Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Dimitris_P έγραψε:Πρόταση για vfm ssd (128gb) να βάλω στο pc της :inlove: για να πάρει μια ανάσα;

Επίσης υπάρχει κανά απλό & freeware κατά προτίμηση πρόγραμμα που να κάνει resize και κατ'επιλογή crop μιας εικόνας για κάποιους που δε ξέρουν-δε θέλουν photoshop ?

Samsung 840Pro/850Pro ή Plextor
Ολα τα αλλα ειναι απλα πεταμενα λεφτα!

Ειχα OCZ και εχω Samsung 840Pro....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
popolaros έγραψε:βασικα προσπαθεις να κατεβασεις ταινια η οποια να εχει ενσωματωμενους υποτιτλους απο οπου μεσα απο το Plex τους επιλεγεις.

για ξεχωριστο αρχειο τυπου .srt αυτο που κανεις ειανι κατεβαζεις το mkvtoolnix και τους κανεις Merge μεσα στο mkv. και παλι τους επιλεγεις μετα μεσα απο το plex.

Παπαρια μέντολες. Αφού συνδέεται με το opensubtitles.org και κατεβάζει αυτόματα (αν παίξεις κατευθείαν στο pc την ταινία, παίζει κανονικά τους υπότιτλους). Τα δοκίμασα όλα όσα λέει εδώ και στην TV δεν συμβαίνει τίποτα. Και άντε δοκιμάζω αυτό που λες, έλα που οι περισσότερες ταινίες μου είναι mp4. Μπέρδεμα! :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#27120 ερε και εσυ απο που κατεβαζεις;;;; τι mp4 Μου λες.

πες μου οτι εχεις τετοια τηλεοραση και δεν κατεβαζεις αρχειο ταινιας τουλαχιστον 12 GB.....
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
popolaros έγραψε:νταξ και ενας evo δεν θα της ηταν ασχημος. 73 ευρω εχει. δεν ειναι αναγκη να δωσει 100αρικο.

ναι αλλά -->
Άρης έγραψε:Εδώ και πολύ καιρό κάτι δεν πήγαινε καλά στο PC μου, αλλά δεν είχα εντοπίσει τί.
Έχω 840 EVO

http://www.google.com/m?hl=el&source=an ... ency+issue

Samsung I hate you and I want you to die

και μάλλον λύθηκε -->
Samsung 840 EVO Performance Fix Available Tomorrow
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Dimitris_P έγραψε:Επίσης υπάρχει κανά απλό & freeware κατά προτίμηση πρόγραμμα που να κάνει resize και κατ'επιλογή crop μιας εικόνας για κάποιους που δε ξέρουν-δε θέλουν photoshop ?

irfan view :metalo:
ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
popolaros έγραψε:ερε και εσυ απο που κατεβαζεις;;;; τι mp4 Μου λες.

πες μου οτι εχεις τετοια τηλεοραση και δεν κατεβαζεις αρχειο ταινιας τουλαχιστον 12 GB.....

Μωρέ εσύ καλά τα λες αλλά εδώ πέρα έριξα σβήσιμο δίχως αύριο στους σκληρούς για να χωρέσω το 2K15 συν του ότι η dsl μου είναι των 6kbps. Δεν με παίρνει για τέτοια κατεβάσματα.

Επίσης διάβασα κάτι για Plex App στις LG αλλά στο market δεν βρήκα κάτι. Το επόμενο που θα δοκιμάσω είναι να αγοράσω το android app και να streamαρω στο κινητό και να στέλνω από κει στην TV.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
popolaros έγραψε:νταξ και ενας evo δεν θα της ηταν ασχημος. 73 ευρω εχει. δεν ειναι αναγκη να δωσει 100αρικο.

true :)
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Deleted User 1 έγραψε:
popolaros έγραψε:ερε και εσυ απο που κατεβαζεις;;;; τι mp4 Μου λες.

Μωρέ εσύ καλά τα λες αλλά εδώ πέρα έριξα σβήσιμο δίχως αύριο στους σκληρούς για να χωρέσω το 2K15 συν του ότι η dsl μου είναι των 6kbps. Δεν με παίρνει για τέτοια κατεβάσματα.

Επίσης διάβασα κάτι για Plex App στις LG αλλά στο market δεν βρήκα κάτι. Το επόμενο που θα δοκιμάσω είναι να αγοράσω το android app και να streamαρω στο κινητό και να στέλνω από κει στην TV.

αγοραζεις απο android :lol: :lol: :lol:
μην το κανεις, το κινητο θα υπερθερμανθει φουλ.
οσο χαμηλη ταχυτητα και να εχεις στην συνδεση του, μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου και βλεπει ταινια των 1.2 GB. ειναι μεγαλο κριμα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
corsair έγραψε:
NickTG έγραψε:Κάνω έναν έρανο να πάρω ένα Surface Pro 3. :inlove: :inlove:
Όποιος θέλει να συνεισφέρει για να βελτιώσει το moderating μου PM me! :s_tongue

Ωραίο φαίνεται, πανάκριβο για αυτα που προσφέρει ομως. Πέραν της τιμής βασικός παράγοντας ο οποιος θα με αποθάρρυνε απο την αγορά του ειναι η αδυναμία του να αποκτήσεις πρόσβαση στο εσωτερικό του. Ειναι εξαιρετικά δύσκολο εως αδυνατο να το ανοιξεις. Αν αντεχεις την ιδεα οτι ουτε SSD δεν μπορεις να το αλλαξεις... go ahead. Επίσης καλο θα ηταν να ειχε ενα Core M...

Εκτός του ότι δεν παίζει μία αυτή την περίοδο η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζομαι και κάτι τέτοιο προς το παρόν.
Αλλά είναι τόσο ωραίο! :inlove:
Για μένα η πρόσβαση στο εσωτερικό σε τέτοια μηχανήματα δεν θα έλεγα πως είναι ψηλά στη λίστα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Wagner669 έγραψε:

true :)

ε ναι το ξεφτύλισες :lol:
ocz και 840pro έχω στους δικούς μου :iconcool: