Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By ast
#53601 Γενικά, όχο πιο πολύ ταξιδεύω, τόσο πιο πολύ μισώ τα μεγάλα αεροδρόμια.

Heathrow, Fraport, Fiumicino, CDG, JFK κλπ είναι πολύ κουραστικά ανεξαρτήτως terminal με το περπάτημα και τις ουρές. Κι αν χρειάζεται δε ν' αλλάξεις και terminal, μέχρι να μπεις στο αεροπλάνο είσαι ήδη πτώμα. Στα χειρότερα θα έβαζα σίγουρα και το Schönefeld, για όλους σχεδόν τους λόγους. Αλήθεια, το Berlin Brandenburg ακόμα; :svivhaha:

Δείχνω μεγάλη συμπάθεια στα μικρά και ζεστά αεροδρόμια τύπου London City, ή ακόμα και στο Birmingham, τα οποία και προτιμώ στο νησί. Δεν τα διακρίνει η φαντασία και η πολυτέλεια, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Για το τελευταίο ξεχωρίζω το Kloten. Πολύ όμορφο, χωρίς να ξεφωνίζει, αν και η Swiss δεν μας ήθελε εμάς τους βόρειους για πελάτες. :(

Δυστυχώς, από τα διάφορα αεροδρόμια-μεγαθήρια του Κόλπου δεν έχω ίδια πείρα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#53617 Το Brandenburg νομιζω μετατεθηκε για το 2018 ίσως και λιγο νωριτερα.
Το Birmingham ειναι αρκετα καλο δεν του λειπει κατι και θα ηταν εξαιρετικο αν μπορουσες να πας στο gate σου οποτε θες χωρις να περιμενεις να βγει λιγο πριν αρχοσει το boarding
To CDG εφοσον πετας απο το T2 ειναι παρα πολυ καλο και μοντερνο και τα connection ειναι θεμα 20-30 λεπτων πλεον με τα συνδεδεμενα F και E. Αρκει να εισα Skyteam. Παρολα αυτα το T1 παραμενει ενα απο τα αγαπημενα μου αρχιτεκτονικα terminals.
Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#54122 LRS δεν είπε κανείς :rtfm: :metalo:

Ποιό είναι εκείνο το terminal στο LHR με το πολύ χαμηλό ταβάνι; Με το που πήγα 1η φορά λέω WTF!
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
mirage έγραψε:Σιγουρα τα μπερεδευεις. Το FRA ειναι ενα χαος με κακη σημανση. Το MUC μου αρεσει γενικα.
Απορω πως κανεις δεν εβαλε την Ζυριχη ακομα.

Sent from Corsair's brick

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By gto250swb
mirage έγραψε:Παρολα αυτα το T1 παραμενει ενα απο τα αγαπημενα μου αρχιτεκτονικα terminals.

+1 πολυ καλη μπρουταλια. :inlove:

Το χαμηλοταβανο τερμιναλ στο LHR πρεπει να ηταν το παλιο τ2 ή τ3 μαυρα χαλια. To καινουργιο τ2 ειναι αξιοπρεπες αλλα οχι τιποτε το ιδιατερο.
Άβαταρ μέλους
By nass
#54150 LHR T2 (παλιό) στις αφίξεις (ισόγειο) νόμιζες ότι θα σου πέσει στο κεφάλι :x
Για το καινούργιο Τ2 είχε πέσει τρελλή κολοκυθιά μεταξύ Fosters & Partners και ΒΑΑ -και στο τέλος το σχεδίασε ένας Ισπανός της Ferrovial :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#54155 Πέρα από τα παλιά, νέα, ωραία ή άσχημα αεροδρόμια, αυτό που μου έχει κάνει πολύ εντύπωση και μου έχει μείνει περισσότερο στη μνήμη είναι τα οχήματα επιβατών (mobile loungs) στην Washington (Dulles), πιο πολύ και από το πανάρχαιο αεροδρόμιο ή τους τραγικούς ελέγχους για τους non-US επιβάτες :roll:

Κάπου είδα ότι παρόμοια είχε και το CdG, αλλά δεν είχε τύχει να περάσω από εκεί μέχρι το '90 που λένε ότι χρησιμοποιόντουσαν εκεί...
Άβαταρ μέλους
By nass
#54171 Μα γιατί το λες, σε έκαναν να αισθάνεσαι αστροναύτης :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#54267 Ο Μαζεστιξ είναι που φοβάται τον ουρανό :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By krom
#54287 Όλα αυτά τα προβλήματα θα φαίνονται υπερπταίσματα, μόλις σκάσει κανείς σε αεροδρόμιο στην πρεσσδ. Μιλάμε τα περισσότερα είναι αχυρώνες, μικρά, αρχαία.
Ακόμα και σήμερα παίζουνε κάτι τρελά λεωφορεία-ρυμούλκες, νιώθεις σαν γελάδι μέσα σε αυτό.
Εικόνα

fun fact, οι τροχοί στο τρέιλερ είναι από tu-134
Άβαταρ μέλους
By mirage
#54809 Σιγουρα ΝΑΙ.
Άβαταρ μέλους
By krom
#54834 su-25 στα 10χλμ στα οποία δεν ανεβαίνει, χωρίς ραντάρ, με ληγμένο r-60 που έχει ίσα με 3 κιλά κεφαλή για κάνα ελικόπτερο, κατέρριψε αεροπλάνο 250 τόνων λοκάροντάς το με θερμικό στο πιλοτήριο.

Κάθε μηνα βγάζουν και μια ηλίθια μουφιά και ο ιαντ σαν σωστός δημοσιογράφος τρέχει πρώτος να μας ενημερώσει για την υπ'αριθμόν 69124333 ΝΕΑ θεωρία που βγάζουν οι ρώσοι. Εδώ πόσταρε φωτογραφίες και καλά απο ΔΟΡΥΦΟΡΟ όχι 'ρώσικο αλλα αμερικάνικο' που έδειξαν σε ρώσικο κρατικό κάναλι ρε φούστη σαν ΣΤΙΒΑΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Και σε μισή ώρα αποδείχτηκε ότι είναι ελεεινή ψευτιά. Κάθε μήνα και περισσότερο ρόμπα.

ΙΑΝΤ ΔΩΣΕ Κ'ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ