τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
Anonymous Founder έγραψε:Το VX800 που μπήκε πιο πριν, δείχνει σε κατάσταση βιτρίνας πάντως.
Σε τόσο παλιά μηχανή η υδρόψυξη δεν είναι καλή ιδέα, αν δεν συντηρούνταν σωστά, μπορεί να έχει κάνει διάβρωση.
vasilis 1200101 έγραψε:Νίκο αντιλαμβάνεσαι πως εμεις σε βομβαρδίζουμε με πληροφορίες
Zorz έγραψε:Φτηνή μηχανή ζήτησε ο άνθρωπος, αυτά τα μοντέλα λίγο πολύ είναι που καλύπτουν τον ορισμό, έχουν αποδεκτές επιδόσεις και εύλογο κόστος συντήρησης (εξαιρώ τα παλιά Triumph που ανέκυψαν).
Καλά, εννοείται ότι όταν βλέπεις γιαπωνέζικο 400ρι τότε το έτος κυκλοφορίας αναφέρεται αυτόματα στο πότε εισήχθη στην Ελλάδα ως μεταχειρισμένο, όχι στη πραγματική του ηλικία.

vasilis 1200101 έγραψε:Αλλα για να μιλήσω με το χρωμα του χρήματος εχω 130 ευρώ τέλη, 200 ετήσια ασφάλεια, 300 τον μήνα βενζίνες και κάθε δυο μήνες ενα κατοστάρικο σέρβις. Κοστίζει...
IKE έγραψε:Απλά με τις άνωθεν επιλογές να ξέρεις πως δεν αγοράζεις μία μηχανή αλλά μία άδεια κυκλοφορίας (εν μέρη σωστή πιθανώς) και μία ωραία συλλογή από ανταλλακτικά placeholders για να ξέρεις που θα πρέπει να μπουν τα κανονικά εξαρτήματα (αν τα βρεις).

red_monster έγραψε:νομίζω οτι κάπως έτσι το έθεσε.... έχει χρόνο και χώρο και ψάχνει μια βάση ....
αν όχι συμφωνώ με ΙΚΕ, το δικό μου bros πέρασε από πολλά κύματα μέχρι να πω οτι δουλεύει καλά
vasilis 1200101 έγραψε:
Νικο, κανω 100 με 200 χιλιόμετρα την ημερα, οπότε κάθε δυο μήνες θέλω τουλάχιστον λάδια - φιλτρα.
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]