- 19 Αύγ 2016, 23:42
nass έγραψε: @Κίκιζας .
Ο συνδυασμός ειρωνείας με άγνοια μηχανολογίας (πόση πίεση τα λάστιχα στην πίστα ? δεν αναγνώρισες την ορθότητα της μεθόδου που περιγράφηκε στο άρθρο για διαπίστωση των σωστών πιέσεων ούτε σου είπε τίποτα το "30 psi κρύο 40 psi ζεστό") και τεχνικών οδήγησης (LFB μόνο για turbo lag ?
έλεος, ρώτα κανά οδηγό πίστας
) είναι στα όρια του γραφικού
Οχι, ειναι το συνοθυλευμα της σκατοσυνης, με σιροπι ξερολιασης, απο τους UBER και ΓΑΜΩ τους δοκιμαστες...
ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ!
nass έγραψε:Οσο για τα σχετικά με το Evo X (*) κατ΄αρχήν είναι μόνο για τα μοντέλα με το SST και κατά δεύτερο και κυριότερο, είναι ένα γνωστό (και εμένα μου έχει συμβεί) και εύκολα διορθώσιμο πρόβλημα (εξηγεί στο άρθρο πως), όμως ο τρόπος λειτουργίας της 4κίνησης του Focus δεν φαίνεται να διορθώνεται τόσο εύκολα.
Πεστα στον dimVIII αυτα που προβληματιστηκε με τις θερμοκρασιες του RS...Ενω το στοκ EVOX γυρναγε μερονυχτα χωρις να κανει κιχ, μεχρι που εμεινε απο βενζινη...
nass έγραψε:(*) αντιλαμβάνεσαι ελπίζω ότι το να χρησιμοποιείς τα γραφόμενα του συγγραφέα, τα οποία λοιδωρείς στην αμέσως προηγούμενη δημοσίευση σου, ως επιχείρημα "υπερ σου" είναι επίσης γραφικό... Πόσο δε μάλλον που το συμπέρασμα είναι ότι το Focus είναι σκατά, αν τώρα σε ικανοποιεί ότι το Evo X είναι επίσης σκατά, εμένα μου περισσεύει. Πάντως για το πρόβλημα με το Evo X ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ στο άρθρο, να υποθέσω ότι συμφωνείς ότι ούτε για το Focus είπαν ψέμματα ε ?
Αυτο που αντιλαμβανομαι, και δυστυχως μαλλον μονος μου (ισως και ο Νικος, που σε ενα βαθμο το αναφερει κιολας...) ειναι οτι για να εξαντλησεις τις δυνατοτητες ενος στοκ αυτοκινητου, ακομα και σε πιστα, αλλα και να κανεις το οποιο συγκριτικο, πρεπει να εχεις μαθει πρωτα, να πας με τα -οδηγικα- νερα του αυτοκινητου, στο στυλ και στην φιλοσοφια του εκαστοτε κατασκευαστη.
Οχι με το καλημερα, οτι ειδους ΜΗ ουδετερη συμπεριφορα βιωνεις, να ειναι δεδομενο οτι ΔΕΝ οφειλεται στο εκαστοτε οδηγικο στυλ-γνωσεις και αντ' αυτου να σκαλιζεις τις εργοστασιακες ρυθμισεις...
Πρωτα το αφουγκραζεσαι, συμφωνα με την φιλοσοφια του κατασκευαστη, μετα χρησιμοποιεις ολα αυτα τα χαρακτηριστικα, με τις οποιες καλυτερες-χειροτερες αντιδρασεις -συγκριτικα- ωστε να γραψεις τους καλυτερους δυνατους χρονους, και επειτα, για να κανεις τα δικα σου γουστα ή να βελτιωσεις-διορθωσεις οποιες εργοστασιακες αδυναμιες σε απουσια ή μετρια ποιοτητα καποιων εξαρτηματων, κυριως για απαιτησεις σε σκληρη χρηση σε πιστα, ΤΟΤΕ να προτεινεις...
Κατα τα αλλα, αυτοι οι ΘΕΟΙ του βολαν, ειναι προφανες ποσο μετριοφρονες ειναι οχι μονο για τις οδηγικες τους ικανοτητες, (δεδομενο δηλαδη οτι οι τηλεμετριες τους θα χρησιμοποιουνται για σεμιναρια αγωνιστικης οδηγησης!

) αλλα και για το ΠΟΣΟ ΔΕΝ κουραζουν, λιωνουν καθε ειδους αναλωσιμο εξαρτημα που φερει το αυτοκινητο, ασκοπα, νομιζοντας οτι σπανε κιολας τα χρονομετρα...

Eντωμεταξυ το οδηγικο στυλ τυπου WRC -wannabe- σε ασφαλτινο σιρκουι τους δικαιωνει(?) ΑΠΟΛΥΤΩΣ!