!
rx8_drifter έγραψε:Απλά θεώρησα ότι χάνω μια κοινωνική απόλαυση χωρίς κάποιο προφανές όφελος και πλέον είμαι στους 2 χωρίς να πίνω καφέ το πρωι και χωρίς να είμαι δημόσιος κίνδυνος
) τον σιχαίνομαι ακόμα και από τη μυρωδιά.

markvag έγραψε:Εγώ είμαι ο άλλος που δεν πίνω καφέ

Είναι θέμα ότι δεν μου κάνει αίσθηση και ίσως ότι το έχω συνδυάσει με την "ελληνάδικη" κουλτούρα της καφετέριας και των φραπο-ρέμπελων.
QsisVTS έγραψε:επανέρχομαι ένα μήνα μετά το πόστ σου και 1.5 στο σύνολο όπου έχω χάσει σχετικά εύκολα 6+ απλά κόβοντας αρκετά σκούπι , δεν μου φαίνεται και τόσο δύσκολη η ζωή χωρίς πολλά (κακά) λιπαρά , τηγανιτά και ζάχαρες (και κάνα μισοκιλό+ τυρί την εβδομάδα, αυτό λίγο μου λείπει μιας και λατρεύω τα τυριά, τα υπόλοιπα έτσι κι αλλιώς τα σιχαινόμουν )Χαίρομαι πολύ που ξεκίνησες να βελτιώνεις το σώμα σου όχι μόνο με γυμναστικές αλλά εκεί που μετράει, στη μείωση των δηλητηρίων. Ναι, θα δεις μεγάλη βελτίωση, ευεξία, δύναμη, χαρά κλπ. Αλλά θα πρέπει να το συνεχίσεις και να μην το αφήσεις να είναι μόνο μια καλοκαιρινή ενασχόληση αλλά τρόπος ζωής. Προσπάθησε να αγαπήσεις τον νέο σου εαυτό, φτιάξου με το να νιώθεις τον οργανισμό σου πιο υγιή και κράτα γερά.
οκ απλά ζω λίγο πιο υγειινά κλάιν...
θέλω όμως να το εξελίξω λίγο το ζήτημα και να αρχίσω να μαγειρεύω περισσότερο ο ίδιος για να γίνει πιο σωστή δουλίτσα μακροπρόθεσμα (να τρώω υγιεινά, άσε το βάρος το βάρος τελικά είναι το πιο εύκολο από ότι φαίνεται)
άμα φτιάξω τα παραπάνω θα στραφώ στο θέμα τσιγάρο, να καθαρίσω τελείως τον οργανισμό μου από σκουπίδια
επίσης αναρωτιέμαι αν γίνεται να απεξαρτηθώ από τον καφέ ...
δύναμη ιδιαίτερη προς το παρόν δεν νιώθω να χάνω, δεν κάνει άλλωστε το λάθος να λιμοκτονήσω με το πρόγραμμα που έχω ...
sknipper έγραψε:
Καφέ πίνω μόνο στις κηδείες
sknipper έγραψε: πραγματικά τον ενόχλησε το πόσο εύκολα μπόρεσε να το κόψει όταν πραγματικά χρειάστηκε και κρίμα που δεν το είχε κόψει νωρίτερα.
https://www.facebook.com/reel/1076212278537413 Απ[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]