Sent from Corsair's brick
mirage έγραψε:Αρα η Corvette δεν είναι supercar
EDDIE_147 έγραψε:. χάνεις την ουσία.
Μπορεί μεθαύριο ο συντάκτης του Evo εκεί που ξύνει τα αμελέτητα του και τρώει fish n chips να πει "Δεν βάζω μέσα στο τεφτέρι με τα supercars το Evo τζαστ φορ δε χαβαλέ οφ δε θινγκ";
Ξέρω ότι καταρρίπτονται έτσι διάφορες κοσμοθεωρίες σου αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Φιλικά.
P.S Το οτι βεβαια εχω την τυχη να εχω οδηγησει καμποσες διαφορετικες εκδοσεις της 911, να ειναι γνωστο απο το αλλο forum το κολλημα-παθος μου για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα, και παρολα αυτα να τα "υποβιβαζω" -κατα καποιους- στην sportscar κατηγορια, προφανως δεν λεει τιποτα, ετσι?
CARυοθραύστης έγραψε:Σούπερκαρ με πεπαλαιωμένες τεχνολογίες, δεν είναι "σούπερκαρ".
Η Κορβέτ έχει "αρχαία" (sic) ανάρτηση (ο... θεός να την κάνει ανάρτηση-!).
IKE έγραψε:Η απλή Corvette είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που θα ορίζαμε σαν σπορ αυτοκίνητο από την όποια 911.
Όπως και μία Cayman είναι πιο σπορ από ένα Audi RS6.
ΥΓ.Σπορ εγώ ορίζω το αυτοκίνητο που βάζει την δυναμική και την οδική συμπεριφορά σε προτεραιότητα σε σχέση πχ με τους χώρους.
EDDIE_147 έγραψε:P.S Το οτι βεβαια εχω την τυχη να εχω οδηγησει καμποσες διαφορετικες εκδοσεις της 911, να ειναι γνωστο απο το αλλο forum το κολλημα-παθος μου για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα, και παρολα αυτα να τα "υποβιβαζω" -κατα καποιους- στην sportscar κατηγορια, προφανως δεν λεει τιποτα, ετσι?
Τι σχέση έχει αυτό;![]()
EDDIE_147 έγραψε:Εγώ απλά σου λέω ότι αυτοί οι ορισμοί είναι εξ' ορισμού ΦΛΟΥ.![]()
Εγω για το συγκεκριμενο περιοδικο, και τις συγκεκριμενες καταχωρησεις-αποψεις, θεωρω οτι δεν ειναι φλου...EDDIE_147 έγραψε:Το γεγονός ότι στο απολυτίκιο που πόσταρες έχουν συμπεριλάβει και συγκεκριμένες εκδόσεις μοντέλων που κατά τ' άλλα δεν είναι supercar (μήπως είναι η SL350; ), επιβεβαιώνει αυτό που είπα.
EDDIE_147 έγραψε:Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να βγάλεις ορισμούς επιπέδου ΠΑΠΥΡΟΣ ΛΑΡΟΥΣ ΜΠΡΙΤΑΝΙΚΑ για το συγκεκριμένο θέμα γιατί θα είναι αμιγώς προσωπικές σου απόψεις.
EDDIE_147 έγραψε:Στην τελική και η ψωλαδέρφω ο Tiff είχε πει την Ferrari FF "Estate".
Μήπως να τη βγάλουμε από τη λίστα που παρέθεσες και να τη βάλουμε με τα Volvo;
Αφού το πε η ψωλαδέρφω που είναι και ΧΕΡΑΣ και έχει οδηγήσει τα πάντα.
Με εννοείς ελπίζω τι εννοώ.
![]()
IKE έγραψε:Άρα και το Dodge Charger Hellcat είναι supercar (και γιατί να μην είναι δηλαδή..)
).EDDIE_147 έγραψε: Κατ' αρχάς μου αρέσει η FF περισσότερο από κάθε άλλη Ferrari (ο mirage καταλαβαίνει).
Για τα λοιπά που λες εγώ θα ξαναπώ ότι κακώς παίρνεις όλο αυτό το συνάφι στα σοβαρά.
Πέφτεις στο επίπεδο τύπων που έχουν εικόνισμα το Γεωργίου και Ευαγγέλιο το Φίλαθλο.
EDDIE_147 έγραψε: Κουβέντα κάνουμε όπως λες αλλά είναι |λογοκρισία| να παίρνεις ως θέσφατα και ιερούς νόμους τις παρόλες του κάθε Τζέθρου, Μάνκη, Τζέισο και το κακό συναπάντημα.
εδιτ (το ξέχασα)
Άρα και ένα φτιαγμένο RS5 συμπεριλαμβάνεται στα supercars;
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]