red_monster έγραψε:Είναι λίγο ψείρας δυστυχώς και κάθεται και ασχολείται....Focusman91 έγραψε:Ο κολλητός μου που έχει το προηγούμενο Ibiza έχει παράπονα από την απτή ποιότητα που μετά τα 3 χρόνια κάνει βουτιά.
Βέβαια το χει χαμηλώσει και το χει σκληρύνει συνεπώς μπορεί να μη μετράει κιόλας!
< Note >
Ο κολλητός σε Ibiza με 100 κάτι άλογα 9ετιας (πλέον το έχει για 2τερο) με 160k+ Km δηλώνει παραπάνω από ευχαριστημένος.
Εμένα το δικό μου πλέον θέλει τόσα μαζεματα που έχω σταματήσει να ασχολούμαι...
red_monster έγραψε:Και τι θα κάνουμε μετά, θα το κλείσουμε το φόρουμ?markvag έγραψε:kantoniou έγραψε:
1. Εχουμε ανησυχιες για την αξιοπιστια του TSi 115HP;
Θεωρητικά, μετά το 2014-2015 το βασικό πρόβλημα, ο τεντωτήρας της καδένας που έσπαγε (και το πρόβλημα δεν ήταν το σετ τεντωτήρας - καδένα που είναι φθηνό σαν ανταλλακτικό, το πρόβλημα ήταν ότι κατά πάσα πιθανότητα έπεφταν οι βαλβίδες μέσα στους κυλίνδρους => με γεια τον κινητήρα) αλλάχτηκε με βελτιωμένο ανταλλακτικό.Τι να σε πω τώρα... Νομίζω κι εγώ πως όντως έχει βελτιωθεί το μοτέρ...
![]()
Προσωπικά, με τίποτα δεν θα έδινα παραπάνω λεφτά για ένα Polo, επειδή έχει καλύτερα πλαστικά (και χειρότερο εξοπλισμό). Αυτό που θα σκεφτόμουν είναι τα κάπου 700-800 ευρώ παραπάνω που κοστίζει η έκδοση με τα 150 άλογα...
Αυτή η καραμέλα νομίζω πρέπει να ξεπεραστεί, μεγάλα παιδιά είμαστε πλέον
< Note >

Τι να σε πω τώρα... Νομίζω κι εγώ πως όντως έχει βελτιωθεί το μοτέρ... 

. Μου αρεσε οτι εχουν την οθονη πανω απο τους αεραγωγους της κεντρικης κονσολας, κατι που πιστευω οτι πρεπει να καθιερωθει απο ολους τους κατασκευαστες. Επισης μπορεις, με διχρωμιες, ψηφιακη οθονη, να κανεις το εσωτερικο πιο "ζωηρο", αν σου φαινεται πολυ συντηρητικο.