Anonymous Founder έγραψε:Nikos! έγραψε:Ίσως κάνω λάθος, δε ξέρω.
Με το σκεπτικό σου, είναι πολύ καλύτερα να πας το Skoda στα 11/10, παρά την Ducati του morpheus στα 5/10.
Κάνεις λάθος λοιπόν, αλλά είναι λογικό γιατί δεν έχεις εμπειρία από μηχανές. Όπως εγώ δεν έχω από καρτ.
Γιατί έχεις φάει κόλλημα με το Skoda?
Στη δεύτερη πρότασή σου τελειώνει η συζήτηση γιατί όντως δεν έχεις καμία ιδέα τι εστί 6τάχυτο αγωνιστικό καρτ (από κάθε άποψη: ικανότητα οδηγική, αντοχή, τεχνική, ευ αγωνίζεσθαι, στρατηγική, αγώνας, προετοιμασία, προπόνηση και άλλα πολλά). Πιθανόν να σκέφτεσαι τα νοικιάρικα που κάνεις στη Παλλήνη που βγάζουν 5 άλογα.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φτάνεις στα όρια το οποιοδήποτε όχημα για να περάσεις καλά. Δεν είμαστε σε πίστα, ούτε πάμε για καλύτερο χρόνο.
Μηχανές υπάρχουν πάρα πολλές, σε πάρα πολλές κατηγορίες. Όλοι όσοι τις αγοράζουν και χρησιμοποιούν, δεν διασκεδάζουν μόνον πηγαίνοντας στα όρια, εξάλλου το τι είναι όριο είναι κάτι σχετικό... Ποιο είναι το όριο στο δρόμο για την παρακάτω;
Μη προσπαθείς να με πείσεις. Δε το καταφέρνεις. Δεν βλέπω καμία διασκέδαση με μηχανή, παραμόνο φοβία μη σκοτωθώ και με κλαίει η οικογένειά μου, έχω και δυο παιδιά. Οπότε τίποτα, μηδέν για μένα. Δεν μου λέει τίποτα.
Προτιμώ να ασχοληθώ με κάτι άλλο, εξίσου και ίσως πιο διασκεδαστικό. Αυτό λέω. Αλλά έχουμε όντως διαφορετική αντίληψη της διασκέδασης τελικά.
Αλλά πραγματικά βρίσκω λάθος να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Άλλο η πίστα, άλλο το αυτοκίνητο, άλλο η μηχανή. Και κάποιοι γουστάρουν όλα αυτά, κάποιοι κάποια από αυτά. Το σίγουρο είναι πως όλα αυτά εν δυνάμει είναι διασκεδαστικά. Εννοώ, προφανώς δεν είναι διασκεδαστικό ένα παπί (αλλά μπορείς να περάσεις καλά και μ' αυτό, πηγαίνοντας παντού και οικονομικά), όπως δεν είναι διασκεδαστικό και ένα Octavia (αλλά θα περάσεις καλά πηγαίνοντας εκδρομή με την οικογένειά σου, απλώς θα ξεχάσεις την όποια συγκίνηση από το ίδιο το αυτοκίνητο, κατ' αντιστοιχία με το παπί δηλαδή...).
Πάλι το octavia.
Και αυτό είναι διασκεδαστικό, γιατί θα διασκεδάσω με την οικογένειά μου μέσα.