Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#37010 πήγαινε το στην αντιπροσωπεία, άσε το και μην το πολύ ζορίζεις.... αν κάτι δεν κάτσει καλά το ξαναπας....

γενικά, ούτε το τράβηγμα είναι πανάκεια
Άβαταρ μέλους
By 007
PeterPan έγραψε:Ξέρουμε εδώ τί πρέπει να γίνει?

Εικόνα

Kαλα θα κανεις και θα πας αντιπροσωπεια να γινει η δουλεια, λoγικα θα σου δωσουν και lifetime warranty (τουλαχιστον στο UK οι αντιπροσωπειες BMW το προσφερουν αυτο δε ξερω αλλου).

Σε δευτερη φαση, απο τη φωτο που εβαλες μπορω να σου πω οτι θα αλλαχτει πληρως πισω φτερο και sideskirt κατω. Εχει παει βαθια το γουβωμα δεν υπαρχει καν νοημα να ασχοληθουν με τραβηγμα του μεταλλου (δεν θα γινεται) και στοκαρισματα κλπ...Στη πορτα θεωρητικα εκει στην ακρη δεν ειναι κατι δυσκολο. Το θεμα ομως θα ειναι ομως οτι ολη η πλευρα θα βαφτει για να κανει blend το χρωμα σε ολα τα πανελ δε ξερω αν καταλαβαινεις. Που σημαινει θα βγαλουν και το μπροστα φτερο για βαψιμο παρολο που δεν εχει παθει τπτ. Στο τελικο αποτελεσμα ολων αυτων, θα φανει αν χρειαστει να μπουσταριστει η λακα και στο υπολοιπο χρωμα του αυτοκινητου διοτι οπως καταλαβαινεις η μια πλευρα θα ειναι λες και βγηκε απο το εργοστασιο σε θεμα φινιρισματος.

Οποτε καταληγουμε οτι δικαιολογημενα θα βγει σε ποσο ανω των 4 χιλιαδων τουλαχιστον. Μιλαμε για πανω απο 1 εβδομαδα δουλεια + parts κλπ

Ας δουμε τι θα σου πουν βεβαια. Λογικα ολο το κοστος στο καλυπτει η ασφαλεια του αλλου που σε χτυπησε? (τον εχεις βρει?)
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#37963 Ναι, είχα καλέσει κ αστυνομία κ κατέγραψε το συμβάν. Η κοπέλα πλήρωσε κ πρόστιμο κ εγώ καταγράφηκα ως θύμα ( κ μεγάλο όπως φαίνεται). 2 ραντεβού ακύρωσα με την αντιπροσωπία, λόγω έκτακτων χειρουργείων. Αύριο κ μεθαύριο δε μπορώ λόγω συμποσίου με τη δουλειά. Θα δω τί θα κάνω... Ψήνομαι να το δώσω έξω, λαμαρίνες είναι, δε με πολυνοιάζει...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By corsair
PeterPan έγραψε:Ναι, είχα καλέσει κ αστυνομία κ κατέγραψε το συμβάν. Η κοπέλα πλήρωσε κ πρόστιμο κ εγώ καταγράφηκα ως θύμα ( κ μεγάλο όπως φαίνεται). 2 ραντεβού ακύρωσα με την αντιπροσωπία, λόγω έκτακτων χειρουργείων. Αύριο κ μεθαύριο δε μπορώ λόγω συμποσίου με τη δουλειά. Θα δω τί θα κάνω... Ψήνομαι να το δώσω έξω, λαμαρίνες είναι, δε με πολυνοιάζει...

Sent from space >

θα θελα να μαθω, οι αλλοι γιατροι τι κανουνε οταν τους τυχαινει καποια αβαρία και πρεπει να τρέξουνε σε ωρα εργάσιμη.... Νομιζω τραγικοποιεις τα πράγματα. Παρε 2 ωρες αδεια απο την δουλεια και πηγαινε. Παρε τηλ να ερθουν να το μαζεψουν... κατι τεσπα! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By JBT
corsair έγραψε:θα θελα να μαθω, οι αλλοι γιατροι τι κανουνε οταν τους τυχαινει καποια αβαρία και πρεπει να τρέξουνε σε ωρα εργάσιμη.... Νομιζω τραγικοποιεις τα πράγματα. Παρε 2 ωρες αδεια απο την δουλεια και πηγαινε. Παρε τηλ να ερθουν να το μαζεψουν... κατι τεσπα! :rtfm:

Έτσι. Και πες τους να σού ζητήσουν και συγγνώμη που δε σε το πρότειναν μόνοι τους :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#38395 €62 και κάτι ψιλά σήμερα για μια αλλαγή λάμπας πίσω δεξιού φρένου και καινούργιους καθαριστήρες. Για άλλο πήγα (φωτάκι αερόσακου συνοδηγού), αλλά τα €300++ δεν υπάρχουν τώρα για αλλαγή της μεμβράνης του καθίσματος που καθορίζει αν υπάρχει συνεπιβάτης, οπότε θα πρέπει να περιμένει για τον Φεβρουάριο.

Εκκρεμούν α) φορέας ζώνης οδηγού που μας έχει αφήσει χρόνους εδώ και ένα χρόνο σχεδόν (€70+), β) κλιματιστικό που θέλει βιολογικό καθαρισμό γιατί μυρίζει (€150+) και γ) να φτιάξω επιτέλους το χερούλι του συνοδηγού (που όμως πάει πακέτο με όλη την ταπετσαρία της πόρτας= €750+).

Τουλάχιστον βρήκα σε μεταχειρισμένο το πίσω LED και με €60 καθαρίσαμε. Καινούργιο πήγαινε €140+.

Εικόνα

Και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν αλλάζει μόνο η λάμπα και έπρεπε να αλλαχτεί ολόκληρο το πάνελ.

Εικόνα

Εικόνα

Εκτός και αν αυτή που βγάζω στις φωτογραφίες είναι της ομίχλης και υπάρχει και άλλη λάμπα μέσα που είναι fixed.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#38400 Δεν τα τραγικοποιώ . Απλώς είχαμε( διοργάνωνε η κλινική ) αυτή την εβδομάδα σεμινάριο αρθροσκοπησης κ είχαμε τρεξίματα. Πέρασε η γυναίκα μου με το αμάξι από τη bmw. Ένας πρόχειρος υπολογισμός χωρίς πραγματογνώμονα ( διαφορετικά λεπτομερώς θα κόστιζε) έδειξε 6.500€. Αύριο μάλλον θα περάσω πραγματογνώμονα κ θα το κάνω λαμαρινοδουλειά. Στη bmw θέλουν να τα αλλάξουν όλα, να το ξηλώσουν...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By bill33
PeterPan έγραψε:Δεν τα τραγικοποιώ . Απλώς είχαμε( διοργάνωνε η κλινική ) αυτή την εβδομάδα σεμινάριο αρθροσκοπησης κ είχαμε τρεξίματα. Πέρασε η γυναίκα μου με το αμάξι από τη bmw. Ένας πρόχειρος υπολογισμός χωρίς πραγματογνώμονα ( διαφορετικά λεπτομερώς θα κόστιζε) έδειξε 6.500€. Αύριο μάλλον θα περάσω πραγματογνώμονα κ θα το κάνω λαμαρινοδουλειά. Στη bmw θέλουν να τα αλλάξουν όλα, να το ξηλώσουν...

Sent from space >

Πόσο το είχες αγοράσει;
Άβαταρ μέλους
By mirage
PeterPan έγραψε:Δεν τα τραγικοποιώ . Απλώς είχαμε( διοργάνωνε η κλινική ) αυτή την εβδομάδα σεμινάριο αρθροσκοπησης κ είχαμε τρεξίματα. Πέρασε η γυναίκα μου με το αμάξι από τη bmw. Ένας πρόχειρος υπολογισμός χωρίς πραγματογνώμονα ( διαφορετικά λεπτομερώς θα κόστιζε) έδειξε 6.500€. Αύριο μάλλον θα περάσω πραγματογνώμονα κ θα το κάνω λαμαρινοδουλειά. Στη bmw θέλουν να τα αλλάξουν όλα, να το ξηλώσουν...

Sent from space >
Αφου πληρωνει η ασφαλεια ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως;

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By corsair
mirage έγραψε:

Sent from space >

εεε βρε παιδι μου... ολοκληρος τρακος... ενα ταξιδακι να μην παει? :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#38449 Χαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan

Βασικά αν αναλογιστεί κανείς ότι η ασφάλεια κοστίζει 1.000€ , τότε μάλλον αυτοί κάνουν ταξίδια παρά εγώ...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
mirage έγραψε:

Sent from space >

Δε θέλω να κόψω τη λαμαρίνα.

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#38488 Προτιμας να το παστωσεις στον στοκο με αμφιβολα αποτελεσματα. Fair enough your call.