- 08 Μαρ 2016, 02:33
Μίλησα σήμερα το πρωί με την αρμόδια δημοτική υπηρεσία. Στην αρχή έδειξε ενδιαφέρον, πήγε και το είδε αφού μου ζάλισε τα ούμπαλα μέχρι να το βρεί, μου είπε το αμίμητο:
-Το βρήκα το σκυλάκι καλέ αυτό είναι
φοβικό (πρώτη φορά ακούω αυτή τη λέξη σκέτη) και μέχρι να εμφανιστεί και να το ταΐσω έκανε πολύ ώρα. Είστε σίγουρος πως δεν κάνατε τίποτα ιδαίτερο, αυτό φοβάται τη σκιά του?
-Ναι ποδήλατο
-Κοιτάχτε υπάρχουν δύο επιλογές ή να πάτε μία μέρα άμα θέλετε να έρθουμε και μαζί και να
συμφιλιωθείτε με το σκυλάκι, αλλιώς
θα πρέπει να αλλάξετε διαδρομή
Ε ναι εκεί δεν κρατήθηκα και έριξα τα δεύτερα καντήλια φιλοζωικά καντήλια
Με λίγα λόγια μπορεί να υπάρχει ζώο που να προκαλέσει σωματικές και υλικές ζημιές, να παραμείνει στο χώρο,και να σου λένε και από πάνω
μα |λογοκρισία| είσαι θέλεις να πας εκεί που θές σε δημόσιο χώρο??? Που νομίζεις ότι είσαι???.
Κέισι είσαι γνωστό τυπάκι που αρπάζεται με τα πάντα και νομίζεις ότι είσαι πιο γαμάτος και από τον
Πάνο σε όλα τα θέματα μη πω και από τον Τσάκ Νόρρις, οπότε και να είχα τον άπλετο χρόνο που έχεις (εγώ πριν ένα τέταρτο μπήκα σπίτι από δουλειά, και έχω φύγει από τις 8, πραγματικά ζηλεύω τον χρόνο σου) για να υπερασπιστείς τις σκ@τομηχανές καθώς πραγματικά αποκλείεται να σε πείσω. Στα συντομα η άποψη μου είναι όλα τα ζώα είναι ίσα, εκτός από αυτά που είναι υπό εξαφάνιση και προφανώς η επιβίωση τους είναι κρισιμότατη για τις επόμενες γενεές ανθρώπων και ζώων, καθότι είναι ένα πράγμα που δεν μπορεί να ξαναφτιαχτεί και μπορεί να δώσει λύσεις και εξηγήσεις στους ανθρώπους. Τα λοιπά ζώα λοιπόν που δεν απειλούνται μπαίνουν στον ίδιο κουβά, είτε μιλάμε για ποντίκια, είτε για κατσαρίδες, είτε για αράχνες, για τα μοσχάρια που κατεβάζουμε σα γουρούνια.
Την επόμενη φορά που θα δηλώσει κάποιος ζωόφιλος, ας του αμολήσουν 40 κιλά ποντίκια και κατσαρίδες στο σπίτι του να τα ευχαριστηθεί καθότι ζωάκια του Θεού είναι αυτά (για τα οποία δεν αναγκάστηκα ποτέ να φάω εμβόλιο και αντιβίωση για πάρτυ τους παρεπιπτόντως) και την επόμενη φορά που φάει λίγο μπριζολίτσα "επειδή είναι Τσικνοπέμπτη μωρέ" ή "Παίζει η Θρυλάρα μωρε", ή "Είναι Κυριακή μωρέ" ή ότι βάλει ο νους σας, να στριμώξουν το παιδί του σε ένα φέρετρο με σκατά, αντιβιοτικά και ορμόνες και στα 15 του να το βγάλουν έξω κλωτσώντας με μαδέρια στο κεφάλι και κάνοντας του ηλεκτροσόκ για να το σφάξουν να το φάνε όπως τα κοπάδια αθώων μοσχαριών που έχει καταβροχθίσει άσκοπα και υπέρμετρα πιστεύοντας ότι είναι φιλόζωος. Εγώ πάντως είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, δεν είμαι φιλόζωος.
Το να υπερασπίζεσαι ένα τρόπο ζωής που σε μία χρεωκοπημένη εδώ και δεκαετίες χώρα μειώνει ακόμα την πραγματική κινητικότητα όσων δεν θέλουν να φάνε το ψωμί όχι των παιδιών τους πλέον, αλλά των εγγονιών τους με τόσα δανεικά που έχουμε πάρει, και δεν θέλουν να επιλέξουν να μετακινηθούν με το αμάξι τους που μάθαν από το μπαμπακούλη και από τις κυβερνήσεις που γκρινιάζαν χρόνια για να τους πληρώσει άμεσα ή εμμεσα, και επιλέγουν να μετακινηθούν με ποδήλατο ή πόδια εμένα μου φαίνεται παράλογο. Όπως και εσένα σου φαίνονταν λοιπόν παράλογο ότι μία φορά το χρόνο θα καθυστερούσες επειδή έπεφτες σε ένα μάτσο τραμπούκους (βλ. φριντέυ και λοιπά ποδηλατοκαρναβάλια) και
ξέρναγες τα
λυσσακά σου στο φόρουμ, και εγώ θα ξεράσω τα λυσσακά μου όταν θα μου λένε ότι θα πρέπει να καθυστερώ
κάθε μέρα για να πάω στη δουλειά και τον πολύτιμο χρόνο της βόλτας μου για να ξεπεζέψω ώστε να μην δαγκώσει το κάθε
φοβικό και να τρέχω βραδιάτικα παίρνοντας φίλους γιατρούς για να μάθω εάν απαιτείται αντιλυσσικό ή όχι και να καταλάβω ποιός πήρε νύχτα το δίπλωμα και ποιός όχι.
Τι να πω. Ευτυχώς τουλάχιστον οι σκυλόφιλοι είναι γνωστοί για τον ανθρωπισμό τους, την κατανόηση και τον σεβασμό των δικαιωμάτων του άλλου. Εμπρός καλή μου Μπλόντυ, φέρτο πίσω!!

Γράψτε ότι θέλετε άμα έχω χρόνο θα απαντήσω αύριο βράδυ.