γενικά, ούτε το τράβηγμα είναι πανάκεια

PeterPan έγραψε:Ξέρουμε εδώ τί πρέπει να γίνει?
PeterPan έγραψε:Ναι, είχα καλέσει κ αστυνομία κ κατέγραψε το συμβάν. Η κοπέλα πλήρωσε κ πρόστιμο κ εγώ καταγράφηκα ως θύμα ( κ μεγάλο όπως φαίνεται). 2 ραντεβού ακύρωσα με την αντιπροσωπία, λόγω έκτακτων χειρουργείων. Αύριο κ μεθαύριο δε μπορώ λόγω συμποσίου με τη δουλειά. Θα δω τί θα κάνω... Ψήνομαι να το δώσω έξω, λαμαρίνες είναι, δε με πολυνοιάζει...
Sent from space >

corsair έγραψε:θα θελα να μαθω, οι αλλοι γιατροι τι κανουνε οταν τους τυχαινει καποια αβαρία και πρεπει να τρέξουνε σε ωρα εργάσιμη.... Νομιζω τραγικοποιεις τα πράγματα. Παρε 2 ωρες αδεια απο την δουλεια και πηγαινε. Παρε τηλ να ερθουν να το μαζεψουν... κατι τεσπα!

PeterPan έγραψε:Δεν τα τραγικοποιώ . Απλώς είχαμε( διοργάνωνε η κλινική ) αυτή την εβδομάδα σεμινάριο αρθροσκοπησης κ είχαμε τρεξίματα. Πέρασε η γυναίκα μου με το αμάξι από τη bmw. Ένας πρόχειρος υπολογισμός χωρίς πραγματογνώμονα ( διαφορετικά λεπτομερώς θα κόστιζε) έδειξε 6.500€. Αύριο μάλλον θα περάσω πραγματογνώμονα κ θα το κάνω λαμαρινοδουλειά. Στη bmw θέλουν να τα αλλάξουν όλα, να το ξηλώσουν...
Sent from space >
PeterPan έγραψε:Δεν τα τραγικοποιώ . Απλώς είχαμε( διοργάνωνε η κλινική ) αυτή την εβδομάδα σεμινάριο αρθροσκοπησης κ είχαμε τρεξίματα. Πέρασε η γυναίκα μου με το αμάξι από τη bmw. Ένας πρόχειρος υπολογισμός χωρίς πραγματογνώμονα ( διαφορετικά λεπτομερώς θα κόστιζε) έδειξε 6.500€. Αύριο μάλλον θα περάσω πραγματογνώμονα κ θα το κάνω λαμαρινοδουλειά. Στη bmw θέλουν να τα αλλάξουν όλα, να το ξηλώσουν...Αφου πληρωνει η ασφαλεια ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως;
Sent from space >
mirage έγραψε:PeterPan έγραψε:Δεν τα τραγικοποιώ . Απλώς είχαμε( διοργάνωνε η κλινική ) αυτή την εβδομάδα σεμινάριο αρθροσκοπησης κ είχαμε τρεξίματα. Πέρασε η γυναίκα μου με το αμάξι από τη bmw. Ένας πρόχειρος υπολογισμός χωρίς πραγματογνώμονα ( διαφορετικά λεπτομερώς θα κόστιζε) έδειξε 6.500€. Αύριο μάλλον θα περάσω πραγματογνώμονα κ θα το κάνω λαμαρινοδουλειά. Στη bmw θέλουν να τα αλλάξουν όλα, να το ξηλώσουν...Αφου πληρωνει η ασφαλεια ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως;
Sent from space >
Sent from Corsair's brick

mirage έγραψε:PeterPan έγραψε:Δεν τα τραγικοποιώ . Απλώς είχαμε( διοργάνωνε η κλινική ) αυτή την εβδομάδα σεμινάριο αρθροσκοπησης κ είχαμε τρεξίματα. Πέρασε η γυναίκα μου με το αμάξι από τη bmw. Ένας πρόχειρος υπολογισμός χωρίς πραγματογνώμονα ( διαφορετικά λεπτομερώς θα κόστιζε) έδειξε 6.500€. Αύριο μάλλον θα περάσω πραγματογνώμονα κ θα το κάνω λαμαρινοδουλειά. Στη bmw θέλουν να τα αλλάξουν όλα, να το ξηλώσουν...Αφου πληρωνει η ασφαλεια ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως;
Sent from space >
Sent from Corsair's brick
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]