Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#363706 Το πήρε η κόρη, που τρώει-πίνει διάφορα γευστικά "διαόλια" ! :lol:
:vava:
Ούτε το ξαναδοκίμασε, αν και πίνει 1 λίτρο γάλα την ημέρα, ενώ ήπια κι εγώ για δοκιμή μιά γουλιά (που τρελαίνομαι για γάλα) και ... το έφτυσα! :dizzy:
Πετάχτηκε σχεδόν όλο το χαρτόκουτο προ εβδομάδος , αφού περίμενε να καταναλωθεί καμιά 15αριά μέρες ! Απο ποιόν, ... δε ξέρω! :svivhaha:
Πολύ ιδιαίτερη γεύση με αίσθηση απο "πικραμύγδαλο" , οπότε μάλλον ... :s_no
Άβαταρ μέλους
By elteo
#363710 Μου γλύτωσες 3€. :lol: :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By drdino
#363714 Υπερβολική αντίδραση, για κάποιον που έχει δυσανεξία στο γάλα δεν είναι άσχημη λύση. Πήρε η συμβία μερικές φορές κι ήπια κι εγώ και...δεν το έφτυσα. Έχει και διάφορες παραλλαγές, καβουρδισμένο ή μη κλπ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#363717 Αλλο το παίρνω σαν "εναλλακτικό" γάλα και άλλο ότι είναι συναφές με το σύνηθες.
Ε, δεν είναι! :oops:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#363718 Δεν έχω δυσανεξία. Απλά επειδή δεν είμαι και Ο φαν του γάλακτος (το υπομένω για χάρη των δημητριακών που τα λατρεύω) είπα να δοκιμάσω και αυτή την λύση.

btw τα σπάνε! :metalo: :eat:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#363721 Τρομερό, αλλά σαν Quaker ... "τσιμπάει".
Μόνο ...για τις γιορτινές ημέρες! :lol:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
dimitrisB έγραψε:Αλλο το παίρνω σαν "εναλλακτικό" γάλα και άλλο ότι είναι συναφές με το σύνηθες.

Μα δεν πλασάρεται ως συναφές.

Κι εγώ το δοκίμασα μια φορά για smoothie.
Εχει αυτή την marzipanίλα που δεν με αρέσει. Πετάχτηκε.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#363981 Αυτό το πράγμα με τα «εναλλακτικά» ή φυτικά διατροφικά είναι για τους περισσότερους μόδα, αλλά φτάνει και σε επίπεδα υστερίας. Κάποιοι θεωρούν φυσιολογικότερο να πίνουν γάλα αμυγδαλιάς :s_crazy ή σόγιας :s_crazy , από γάλα αγελάδας.
Εάν υπάρχει ιατρικός λόγος (δυσανεξία, αλλεργία) ενάντια στην κατανάλωση γάλατος, ναι υπάρχουν ένα σωρό ισορροπημένα υποκατάστατα, αλλά…
Άβαταρ μέλους
By otso
mjacob έγραψε:
dimitrisB έγραψε:Αλλο το παίρνω σαν "εναλλακτικό" γάλα και άλλο ότι είναι συναφές με το σύνηθες.

Μα δεν πλασάρεται ως συναφές.

Κι εγώ το δοκίμασα μια φορά για smoothie.
Εχει αυτή την marzipanίλα που δεν με αρέσει. Πετάχτηκε.

Παρα πολλες κυριες λατρευουν αυτη την γευση , αρκετες παλι την απεχθανονται και σου προσφερουν σοκολατινα απο πριν , τωρα μεταξυ ανδρων δεν ξερω τι παιζει καθως οι παρεες μου ποτε δεν ηταν φαν του ειδους
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
elvet έγραψε:Αυτό το πράγμα με τα «εναλλακτικά» ή φυτικά διατροφικά είναι για τους περισσότερους μόδα, αλλά φτάνει και σε επίπεδα υστερίας. Κάποιοι θεωρούν φυσιολογικότερο να πίνουν γάλα αμυγδαλιάς :s_crazy ή σόγιας :s_crazy , από γάλα αγελάδας.
Εάν υπάρχει ιατρικός λόγος (δυσανεξία, αλλεργία) ενάντια στην κατανάλωση γάλατος, ναι υπάρχουν ένα σωρό ισορροπημένα υποκατάστατα, αλλά…

Κατσικισιο λεμε :rtfm:
το συστηνουν 49 παιδιατροι
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
drdino έγραψε:Υπερβολική αντίδραση, για κάποιον που έχει δυσανεξία στο γάλα δεν είναι άσχημη λύση. Πήρε η συμβία μερικές φορές κι ήπια κι εγώ και...δεν το έφτυσα. Έχει και διάφορες παραλλαγές, καβουρδισμένο ή μη κλπ.

Μια απο τα ίδια αν και το τιμαμε κάθε φορά πλέον γιατί δεν θέλει καθόλου φρέσκο γάλα. Στην σκέτη ή βανιλλα εκδοχή δεν είναι κακό.
Έχει και σε σοκολάτα για υπέρτατη γουρουνια.

< >
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#364057 Βασικά δεν έπρεπε να λέγεται γάλα αμυγδάλου αλλά νερό αμυγδάλου.
Είδατε καθόλου σύσταση?
Μιλάμε για 15 θερμίδες/100 ml ξερωγω, δλδ νερό με άρωμα αμυγδάλου και το πουλάνε 3 ευρώ!
Πήρα μια φορά για να βάλω σε protein shakes όταν εκανα πιο αυστηρή δίαιτα. Ε καλύτερα νερό.