Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:εντιτ από το κουπρα ποσο εφαγες δεν μας ειπες. :innocent:

Δεν ανοίξαμε ρε...

εχεις ένα warn. :adminpower:

Κατσε μωρε ακομα δεν το πηρε!

Αλλωστε γιατι να ανοιξει, να χασει;

Αυτο ειναι να περνας το cupra απο εξωτερικη και με drift :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:και μετά θα ανεβάσω πάνω από 5Κ στροφές. :rtfm: :rtfm:

Τι φοβάσαι μωρή kota, μη χαλάσει;
Ντίμη μίλα. Ντροπή της Ιαπωνίας έγινε αυτός κιόλας. :thumbsdown:

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:και μετά θα ανεβάσω πάνω από 5Κ στροφές. :rtfm: :rtfm:

Τι φοβάσαι μωρή kota, μη χαλάσει;
Ντίμη μίλα. Ντροπή της Ιαπωνίας έγινε αυτός κιόλας. :thumbsdown:

:shifty:

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty:

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Σωστά κατάλαβες και μάλλον θα το αφήσω εντελώς εργοστασιακό.

οσο πλακα επαθες τωρα,αλλο τοσο πλακα θα παθεις μολις επαναπρογραμματιστει και ελευθερωθεί η πολύ φιμωμενη εξατμιση.Και από δυναμη,και χαμηλοτερο σπουλ,και από τη λειτουργεια του ss/t.Trust me.
Ειναι λογικο τωρα να σου φτανει,ουτε 24 ωρες δεν εχεις κλεισει.Μολις αρχισεις και το συνηθίζεις,θα θες και άλλο,και δεν θα φτανει.
Νικο στην πρωτη επισκεψη σε εξουσιοδοτημενο,να τσεκαρετε εάν εχουν περαστει όλα τα τελευταια updates σε εγγεφαλο μοτερ/σσ/τ.

Ναι εννοείται. Επίσης θα βάλω τα στοιχεία μου για μελλοντικά recalls να μιλήσουν μαζί μου. Πήρα το Σαρακάκη και ρώτησα αν υπάρχει κάτι ανοιχτό, δεν είχε τίποτα.

Το μόνο είναι ότι έχει θέμα ένα ρελιέ του ABS, αλλά το έχει αναλάβει ο Ισμαήλος θα το βάλει τη Δευτέρα. Θα έρθει, θα το πάρει, θα το φτιάξει και θα το φέρει πίσω. :metalo:

Καταρχή καλορίζικο και καλοτάξιδο, αλλά για το ρελεδάκι να το πας εσύ και να περιμένεις να το πάρεις γιατί θα το σκίσουνε οι μάγκες που θα το πάρουν και θα το φέρουν, προσέχουμε για να έχουμε, αυτά τα αυτοκίνητα δεν είναι για τους άλλους, είναι μόνο για τον ιδιοκτήτη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#460217 δεν εχει αδικο ο Παναγιώτης σε αυτό που λεει.
Φαντασου να εχουν κανα 20χρονο Ντιμη εκει στο συνεργειο.

σας εχω πει που μου ειχε δωσει το αφεντικο μου στα 20 μου ένα πενβε 325 να το παω στον εξατμισα? Μισο ρεζερβουάρ Μπραχαμι -Μοσχατο. :shifty: Πολύ κινηση ειχε. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By vagmann
#460218 Καλοριζικο και καλοστριφτο το διαμαντι EVO...
Μια καλη στροφοβουνοδιαδρομη,για αρχη (μονος εννοειται),και μετα Μεγαρα για περαιτερω εξασκηση... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:Ο ίδιος θα έρθει ρε. Αυτός που το είχε.

< >

όταν το επαναπρογραμματισεις υπαρχει και valet mode,για παρκαδόρους πχ ή εάν χρειασθεί όπως εσενα τωρα να το οδηγησει καποιος κλπ.Μεχρι 3000 στροφες παει.
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimviii έγραψε:

< >

όταν το επαναπρογραμματισεις υπαρχει και valet mode,για παρκαδόρους πχ ή εάν χρειασθεί όπως εσενα τωρα να το οδηγησει καποιος κλπ.Μεχρι 3000 στροφες παει.

Είχε και ο Yataro Iwasaki στο Shikoku valets, μου θέτε και valet mode :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:

< >

Καλό!

Ντιμι, πες μου για αντικλεπτικό. Τι βάζω?

Έχει ένα καλό εργοστασικο διάβαζα, αλλά σκέφτομαι gps tracker και obd lock.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:

< >

Καλό!

< >

δεν ξερω να σου απαντησω υπεύθυνα για συναγερμούς κλπ. Απλα καλο είναι την τοποθετηση να την κανει καποιος που να εχει κανει αρκετα ΕΒΟ.
ο προγραμματιστης μου παντως εχει τοποθετησει σε πολλα.Συνηθως βαζει κλιφορντ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimik έγραψε:
Είχε και ο Yataro Iwasaki στο Shikoku valets, μου θέτε και valet mode :iconcool:

και βαλετ μοντ,και αντιλαγκ,και λοντς κοντρολ,και ντουαλ μαπς ον δε φλαι θελουμε.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:
dimviii έγραψε:

< >

Καλό!

< >

δεν ξερω να σου απαντησω υπεύθυνα για συναγερμούς κλπ. Απλα καλο είναι την τοποθετηση να την κανει καποιος που να εχει κανει αρκετα ΕΒΟ.
ο προγραμματιστης μου παντως εχει τοποθετησει σε πολλα.Συνηθως βαζει κλιφορντ.

Ναι, το είδα στο facebook. Σίγουρα κάτι τέτοιο σκεφτόμουν, από τέτοιο άνθρωπο.