Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#337073 Μόνο αυτά? Μέχρι και τα κάλλη της φουρνάρισσας έχω δοκιμάσει, που λέει ο λόγος :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#337075 Αμαλαχειναουμε.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#337079 Είδα τσουρέκια Τερκενλη χτες στο ΑΒ. Από 7 έως 13 κάτι ευρώ. Καλό αρμεγμα για χαλαρά το χειρότερο τσουρεκι της πιατσας.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#337080 Πραγματικά, εδώ και πολλά χρόνια εχει χαλάσει. Θυμάμαι μας έφερνε η μάνα μου όταν ήμασταν πιτσιρίκια, καμία σχέση με σήμερα. Βεβαια, καμιά φορά στο αεροδρόμιο παίρνω ενα για το καλό :oops:

Υπάρχει αντιπρόταση για σοβαρό τσουρέκι με σοκολάτα?
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#337082 Συμφωνώ ...... εν μέρει.
Αρμεγμα ναί, αλλά αλλά όχι και το χειρότερο της αγοράς βρέ αδερφέ!

Επειδή πολλοί πονήρεψαν με το συγκεκριμένο τύπο τσουρεκιού, το πουλάνε στην ίδια σχεδόν τιμή των 12-15€/κιλό. Γκουρμεδιά κιετς! :roll:
Βρίσκεις όμως ίδιου τύπου και με 7-8€/το κιλό, γευστικότατα!
Υπάρχουν (ειδικά σήμερα) και όρια ρε γμτ! :dizzy:

ΒΤW : Ενα Deluxe που φέρνει το Lidl σε συσκευασία "δώρου" :lol: , δοκιμάστηκε πέρσι και => :s_no
Άβαταρ μέλους
By g8777
#337086 Όταν λέω χαλαρά εννοώ τόσο χαλαρά σαν τα στήθη της Τρεμη μετά την 7η γέννα.
Ο ΕΦΕΤ τι κάνει; ΤΙ ΚΆΝΕΙ;;;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
rx8_drifter έγραψε:Πραγματικά, εδώ και πολλά χρόνια εχει χαλάσει. Θυμάμαι μας έφερνε η μάνα μου όταν ήμασταν πιτσιρίκια, καμία σχέση με σήμερα. Βεβαια, καμιά φορά στο αεροδρόμιο παίρνω ενα για το καλό :oops:

Υπάρχει αντιπρόταση για σοβαρό τσουρέκι με σοκολάτα?

" Τα γιουλια" στην Νέα Ιωνία

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By g8777
#337097 Χίλιες φορές να πάρεις από φούρνο / ζαχαροπλαστειο παρά να τα σκασεις για να πεις έφαγα Τερκενλη. Όπως είπε και ο mjacob παλιά ήταν σούπερ (έτσι έχτισε και όνομα άλλωστε), τώρα δίνει την επωνυμία κσι του τα ετοιμάζουν φασόν.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#337115 Πάντως έχουν μεταβληθει προς το δυσμενεστερο οι όροι με τους οποίους προμηθευουν τα s-m, άρα και το κέρδος τους. Ειδικά ο ΑΒ υπογράφει κάτι εξευτελιστικά συμβόλαια.

.
Άβαταρ μέλους
By mirage
g8777 έγραψε:Χίλιες φορές να πάρεις από φούρνο / ζαχαροπλαστειο παρά να τα σκασεις για να πεις έφαγα Τερκενλη. Όπως είπε και ο mjacob παλιά ήταν σούπερ (έτσι έχτισε και όνομα άλλωστε), τώρα δίνει την επωνυμία κσι του τα ετοιμάζουν φασόν.

Ο Τερκενλης εχει μεγαλο εργοστάσιο παραγωγης γλυκών στην Θεσσαλονικη. Δεν δινει φασον. Απλα εχει αλλαξει η συνταγη για να προσαρμοστει στις αναγκες της μαζικης παραγωγης. Φυσικα το τσουρεκι που φτανει Αθηνα δεν ειναι ημερας κλπ κλπ

< >
Άβαταρ μέλους
By italakias
#337122 Η οικονομικη κριση επηρεαζει τα παντα.
Οσοι μπορουν και θελουν να διατηρησουν την ποιοτητα των προιοντων τους ,θα επιζησουν ,οι υπολοιποι θα χαθουν.
Οι χονδρεμποροι παντα με ποσοστο κερδους 2-3% δουλευαν.
Άβαταρ μέλους
By g8777
mirage έγραψε:
g8777 έγραψε:Χίλιες φορές να πάρεις από φούρνο / ζαχαροπλαστειο παρά να τα σκασεις για να πεις έφαγα Τερκενλη. Όπως είπε και ο mjacob παλιά ήταν σούπερ (έτσι έχτισε και όνομα άλλωστε), τώρα δίνει την επωνυμία κσι του τα ετοιμάζουν φασόν.

Ο Τερκενλης εχει μεγαλο εργοστάσιο παραγωγης γλυκών στην Θεσσαλονικη. Δεν δινει φασον. Απλα εχει αλλαξει η συνταγη για να προσαρμοστει στις αναγκες της μαζικης παραγωγης. Φυσικα το τσουρεκι που φτανει Αθηνα δεν ειναι ημερας κλπ κλπ

< >

Ναι, έχει εργοστάσιο με 39 ευρώ ΔΕΗ (εναντι). Αφού μαζί τα βλέπαμε, τι θες τώρα;; :x
Άβαταρ μέλους
By italakias
#337136 39 ευρω με τριφασικο,πολυ χλωμο το βλεπω.
Μαλλον ο λογαριασμος ηταν απο καποιο ρολοι που δουλευει ελαχιστα.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#337143 Έχει Τερκενλή 200μ. από το σπίτι μου στην Αθήνα. Δεν έρχεται τίποτις από Θεσ-άλλο-νοίκι. Τα φτιάχνει και τα ψένει εδώ, το έκανε επί σειρά χρόνων τουλάχιστον. Όταν περνάω απ' έξω σπάει η μύτη σου από τη μυρουδιά του φούρνου. Οι φούρνοι, κάτι ανοξοίδωτοι υπερσύγχρονοι, είναι πίσω από τον πάγκο του μαγαζιού, το βλέπεις μέσα το ταψί. Όταν τα βγάζει σου λέει περίμενε λίγο να κρυώσουν. Έχω να πάρω όμως δύο χρονάκια, δεν νομίζω όμως να έχει αλλάξει και να τα κουβαλάει πλέον από πάνω.