Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:
Nikos! έγραψε:Ίσως κάνω λάθος, δε ξέρω.

Με το σκεπτικό σου, είναι πολύ καλύτερα να πας το Skoda στα 11/10, παρά την Ducati του morpheus στα 5/10.
Κάνεις λάθος λοιπόν, αλλά είναι λογικό γιατί δεν έχεις εμπειρία από μηχανές. Όπως εγώ δεν έχω από καρτ.

Γιατί έχεις φάει κόλλημα με το Skoda? :lol:

Στη δεύτερη πρότασή σου τελειώνει η συζήτηση γιατί όντως δεν έχεις καμία ιδέα τι εστί 6τάχυτο αγωνιστικό καρτ (από κάθε άποψη: ικανότητα οδηγική, αντοχή, τεχνική, ευ αγωνίζεσθαι, στρατηγική, αγώνας, προετοιμασία, προπόνηση και άλλα πολλά). Πιθανόν να σκέφτεσαι τα νοικιάρικα που κάνεις στη Παλλήνη που βγάζουν 5 άλογα. :lol:

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φτάνεις στα όρια το οποιοδήποτε όχημα για να περάσεις καλά. Δεν είμαστε σε πίστα, ούτε πάμε για καλύτερο χρόνο.
Μηχανές υπάρχουν πάρα πολλές, σε πάρα πολλές κατηγορίες. Όλοι όσοι τις αγοράζουν και χρησιμοποιούν, δεν διασκεδάζουν μόνον πηγαίνοντας στα όρια, εξάλλου το τι είναι όριο είναι κάτι σχετικό... Ποιο είναι το όριο στο δρόμο για την παρακάτω;

Μη προσπαθείς να με πείσεις. Δε το καταφέρνεις. Δεν βλέπω καμία διασκέδαση με μηχανή, παραμόνο φοβία μη σκοτωθώ και με κλαίει η οικογένειά μου, έχω και δυο παιδιά. Οπότε τίποτα, μηδέν για μένα. Δεν μου λέει τίποτα.

Προτιμώ να ασχοληθώ με κάτι άλλο, εξίσου και ίσως πιο διασκεδαστικό. Αυτό λέω. Αλλά έχουμε όντως διαφορετική αντίληψη της διασκέδασης τελικά. :iconcool:

Αλλά πραγματικά βρίσκω λάθος να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Άλλο η πίστα, άλλο το αυτοκίνητο, άλλο η μηχανή. Και κάποιοι γουστάρουν όλα αυτά, κάποιοι κάποια από αυτά. Το σίγουρο είναι πως όλα αυτά εν δυνάμει είναι διασκεδαστικά. Εννοώ, προφανώς δεν είναι διασκεδαστικό ένα παπί (αλλά μπορείς να περάσεις καλά και μ' αυτό, πηγαίνοντας παντού και οικονομικά), όπως δεν είναι διασκεδαστικό και ένα Octavia (αλλά θα περάσεις καλά πηγαίνοντας εκδρομή με την οικογένειά σου, απλώς θα ξεχάσεις την όποια συγκίνηση από το ίδιο το αυτοκίνητο, κατ' αντιστοιχία με το παπί δηλαδή...).

Πάλι το octavia. :lol:

Και αυτό είναι διασκεδαστικό, γιατί θα διασκεδάσω με την οικογένειά μου μέσα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#456948 Σου απάντησα για το Octavia: το επιχείρημα για την διασκέδαση με την οικογένεια το έγραψα πρώτος. Απλώς εγώ ποτέ δεν έγραψα πόσο γαμάτο αμάξι είναι, κάτι που εσύ το έκανες (για δικού σου λόγους, δεν ξέρω αν έπεισες κανέναν εδώ μέσα).
Θα αναφέρω το Octavia κάθε φορά όταν θέλω να χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα αδιάφορου αυτοκινήτου που είναι απλώς για μεταφορά από το Α στο Β. Δεν βρίσκω κάτι πιο πετυχημένο από το συγκεκριμένο.

Δεν ισχυρίστηκα ποτέ πως γνωρίζω από καρτ. Ούτε είπα κάτι επ' αυτού.
Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλον.
Ούτε σου είπα ποτέ να πάρεις μηχανή. Είπα πως όλα αυτά μεταξύ τους δεν συγκρίνονται.
Μάλλον πάλι με μπερδεύεις με κάποιον άλλον.

Όπως και να 'χει, βρίσκω πως αγοράζοντας το EVO, μόνος σου αποδεικνύεις πως το σχέδιο Skoda τις καθημερινές και καρτ τα ΣΚ, ΔΕΝ σου φτάνει, γι' αυτό και πήρες και κάτι άλλο. Και πολύ καλά έκανες.
Το ίδιο πράγμα σου λέμε ο morpheus , ο dimik, εγώ και κάποιοι άλλοι: πως αντίστοιχο είναι μια μηχανή, ΑΝ σου αρέσουν οι μηχανές.
ΔΕΝ σου είπε κανείς να πάρεις μηχανή. Ίσα ίσα, χαρήκαμε όλοι που πήρες επιτέλους ένα καλό αμάξι μετά την Ε90 και δεν θα χρειαστεί να σφυρίζουμε αδιάφορα κάθε φορά που θα βλέπουμε φωτογραφίες από το χώρο αποσκευών του Octavia με χώρο για δύο ποδηλατάκια. Εξαιρετικό future δεν λέω, αλλά καθόλου ενδιαφέρον αν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#456968 Mα η κουβέντα δεν ειανι αν μπορεις να έχεις ΚΑΙ ενα καρτ ΚΑΙ ενα σκόντα ΚΑΙ μια μηχανή ΚΑΙ ενα Χαρι ΚΑΙ ενα διαστημόπλοιο.

Χαιρω πολύ, αυτό καλύπτει όλους τους οδηγούς :lol:

Η κουβέντα γίνεται γιατί προσπαθείς να συνδιάσεις πράγματα. Αν το καρτ ήταν αρκετό για οδηγικές απολαύσεις θα έμενες με την καταπληκτική οκτάβια. Ούτε ειναι το προβλημά σου οτι δεν γίνονται καλοί αγώνες καρτ στην Ελλάδα, μη γελιόμαστε. Θα κατεβέις με το Χαρι σε αγώνες δλδ :lol:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Nikos! έγραψε:
dimik έγραψε:Αυτό για την περισσότερη χαρά από το μηχανοκίνητο μην το λες αν δεν έχεις οδηγήσει γρήγορη μοτοσυκλέτα γρήγορα :rtfm:

Εδώ απαντάω το ίδιο.

Μη το λες αν δεν έχεις οδηγήσει αγωνιστικό, εξαταχυτο καρτ 43 αλόγων που ζυγίζει 170 κιλά με τον οδηγό, γρήγορα.

Είναι πολυ δύσκολο να το οδηγήσεις γρήγορα και σίγουρα δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλει προπόνηση, θέλει δουλειά.

Γιαυτό λέω, δε βλέπω κάποια διαφορά. Παρόμοιας λογικής είναι.

< >

...συν απειρο...Παρομοια αδρεναλινη, παρομοιες τιμες δυναμεων g...

Προφανως και ισχυει οτι σημερα τα περισσοτερα γρηγορα αυτοκινητα με λαχταριστες τιμες ροπης και ιπποδυναμης, εχουν γινει...αρκουδες σε βαρος, μονωση εσωτερικου σε βαθμο...κακουργηματος, ως προς την οδηγικη αισθηση.
Οταν σημερα για να εχεις κοντινη αδρεναλινη, αντιστοιχη με αυτη των 106Rallye, Punto GT, πρεπει να ψωνισεις,
Leon Cupra, 306GTI, Civic Type R κτλ, ειναι προφανες οτι καπου αρχισε να χαλαει η "συνταγη" της μεγιστης δυνατης αδρεναλινης στα αυτοκινητα...Ευτυχως, υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις ακομα, δυστυχως ομως πολυ ακριβοτερες σε σχεση με το παρελθον...
Ποσο μαλλον τυχον συγκριση αδρεναλινης, με την οποια 600αρα πχ street μηχανη...

Οσο για το Cupra...
ενα τυχαιο παραδειγμα ηταν, πραγματικο ομως, σε οτι με αφορα...Ψευτομαγκας μηχανοβιος, νομιζε οτι παει να προσπερασει μεσο hatch, με την θεια ευτερπη στο τιμονι...
Το Cupra ομως ειχε ρεπριζ με 3η που πιστολιαζει, οπως και πολυ δυνατο Turn in σε σφιχτες στροφες.
Ο συγκεκριμενος μηχανοβιος, αντι να με περασει ανετα σε επομενη ευθεια -που μπορουσε, χαλαρα-, προτιμησε
"να μου δειξει αυτος!" οτι μπορει αμαλαχειναουμ, να με περασει πανω σε εισοδο στροφης, κλεινοντας με ταυτοχρονα τοσο πολυ, που με αναγκασε να κοψω και να μαζευτω στο εσωτερικο της στροφης σχεδον στα βραχια, ολα αυτα θυμιζω πανω σε κορυφη της στροφης... :dizzy:

Πηρε τον πουλο βεβαια σε μια επομενη πιο ανοιχτη στροφη, που ειχε ορατοτητα, χωρις κανενα αυτοκινητο στο αντιθετο ρευμα, τον περασα πολυ ανοιχτα.

Στην τελικη δεν ειναι θεμα, του ποιος ειναι πιο γρηγορος...Ποιος την εχει πιο μεγαλη...Εαν ειναι πιο γρηγορος, ο οποιοσδηποτε με οτιδηποτε, με τον ρυθμο που παει, εαν τον κοβεις, κανεις στην ακρη καποια στιγμη και τελειωνει η ιστορια.
Παμπολλες φορες το εχω κανει και εγω, ακομα και με καποια γρηγορα αυτοκινητα που εχει τυχει να οδηγω σε στριφτερες διαδρομες.

Εκεινος ο μηχανοβιος και αρκετοι βλεπω να το κανουν, οχι ολοι ευτυχως, μπηκε μπροστα με το ετσι θελω (πανω στην κορυφη στροφης!) και εκοβε μετα τον δικο μου ρυθμο σε καθε στροφη... :thumbsdown:
Τελευταία επεξεργασία από Κίκιζας Γρηγόρης και 22 Νοέμ 2017, 15:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#456977 Όποιος με μηχανή οδηγεί έτσι, θα φάει το κεφάλι του. Είναι νόμος να μην μπλέκεις σε τέτοια διαδρομή με γρήγορους ή "γληγορους" ΙΧήδες.
Την μηχανή θα την χαρώ μόνος μου, ή μαζί με άλλους με μηχανές. Αν υπάρχουν αυτοκίνητα γύρω γύρω, κάνω την κοτούλα, γιατί υπάρχει πολλή βλακεία εκεί έξω και δεν γουστάρω να περάσω από το ΚΑΤ επειδή ο άλλος είναι βλαξ.

ΥΓ: Θεωρώ πως και εσύ . Κίκιζα, έκανες λάθος που μπήκες σε κόντρα μαζί του. Την επόμενη φορά, καλό είναι να μείνεις μακριά.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Anonymous Founder έγραψε:Όποιος με μηχανή οδηγεί έτσι, θα φάει το κεφάλι του. Είναι νόμος να μην μπλέκεις σε τέτοια διαδρομή με γρήγορους ή "γληγορους" ΙΧήδες.
Την μηχανή θα την χαρώ μόνος μου, ή μαζί με άλλους με μηχανές. Αν υπάρχουν αυτοκίνητα γύρω γύρω, κάνω την κοτούλα, γιατί υπάρχει πολλή βλακεία εκεί έξω και δεν γουστάρω να περάσω από το ΚΑΤ επειδή ο άλλος είναι βλαξ.

ΥΓ: Θεωρώ πως και εσύ . Κίκιζα, έκανες λάθος που μπήκες σε κόντρα μαζί του. Την επόμενη φορά, καλό είναι να μείνεις μακριά.

Δεν ξερω πως φανηκε να εννοηθει απο τα γραφομενα μου, αλλα εγω δεν μπηκα ουσιαστικα σε διαδικασια κοντρας.

Γενικοτερα εχω μια τακτικη σε αυτες τις διαδρομες. Μπαινω με εναν συγκεκριμενο ρυθμο, τον οποιο μπορω να υποστηριξω αλλα και ουσιαστικα με βοηθαει και ως ενα ειδος...αυτοαμυνας.

Ο ρυθμος αυτος ειναι συγκεκριμενος. Δεν εχει διαβαθμισεις...Αν παρουσιαστει κινηση, απλως κοβεται, κινουμαι νορμαλ και εαν παρουσιαστει ξανα ευκαιρια, συνεχιζω με τον ιδιο ρυθμο που ειχα πριν.

Οταν ομως απο το πουθενα, σκαει ξαφνικα ενας με μηχανη και αποφασιζει επι τουτου να σε περασει με επικινδυνο τροπο, στην πιο δυσκολη ισως φαση ενος προσπερασματος (ή καλυτερα σε μια ατυπα απαγορευμενη και πολυ επικινδυνη στιγμη...)
πανω σε κορυφη στροφης, -λες και εγω τον καθυστερουσα απο πριν :dizzy: - το λιγοτερο τουλαχιστον που περιμενα ηταν επειτα να εξαφανιστει...

Αυτος ομως οσο ξεφευγε προφανως στις ευθειες, αλλο τοσο βρισκοταν μπροστα μου και με καθυστερουσε στις περισσοτερες στροφες... :dizzy:

Το δικο μου λαθος, ειναι οτι τον προσπερασα σε μια ανοιχτη στροφη με ορατοτητα χωρις κανενα αυτοκινητο στο αντιθετο ρευμα, (παντως με μεγαλη πλευρικη αποσταση, απειρως πιο ασφαλως απ' οτι με περασε αυτος...) θα επρεπε να εχω κοψει ρυθμο, να περιμενω λιγο να φυγει κτλ.
Ηταν ομως λες και ηθελε με το ζορι να μπει μπροστα μου, με δικο του κινδυνο κιολας σε περιπτωση που γλυστρουσε, απλως για να με τρομαξει και να μου σπασει τα νευρα, αφου μου ειχε χαλασει το ρυθμο...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#456987 Το σημαντικό είναι ότι εσύ πήγαινες με ρυθμό που υποστηριζες με δανεικό (υποθέτω td) αμάξι σε δημόσιο δρόμο και ξέρεις ότι δεν έκοβες τον άλλον.

Αλήθεια, ?/10 θεωρείς ότι πήγαινες? :)

Plot twist : ο μηχανόβιος θεωρεί τα ίδια για σένα.

Εννοείται και οι 2 χαζοί που κάνατε οποιαδήποτε κίνηση που έφερε σε κίνδυνο ο ένας τον άλλον. Ελπίζω να μην ήταν κάποιος άλλος εκεί γύρω.

< >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
JasonLouk έγραψε:Το σημαντικό είναι ότι εσύ πήγαινες με ρυθμό που υποστηριζες με δανεικό (υποθέτω td) αμάξι σε δημόσιο δρόμο και ξέρεις ότι δεν έκοβες τον άλλον.

Το "δανεικο" δεν λεει και πολλα, οταν εχεις συμπληρωσει καμμια εκατοστη δανεικα και τα οδηγεις με την μεγιστη δυνατη συνεση (ναι ακομα και γρηγορα, γινεται...) σαν να ειναι δικα σου.
Επιπλεον υπαρχουν πολυ συγκεκριμενοι οροι και ρητρες, δεν ειναι τοσο απλο, τυπου "βολτα με κλεμμενο αμαξι"...

JasonLouk έγραψε: Αλήθεια, ?/10 θεωρείς ότι πήγαινες? :)

Εσυ ποια αναλογια θεωρεις ως γρηγορη, αλλα με ασφαλεια? Ε, αυτη...
P.S Παντα στα ορια της δικης μου λωριδας. Μοναδικη εξαιρεση ο συγκεκριμενος τυπος, που και παλι εγινε σε σημειο με πληρη ορατοτητα και κανενα διερχομενο αυτοκινητο ή αλλο οχημα, ανθρωπο, ή ζωντανο στο σημειο...

JasonLouk έγραψε:Plot twist : ο μηχανόβιος θεωρεί τα ίδια για σένα.

Υπαρχει ο σωστος και ο μαλακας, ειτε μηχανοβιος, ειτε με αυτοκινητο, ποδηλατο, ακομα και με τα ποδια.
Αυτος ανηκε στην δευτερη κατηγορια. Αν ανηκε στην πρωτη, ειτε θα με ειχε περασει σε οποιαδηποτε ευθεια και επειτα θα χανοταν, ειτε εαν τον εφτανα καποια στιγμη, λογω σφιχτης διαδρομης με πολλα κλειστα στροφιλικια, θα με αφηνε να τον περασω, τουλαχιστον δεν θα καθοταν επιδεικτικα στην μεση του δρομου...

JasonLouk έγραψε:Εννοείται και οι 2 χαζοί που κάνατε οποιαδήποτε κίνηση που έφερε σε κίνδυνο ο ένας τον άλλον. Ελπίζω να μην ήταν κάποιος άλλος εκεί γύρω.

< >

Αυτος εφερε σε κινδυνο κυριως την σωματικη ακεραιοτητα του, με την επιδειξη τυπου τσαμπουκα, σε περναω πανω στην στροφη με γονατο, ξυνοντας τον προφυλακτηρα σου... :whistlink:
Εγω τον περασα στο πλαι χωρις να βγαζει γονατο σε αποσταση τουλαχιστον 2 μετρων.
Οχι οτι ηταν σωστο, λαθος ηταν και |λογοκρισία| μου, επρεπε να κοψω εντελως ρυθμο να φυγει, αλλα τον εβρισκα συνεχεια μπροστα μου να με κοβει με επειδεικτικο κιολας τροπο.
Εαν καποιος το εβλεπε ή το ζουσε απο μεσα, θα ηθελε να του σπασει τα μουτρα μονο και μονο για την τρομαρα με το αγριο κλεισιμο, απο το τιποτα πανω στην στροφη!

Ξεκαθαριζω οτι δεν εχω κανενα θεμα με μηχανοβιους, σε καθημερινη βαση, αφηνω πλαινα κενα για να περνανε, οσο μπορω, καθοτι και αυτοι δεν εχουν δικη τους λωριδα.

Αλλα το παραπανω ηταν τραγελαφος, δεν εχω δει χειροτερη περιπτωση...
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#457033 Δεννπεριμενα κατι καλυτερο απο εναν που θεωρει εναν πληρωμενο αμορφωτο κονδυλοφορο δημοσιογράφο.

:thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Κίκιζας . έγραψε:Ξεκαθαριζω οτι δεν εχω κανενα θεμα με μηχανοβιους, σε καθημερινη βαση, αφηνω πλαινα κενα για να περνανε, οσο μπορω, καθοτι και αυτοι δεν εχουν δικη τους λωριδα.

.

Δεν έχω κανένα θέμα με τους γκέι, τους αφήνω να με κοιτάνε, να με ακουμπάνε, ακόμα και να αναπνέουν κοντά μου :innocent:

Το ρεζουμέ είναι ότι έχουμε να κάνουμε με δύο ανώριμες συμπεριφορές στην οποία ο ένας είχε ελάχιστα να χάσει (4τροχο και μάλιστα δανεικό) ενώ ο έτερος σχεδόν τα πάντα :)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Σου απάντησα για το Octavia: το επιχείρημα για την διασκέδαση με την οικογένεια το έγραψα πρώτος. Απλώς εγώ ποτέ δεν έγραψα πόσο γαμάτο αμάξι είναι, κάτι που εσύ το έκανες (για δικού σου λόγους, δεν ξέρω αν έπεισες κανέναν εδώ μέσα).
Θα αναφέρω το Octavia κάθε φορά όταν θέλω να χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα αδιάφορου αυτοκινήτου που είναι απλώς για μεταφορά από το Α στο Β. Δεν βρίσκω κάτι πιο πετυχημένο από το συγκεκριμένο.

Γιατί ρε συ βγάζεις τόσο hate? Γιατί πας τη συζήτηση στο οκτάβια (πάλι)?

Ναι, το έγραψα και θα το ξαναγράψω. Για αυτό το που κάνει και αυτό που είναι...πρόκειται για ΓΑΜΑΤΟ αυτοκίνητο και έχει πετύχει ακριβώς αυτό που χρειάζεται επί της ουσίας ένα αυτοκίνητο να κάνει. Δε θα μπω στη διαδικασία να στο εξηγήσω, γιατί προφανώς δε θα το καταλάβεις.

Δεν ισχυρίστηκα ποτέ πως γνωρίζω από καρτ. Ούτε είπα κάτι επ' αυτού.
Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλον.
Ούτε σου είπα ποτέ να πάρεις μηχανή. Είπα πως όλα αυτά μεταξύ τους δεν συγκρίνονται.
Μάλλον πάλι με μπερδεύεις με κάποιον άλλον.

Όπως και να 'χει, βρίσκω πως αγοράζοντας το EVO, μόνος σου αποδεικνύεις πως το σχέδιο Skoda τις καθημερινές και καρτ τα ΣΚ, ΔΕΝ σου φτάνει, γι' αυτό και πήρες και κάτι άλλο. Και πολύ καλά έκανες.

Δε ξέρω τι θα κάνω με το καρτ, είμαι σε ένα στάδιο μετάβασης αφού πλέον δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Πιθανόν να το πουλήσω, πιθανόν να το αφήσω για αρκετό καιρό. Δε γίνονται όλα. Αυτό είναι σίγουρο.

Καλό είναι να ασχολείσαι με άλλα πράγματα κατά καιρούς και το καρτ έκανε τον κύκλο του.

Το evo συμπληρώνει ένα αυτοκινητιστικό κενό που έχω.

Το ίδιο πράγμα σου λέμε ο morpheus , ο dimik, εγώ και κάποιοι άλλοι: πως αντίστοιχο είναι μια μηχανή, ΑΝ σου αρέσουν οι μηχανές.
ΔΕΝ σου είπε κανείς να πάρεις μηχανή. Ίσα ίσα, χαρήκαμε όλοι που πήρες επιτέλους ένα καλό αμάξι μετά την Ε90 και δεν θα χρειαστεί να σφυρίζουμε αδιάφορα κάθε φορά που θα βλέπουμε φωτογραφίες από το χώρο αποσκευών του Octavia με χώρο για δύο ποδηλατάκια. Εξαιρετικό future δεν λέω, αλλά καθόλου ενδιαφέρον αν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα.

(μάλλον εννοείς feature)

Δε μου αρέσουν λοιπόν οι μηχανές και αυτό που απάντησα στον μορφέα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο σε ένα σχόλιό του, όμως, πες την αλήθεια...το κρατούσες πολύ καιρό μέσα σου το κόλλημά σου με το οκτάβια ε και ήθελες να το βγάλεις από μέσα σου γιαυτό το αναφέρεις σε κάθε ποστ σου, από 3 φορές? :lol:

Πάλι θα βλέπεις φωτογραφίες από τον χώρο αποσκευών του οκτάβια και ευτυχώς που υπάρχει γιατί αν δε το είχα, πιθανόν να μην είχα πάρει το evo. Γιατί όταν κάνεις οικογένεια αγαπητέ ., που σου εύχομαι να αποκτήσεις, οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές από όταν δεν έχεις, οπότε ναι...εκεί ψάχνεις για ανθρωπομεταφορέα που θα μεταφέρει την οικογένεια με ασφάλεια και είμαι εξαιρετικά τυχερός που το έχω. Και επειδή λοιπόν κάνει ό,τι ακριβώς χρειάζεται να κάνει για αυτό που είναι (ποτέ δεν είπα ότι είναι κάτι περισσότερο από αυτό), είναι γαμάτο. Δε χρειάζεται να "σου αρέσουν τα αυτοκίνητα" για να το καταλάβεις αυτό.

rx8_drifter έγραψε:Mα η κουβέντα δεν ειανι αν μπορεις να έχεις ΚΑΙ ενα καρτ ΚΑΙ ενα σκόντα ΚΑΙ μια μηχανή ΚΑΙ ενα Χαρι ΚΑΙ ενα διαστημόπλοιο.

Χαιρω πολύ, αυτό καλύπτει όλους τους οδηγούς :lol:

Η κουβέντα γίνεται γιατί προσπαθείς να συνδιάσεις πράγματα. Αν το καρτ ήταν αρκετό για οδηγικές απολαύσεις θα έμενες με την καταπληκτική οκτάβια. Ούτε ειναι το προβλημά σου οτι δεν γίνονται καλοί αγώνες καρτ στην Ελλάδα, μη γελιόμαστε. Θα κατεβέις με το Χαρι σε αγώνες δλδ :lol:

Η κουβέντα γίνεται από ένα σχόλιο που έγραψα αλλά προφανώς απ'ότι έχω καταλάβει, κάποιοι έψαχναν αφορμή να τη κάνουν. It's ok. :shifty:

Όπως γράφω και πάνω, το καρτ έχει φτάσει σε ένα σημείο το οποίο πλέον δε μου επιτρέπει να ασχοληθώ όπως θα ήθελα ή όπως θα μπορούσα με αυτό. Συμπλήρωσε ένα κύκλο, προχωράμε παρακάτω.

Όπως γράφω και στο . παραπάνω, το evo συμπληρώνει ένα αυτοκινητιστικό κενό με τον δικό του τρόπο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#457093 @Γ.Κίκιζας
Όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις σε απόσταση 50 μέτρων μέλος του suicide squad --> φρένο, δεξιά και άστον να γράψει στο kolotripidis.forum.gr ότι σε τσάγιωσε, σε κατούρησε, σε πιτσίλισε κλπ.

BTW και χωρίς να θέλω να διακόψω την εκπομπή σας, να πω ότι 'κόντρα' μηχανής-αυτοκινήτου σε δημόσιο δρόμο είναι ότι πιο άκυρο και επικίνδυνο παράλληλα.

Στις ευθείες η μηχανή είναι δεδομένο ότι θα φύγει και στις στροφές είναι σχεδόν σίγουρο ότι το αυτοκίνητο έχει πλεονέκτημα.
Οπότε είναι μαθηματικά σίγουρο ότι η ιστορία θα φτάσει σε μια στροφή όπου θα τσεκαριστεί ποιος είναι πιο αυτοκτονικός/επικίνδυνος από τον άλλο και δεν θα σηκώσει γκάζι/δώσει χώρο.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
blackpug106 έγραψε:Δεννπεριμενα κατι καλυτερο απο εναν που θεωρει εναν πληρωμενο αμορφωτο κονδυλοφορο δημοσιογράφο.

:thumbsdown:

Καλα και εγω απο ανυπογραφους χρηστες σε ηλεκτρονικο καφενειο δεν περιμενω απολυτως τιποτα... :iconcool: