαφορά μεταξύ θεωρίας και πραγματικότητας.
Άβαταρ μέλους
By glf
#574494 Νταξ αυτός έχει παραπομπές όχι από μελέτες που λέει αλλά από ... αντίστοιχα άρθρα.

Κάπου λέει κιόλας
Τα μικροκύματα απαγορεύτηκαν στη Ρωσία το 1976 γιατί θεωρήθηκαν επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Το ξέρατε; 

Σοβαρά τώρα τέτοια διαβάζετε; Δε πουλάνε φούρνους μικροκυμάτων στη Ρωσία;;;;

Να βάλω οθονιά από το ρωσσο κοτσοβολο ;
Άβαταρ μέλους
By glf
#574495 Δλδ το πρόβλημα είναι αν η θερμότητα αναπτύσσετε μέσω τριβής στα ... 2.4 GHz (WiFi btw) στην περίπτωση των microwaves. Γιατί υπάρχει λέει σουηδική μελέτη ότι το πολύ τρίψιμο των μορίων του νερού μεταξύ τους, "χαλάει" το .. DNA των διπλανών μορίων που δεν είναι νερό.
Λες και θα τα... καλλιεργήσουμε για να μας νοιάζει να έχουν καλό DNA.

Α και είναι λέει καλύτερη η λάμπα θέρμανσης που ζεσταίνει με.. ακτινοβολία.
Α τώρα είναι καλή η ακτινοβολία....
Άβαταρ μέλους
By drdino
#574498 Ήμαρτον.
Άβαταρ μέλους
By glf
#574511 Άντε και ένα τελευταίο. Άμα η τριβή στους ιστούς προκαλεί καρκίνο (μεταβολή του DNA) να ξέρω να μη τρίβω τα χέρια όταν κρυώνουν :)