Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Nikos! έγραψε:Όλα αυτά επειδή σου θίξαμε τον Νάντο επειδή είπαμε ότι είναι καιρός να πάρει σύνταξη να δώσει χώρο σε νέα ταλέντα και μου επιτίθεσαι περί αντίληψης;

Στο ποστακι που μιλησες για "χωρο στα νιατα" αν και διαφωνω με το σκεπτικο σου (να ερθει καποιος πιθανοτατα αργοτερος επειδη ειναι νεοτερος) δεν απαντησα καν :rtfm:

Περι αντιληψης μιλησα στο επομενο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ποστακι σου, που αναφερθηκες στους ποντους που μαζεψε σε σχεση με το Σαινθ. Αν σε προσεβαλα σου ζηταω συγνωμη, αλλα με κατι τετοια ποστς προσβαλεις ο ιδιος τον εαυτο σου :roll: Πάρτο αλλιώς. Δεν μπορείς να προσβάλλεις συνομιλητές σου, δεν έχεις μόνο εσύ "αντίληψη". +warn[Admin]
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:
Nikos! έγραψε:Όλα αυτά επειδή σου θίξαμε τον Νάντο επειδή είπαμε ότι είναι καιρός να πάρει σύνταξη να δώσει χώρο σε νέα ταλέντα και μου επιτίθεσαι περί αντίληψης;

Στο ποστακι που μιλησες για "χωρο στα νιατα" αν και διαφωνω με το σκεπτικο σου (να ερθει καποιος πιθανοτατα αργοτερος επειδη ειναι νεοτερος) δεν απαντησα καν :rtfm:

Περι αντιληψης μιλησα στο επομενο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ποστακι σου, που αναφερθηκες στους ποντους που μαζεψε σε σχεση με το Σαινθ. Αν σε προσεβαλα σου ζηταω συγνωμη, αλλα με κατι τετοια ποστς προσβαλεις ο ιδιος τον εαυτο σου :roll:

Δε μας απασχολεί αν θα είναι πιο αργός τη πρώτη χρονιά. Μας ενδιαφέρει η εξέλιξη του στο χώρο της f1 ξεκινώντας με μια midfield ομάδα πχ.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Αλονσο κρατάει μια τέτοια θέση κι αν δε σε προβληματίζει τότε δε ξέρω τι να πω.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Nikos! έγραψε:Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Αλονσο κρατάει μια τέτοια θέση κι αν δε σε προβληματίζει τότε δε ξέρω τι να πω.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι ποστακια σαν αυτο με το Σαινθ απο εναν χρηστη που εχει "φαει τη ζωη του" παρακολουθωντας Φ1 :s_sad

Οσο για τη θεση που "κραταει" ο Αλονσο, απλα θα σου πω οτι τα 3/4 του γκριντ εχουν σειρα πριν τον Αλονσο σε πιθανο ξεσκαρταρισμα του γκριντ απο περιττους οδηγους :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:
Nikos! έγραψε:Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Αλονσο κρατάει μια τέτοια θέση κι αν δε σε προβληματίζει τότε δε ξέρω τι να πω.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι ποστακια σαν αυτο με το Σαινθ απο εναν χρηστη που εχει "φαει τη ζωη του" παρακολουθωντας Φ1 :s_sad

Οσο για τη θεση που "κραταει" ο Αλονσο, απλα θα σου πω οτι τα 3/4 του γκριντ εχουν σειρα πριν τον Αλονσο σε πιθανο ξεσκαρταρισμα του γκριντ απο περιττους οδηγους :rtfm:

Ηταν απάντηση στο σχόλιο ότι δε γίνεται ρεντικολο. Guess what. Γίνεται.

< >