Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
trident1971 έγραψε:
..................................

kacey έγραψε:ωραια, κατσε να στο πω αλλιως:

το οτι αποκαλεις τα αδεσποτα "σκατομηχανες" και το οτι δεν καταλαβαινεις οτι δεν επελεξαν να ειναι αδεσποτα κ να ζουν στο δρομο, δειχνει τι ανθρωπος εισαι.
το οτι νομιζεις οτι δεν εχουν δικαιωμα να τα ταιζουν (σαφως κ εχουν), δειχνει ποση επαφη εχεις με τη πραγματικοτητα.
το να μη καταλαβαινεις οτι δεν ειναι επιθετικα (αφου - υποθετω - δεν σου κανουν το ιδιο οταν εισαι πεζος), αλλα το κανουν σαν παιχνιδι, δειχνει οτι εισαι ασχετος.
το να συνεχιζεις να περνας με το ποδηλατο ενω σε κυνηγανε (παιζοντας), δειχνει οτι δεν καταλαβαινεις οτι εσυ πρεπει να αλλαξεις κατι, γιατι αυτα ειναι ζωα κ δεν καταλαβαινουν.
το να μη καταλαβαινεις οτι καποιοι αρμοδιοι εχουν καθηκον κ νομικη υποχρεωση να τα φροντιζουν (να τα φροντιζουν, οχι να τα πετανε σε μια τρυπα που εκεινοι αποκαλουν κυνοκομειο) και ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΞ'ΟΥ κ το προβλημα (αρα σε αυτους πρεπει να τα χωνεις), δειχνει το iq σου.

Για να μη γραφω πολλα, τα ιδια ακριβως λενε κι οι αλληλεγγυοι για τους λαθρομεναστες. Ξανασκεψου το.
.....................

Μλκς επική συζήτηση μεταξύ ξενοφοβικών ιδιαιτέρως υψηλού iq. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Η επιτομή του ακράδαντος επιχειρήματος. :lol: :lol: :lol:
Εάν υπάρχει κάπου best of the best σ'αυτό το φορουμ πρέπει να αναρτηθεί πρώτο με διαφορά. :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Συνεχίστε να χαρίζετε άφθονο γέλιο... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#229495 ξενοφοβικοι?

καλα. δεν ξερω αν το εχεις παρει χαμπαρι, αλλα τα ιδια ακριβως που λεγαμε εμεις οι ξενοφοβικοι απο την αρχη, τα λεει ολος ο κοσμος, μαζι με Μουζαλα πρωτο πρωτο κ σιγα σιγα κ αλλους στη κυβερνησαρα της πρωτης φορας αριστερας.δεν πειραζει, θα μαθεις κ εσυ τι εστι πραγματικοτητα, με τον αγριο τροπο.

οσο για το iq, ενταξει, απο σενα ειναι κοπλιμεντο.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
kacey έγραψε:ρε συ, δεν μιλαμε για τσοπανοσκυλα σε κανα ξεχασμενο μαντρι, για αδεσποτα εντος αστικου ιστου μιλαμε (απο εκει ξεκινησαμε, πριν 5 ποστ). Ακομα κ σε γειτονια ας πουμε, περνανε τοσοι κ τοσοι διαφορετικοι ανθρωποι, δεν γινεται να μου λες για "γνωστους" (ή ταιστές) κ "αγνωστους". Ποσο μαλλον σε καμμια πλατεια, πχ.

Ναι, ξερω τι συζηταμε. Αυτο που λεμε ειναι οτι ισχυει το "παιζω", ισχυει και το "φυλαω". Το τι θα παιχτει εξαρταται απο την ορεξη που εχει ο σκυλος εκεινη την ωρα. Εχω περασει διπλα απο σκυλια ξαπλωμενα σε πεζοδρομιο, εχω αλλαξει και δρομο επειδη αλλη μερα τους ηρθε να το παιξουν καπως και δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια να ανακαλυψω αν "παιζουν" ή οχι, και τι ειδους παιχνιδι ειναι αυτο.

kacey έγραψε:Εγω σου ξαναλεω, δεν εχω δει πουθενα εντος πολης σκυλι να "κυνηγαει" (ετσι οπως το εννοεις εσυ κ για το λογο που λες) επιθετικα τροχοφορο. Κανε αυτο που λεω (σταματα, γυρνα προς το μερος του κ κανε οτι ασχολεισαι μαζι του, ειτε μιλωντας, ειτε πηγαινοντας προς το μερος του, ειτε απλα κοιταζοντας το) και θα βραχυκυκλωσει αυτοματα. τα περισσοτερα απλα θα γυρισουν απο την αλλη κ θα φυγουν.

Και ομως γυριζει. Κλασικο παραδειγμα:
Στη γειτονια μας εδω και 30 χρονια, αποφασισε η διπλανη να "μαζεψει" ενα αδεσποτο μπασταρδέ. Δεν ξερω πως της εκατσε. Του εβαζε φαγητο στην ακρη στο πεζοδρομιο του σπιτιου της, καθοταν με τις αλλες γειτονισσες στο σκαλακι της πορτας για καφε (πιθανον εχεις δει τετοια σκηνικα γειτονιας σε παλιοτερες εποχες) ο σκυλος παραδιπλα, χαρουμενος και χαλαρος. Ο γιος της ηταν φιλος μου, για να μπω στο σπιτι πολλες φορες περναγα πανω απο τον ξαπλωμενο στην πορτα μπροστα σκυλο. Μεχρι εδω, οπως τα λες.

Κανα δυο τρεις εβομαδες μετα, το ιδιο ακριβως γαμωσκυλο, πειστηκε πλεον οτι η φαση "εδω με ταϊζουν" ειναι μονιμη και οχι περιστασιακο καπριτσιο, και αλλαξε τροπαριο: Με το που εκλεινε η πορτα το βραδυ, το ιδιο σκυλι που περναγες απο πανω του την ημερα, αποφασιζε οτι "τωρα φυλαω την πορτα σε ακτινα που εχω αποφασισει". Γυρνουσα εγω απο τα Αγγλικα πχ στις 10+ το βραδυ, και επρεπε να κανω το γυρο του τετραγωνου, για να μπω στο διπλανο σπιτι (οπως ανεβαινες το δρομο, το σπιτι μου ηταν το αμεσως επομενο, οποτε αναγκαζομουν και εκανα το γυρο, για να ερθω απο την αντιθετη κατευθυνση).
Την ημερα, ο ιδιος σκυλος, σε νιρβάνα, οκλαδον, "ομμμμ" και ετσι. :lol: Τα ιδια φυσικα εκανε και στους γειτονες και ακουγονταν γαυγισματα και Παναγιες ΚΑΘΕ βραδυ. Υποψη, δεν γαβγιζε απλα, σηκωνε τα χειλια και εδειχνε τα δοντια του, για τετοιο επιπεδο μιλαμε.
Ειδαμε και παθαμε ολη η γειτονια μεχρι να το διωξει τελικα.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#229725 Μια φορά με το ποδήλατο, εντός Ελευσίνας, μου όρμηξε σκύλος αδέσποτος, όπου απότομα σταμάτησα και κατέβηκα κάτω χωρίς να του δώσω σημασία. Απεθείας με παράτησε ήσυχο :yahoo: Ο συγκεκριμένος σκύλος ορμάει και στα αυτοκίνητα.

Δεύτερο παράδειγμα, στη βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου, περνάω σχεδόν κάθε μέρα με το αυτοκίνητο. Σκύλος αδέσποτος ορμάει σε όλα τα αυτοκίνητα (πλην των βυτιοφόρων). Την πρώτη φορά τον απέφυγα τελευταία στιγμή (ήταν ξημέρωμα και με αιφνιδίασε), την επόμενη μέρα με το που τον είδα να περιμένει, πατάω φρένο και πάω σιγά σιγά (από 50km/h --> 20km/h). Τότε σταματάει,με κοιτάζει με απορημένο βλέμμα (κλασσική κίνηση που γυρίζει το κεφάλι :lol: ) και δεν έκανε τίποτα. Τις επόμενες μέρες με βλέπει να περνάω με κανονική ταχύτητα και μου κουνάει ουρά :metalo:
Άβαταρ μέλους
By travelman
#229856 Μίλησα σήμερα το πρωί με την αρμόδια δημοτική υπηρεσία. Στην αρχή έδειξε ενδιαφέρον, πήγε και το είδε αφού μου ζάλισε τα ούμπαλα μέχρι να το βρεί, μου είπε το αμίμητο:
-Το βρήκα το σκυλάκι καλέ αυτό είναι φοβικό (πρώτη φορά ακούω αυτή τη λέξη σκέτη) και μέχρι να εμφανιστεί και να το ταΐσω έκανε πολύ ώρα. Είστε σίγουρος πως δεν κάνατε τίποτα ιδαίτερο, αυτό φοβάται τη σκιά του?
-Ναι ποδήλατο
-Κοιτάχτε υπάρχουν δύο επιλογές ή να πάτε μία μέρα άμα θέλετε να έρθουμε και μαζί και να συμφιλιωθείτε με το σκυλάκι, αλλιώς θα πρέπει να αλλάξετε διαδρομή
:hmmm:
:help:
:roll:
:s_crazy
Ε ναι εκεί δεν κρατήθηκα και έριξα τα δεύτερα καντήλια φιλοζωικά καντήλια

Με λίγα λόγια μπορεί να υπάρχει ζώο που να προκαλέσει σωματικές και υλικές ζημιές, να παραμείνει στο χώρο,και να σου λένε και από πάνω μα |λογοκρισία| είσαι θέλεις να πας εκεί που θές σε δημόσιο χώρο??? Που νομίζεις ότι είσαι???.

Κέισι είσαι γνωστό τυπάκι που αρπάζεται με τα πάντα και νομίζεις ότι είσαι πιο γαμάτος και από τον Πάνο σε όλα τα θέματα μη πω και από τον Τσάκ Νόρρις, οπότε και να είχα τον άπλετο χρόνο που έχεις (εγώ πριν ένα τέταρτο μπήκα σπίτι από δουλειά, και έχω φύγει από τις 8, πραγματικά ζηλεύω τον χρόνο σου) για να υπερασπιστείς τις σκ@τομηχανές καθώς πραγματικά αποκλείεται να σε πείσω. Στα συντομα η άποψη μου είναι όλα τα ζώα είναι ίσα, εκτός από αυτά που είναι υπό εξαφάνιση και προφανώς η επιβίωση τους είναι κρισιμότατη για τις επόμενες γενεές ανθρώπων και ζώων, καθότι είναι ένα πράγμα που δεν μπορεί να ξαναφτιαχτεί και μπορεί να δώσει λύσεις και εξηγήσεις στους ανθρώπους. Τα λοιπά ζώα λοιπόν που δεν απειλούνται μπαίνουν στον ίδιο κουβά, είτε μιλάμε για ποντίκια, είτε για κατσαρίδες, είτε για αράχνες, για τα μοσχάρια που κατεβάζουμε σα γουρούνια.

Την επόμενη φορά που θα δηλώσει κάποιος ζωόφιλος, ας του αμολήσουν 40 κιλά ποντίκια και κατσαρίδες στο σπίτι του να τα ευχαριστηθεί καθότι ζωάκια του Θεού είναι αυτά (για τα οποία δεν αναγκάστηκα ποτέ να φάω εμβόλιο και αντιβίωση για πάρτυ τους παρεπιπτόντως) και την επόμενη φορά που φάει λίγο μπριζολίτσα "επειδή είναι Τσικνοπέμπτη μωρέ" ή "Παίζει η Θρυλάρα μωρε", ή "Είναι Κυριακή μωρέ" ή ότι βάλει ο νους σας, να στριμώξουν το παιδί του σε ένα φέρετρο με σκατά, αντιβιοτικά και ορμόνες και στα 15 του να το βγάλουν έξω κλωτσώντας με μαδέρια στο κεφάλι και κάνοντας του ηλεκτροσόκ για να το σφάξουν να το φάνε όπως τα κοπάδια αθώων μοσχαριών που έχει καταβροχθίσει άσκοπα και υπέρμετρα πιστεύοντας ότι είναι φιλόζωος. Εγώ πάντως είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, δεν είμαι φιλόζωος.

Το να υπερασπίζεσαι ένα τρόπο ζωής που σε μία χρεωκοπημένη εδώ και δεκαετίες χώρα μειώνει ακόμα την πραγματική κινητικότητα όσων δεν θέλουν να φάνε το ψωμί όχι των παιδιών τους πλέον, αλλά των εγγονιών τους με τόσα δανεικά που έχουμε πάρει, και δεν θέλουν να επιλέξουν να μετακινηθούν με το αμάξι τους που μάθαν από το μπαμπακούλη και από τις κυβερνήσεις που γκρινιάζαν χρόνια για να τους πληρώσει άμεσα ή εμμεσα, και επιλέγουν να μετακινηθούν με ποδήλατο ή πόδια εμένα μου φαίνεται παράλογο. Όπως και εσένα σου φαίνονταν λοιπόν παράλογο ότι μία φορά το χρόνο θα καθυστερούσες επειδή έπεφτες σε ένα μάτσο τραμπούκους (βλ. φριντέυ και λοιπά ποδηλατοκαρναβάλια) και ξέρναγες τα λυσσακά σου στο φόρουμ, και εγώ θα ξεράσω τα λυσσακά μου όταν θα μου λένε ότι θα πρέπει να καθυστερώ κάθε μέρα για να πάω στη δουλειά και τον πολύτιμο χρόνο της βόλτας μου για να ξεπεζέψω ώστε να μην δαγκώσει το κάθε φοβικό και να τρέχω βραδιάτικα παίρνοντας φίλους γιατρούς για να μάθω εάν απαιτείται αντιλυσσικό ή όχι και να καταλάβω ποιός πήρε νύχτα το δίπλωμα και ποιός όχι.

Τι να πω. Ευτυχώς τουλάχιστον οι σκυλόφιλοι είναι γνωστοί για τον ανθρωπισμό τους, την κατανόηση και τον σεβασμό των δικαιωμάτων του άλλου. Εμπρός καλή μου Μπλόντυ, φέρτο πίσω!!
Εικόνα

Γράψτε ότι θέλετε άμα έχω χρόνο θα απαντήσω αύριο βράδυ.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#229859 travelman, αν δεν με ενδιεφερε να μη παραβιασω κανα κανονισμο, θα σου ελεγα οτι τσαμπα χαραμισες τον υπερπολυτιμο χρονο σου μονο και μονο για να μας δειξεις οτι εισαι edit mod.

αλλα επειδη με ενδιαφερει, δεν θα στο πω. Απλα θα σου πω οτι εισαι τοσο edit mod που δεν καταλαβαινεις οτι το σκυλι ειναι το τελευταιο που σου φταιει.

φταιχτες, κατα σειρα φταιξιματος:

αυτοι που το αφησαν στο δρομο (ή τους γονεις του, τους γονεις τους κλπ κλπ).
αυτοι που ενω εχουν απο το νομο υποχρεωση κ πληρωνονται απο τις τσεπες μας, δεν τα φροντιζουν.
εσυ που δεν καταλαβαινεις οτι το σκυλι δεν εχει μυαλο να σκεφτει*, κ ξανα εσυ που δεν καταλαβαινεις οτι στη συγκεκριμενη εξισωση ΕΣΥ εισαι αυτος που πρεπει να αλλαξει συμπεριφορα. Οχι "να καθυστερεις", ουτε "να παρεις αυτοκινητο". Στα εγραψα κ πιο πανω, τα εγραψε κ αλλος, αλλα προφανως εσυ θες να πεις τη παπατζα σου.

*να μου πεις, εδω μου εξισωσες το σκυλι με τους βλακες που εκλεισαν τη συγγρου για να κανουν τη καυλα τους κ πουλαγαν τσαμπουκα, κ τα καθυστερημενα που νομιζουν οτι μπορουν να κλεινουν μια ολοκληρη πολη για να κανουν ποδηλαταδα...

bonus: το να φροντιζεις τα αδεσποτα επειδη δεν το κανουν αυτοι που πρεπει = "τρόπος ζωής που σε μία χρεωκοπημένη εδώ και δεκαετίες χώρα μειώνει ακόμα την πραγματική κινητικότητα".
Άβαταρ μέλους
By trident1971
travelman έγραψε:Μίλησα σήμερα το πρωί με την αρμόδια δημοτική υπηρεσία...
Ε ναι εκεί δεν κρατήθηκα και έριξα τα δεύτερα καντήλια φιλοζωικά καντήλια....

Ελπιζω να με συγχωρεσεις που γελασα πολυ...
Αν καταλαβα καλα, δεν θα το μαζεψουν, επειδη ειναι "φοβικο" ή οτι αλλο βρηκε ο/η "αρμοδιος". :slap:
Επρεπε να του φαει κανα χερι.

Επειδη οι δικες μου προτασεις μπορει να θεωρηθουν "καπως", εχουν οι φιλοζωοι ή "φιλοζωοι" εδω καποια προταση που να πιστευουν οτι θα βοηθησεις τον travelman ?.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#229933 Αλλη μια φορα που συμφωνω με τον kacey
Πολυ καλά τα λεει

Και απορω που αν πει καποιος μια λιιιγο απαξιωτική λεξη για τους λαθρομεταναστες τρωει μπαν, γουορν, κτλ κατυεθειαν , αλλά οταν μερικοι βριζουν τα ζωα περναει απαρατήρητο
Τα ζωα δλδ δεν εχουν ψυχη και η ο πλανητης γη ειναι αποκλειστικα των ανθρωπων?
Δεν συγκρινω τους ανθρωπους με τα ζωα, αλλά για τους ανθρωπους τοση "ευαισθησια" και για τα ζωα τοση αναισθησια δεν το καταλαβαινω
Άβαταρ μέλους
By kacey
#229996 ρε συ trident, το ειπα εγω*, για καποιο λογο δεν θες να με πιστεψεις: εκει που παει να τον κυνηγησει, αμα εστω σταματησει για ΠΕΝΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ κ πχ του μιλησει ή ακομα και να γυρισει προς το μερος του να το κοιταξει = 99% τελειωσε.

*οχι εγω που γουσταρω τα ζωακια, αλλα εγω που εκανα ποδηλατο στους δρομους της πολης επι 20 χρονια, κ κυκλοφορω καθημερινα με μηχανακι.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
kacey έγραψε:ρε συ trident, το ειπα εγω*, για καποιο λογο δεν θες να με πιστεψεις: εκει που παει να τον κυνηγησει, αμα εστω σταματησει για ΠΕΝΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ κ πχ του μιλησει ή ακομα και να γυρισει προς το μερος του να το κοιταξει = 99% τελειωσε.

*οχι εγω που γουσταρω τα ζωακια, αλλα εγω που εκανα ποδηλατο στους δρομους της πολης επι 20 χρονια, κ κυκλοφορω καθημερινα με μηχανακι.

Δεν χρειαζεται αστερακια, νομιζω καταλαβαινομαστε. Ολα καλα και ομορφα, δεν ειναι οοολα τα αδεσποτα αιμοσταγεις δολοφονοι, δεν υπαρχει εγγυηση ομως για το οτι ειναι οοολα γαμηστερα και παιχνιδιαρικα.

Το 1% που αφησες (εγω θεωρω οτι ειναι παραπανω, αλλα πες οτι ειμαι εξωγηϊνος) ειναι το αντιλυσσικο που εκανε ο travelman ή (απεύχομαι) η τουμπα απο το ποδηλατο με ενδεχομενο γυψο, ή το δαγκωμα στο ποδαρι του bill33

Εχω και εγω "μιλησει" (αγρια) σε αγελη κοπροσκυλα και φυγανε, ξερω ομως τυπο που περασε εφηβεια κανα μηνα εχοντας ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ χερια σπασμενα απο πτωση επειδη τον κυνηγησαν σκυλια με το ποδηλατο, και του σκουπιζε τον κωλο η μανα του. Αυτος δεν προλαβε να βγαλει αχνα... :lol:

Το θεμα για εμενα ειναι το εξης: Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τα ιδια γουστα και δεν μπορει να αναγκαζεται καποιος να κανει γυρους στο ασχετο για να καλυψει τις αναγκες ή την ανασφαλεια ειτε του καθε τυχαιου σκύλου, ειτε του καθε τυχαιου ανθρωπου που τον ταϊζει στο δρομο αντι να τον υιοθετησει, εχοντας σχεδον ολα τα ψυχικα πλεονεκτηματα χωρις την τριχα και την αναγκη να τον πηγαινει βολτα 2 φορες την ημερα. Δεν ειναι αναγκη να γουσταρουν ολοι να "παιξουν", με το "σκυλακι" που εμφανιζεται ξαφνικα μπροστα τους και το να μη γουσταρουν, δεν τους κανει λιγοτερο ανθρωπους απο τους υπολοιπους, ουτε τους αφαιρει δικαιωματα.

Λογικα το ξερεις ηδη, αλλα αμα θες να δεις το ποιον του μεσου "φιλοζωου Ελληνα" (η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι ξεκαθαρα σκυλοφιλοι και τιποτα αλλο :rtfm: ) λεγε σε ασχετες παρεες οτι εχεις δυο γατια στο σπίτι, να δεις ανατριχιλα που θα τους πιασει και τις ξυνισμενες φατσες που θα κανουν... :lol:
Άβαταρ μέλους
By kacey
Δεν ειναι αναγκη να γουσταρουν ολοι να "παιξουν", με το "σκυλακι" που εμφανιζεται ξαφνικα μπροστα τους και το να μη γουσταρουν, δεν τους κανει λιγοτερο ανθρωπους απο τους υπολοιπους, ουτε τους αφαιρει δικαιωματα.

προφανως. Και κανεις δεν ζητησε κατι τετοιο. Ουτε του ζητησε να κανει γυρους, ουτε να τα αποφευγει ουτε τιποτα. Εγω επιμενω, με τη παραμικρη αλλαγη (μια επιβραδυνση κ κοιταγμα ρε παιδι μου) στη συμπεριφορα που προκαλει το κυνηγητο, σταματανε. Απο το να ζητας να εξαφανιστουν τα κακα αδεσποτα και να κραζεις ολους οσους φροντιζουν να μη ψοφανε στο δρομο, πιο λογικο ειναι.

λιγοτερο ανθρωπο τον κανει το να τα αποκαλει κουραδομηχανες κλπ. πιστεψε με, τα ιδια τα σκυλια ειναι τα τελευταια που ηθελαν να ειναι σε αυτη τη κατασταση.

την ανασφαλεια του καθε τυχαιου ανθρωπου που τον ταϊζει στο δρομο αντι να τον υιοθετησει, εχοντας σχεδον ολα τα ψυχικα πλεονεκτηματα χωρις την τριχα και την αναγκη να τον πηγαινει βολτα 2 φορες την ημερα

ρε συ, εχω την εντυπωση οτι δεν καταλαβαινεις τα εξης:

παντα θα υπαρχουν καποιοι σαν κ αυτους που περιγραφεις, αλλα ειναι μια πολυ μικρη μειοψηφια. αυτοι που ταιζουν/φροντιζουν τα αδεσποτα, δεν το κανουν ντε και καλα γιατι θελουν να "μισο"εχουν σκυλο (αυτο που αναφερεις, δηλαδη τα καλα της σκυλοκατοχης χωρις τις ευθυνες). Το κανουν γιατι δεν τα ταιζουν/φροντιζουν αυτοι που πρεπει. Αν δεν ταισουν/φροντισουν τον ταδε σκυλο στη ταδε γειτονια, ή θα παει στην επομενη που θα τον ταισουν, ή στη χειροτερη περιπτωση θα ψοφησει (που δεν θα κατσω να συζητησω ως εναλλακτικη).

Δεν εχουν ομως ολοι τη δυνατοτητα να αποκτησουν κατοικιδιο. Καποιοι ηδη εχουν κατοικιδιο ΚΑΙ φροντιζουν κ τα αδεσποτα, επειδη ετυχε να βρεθουν στη πορτα τους.

Το βασικο θεμα ειναι το εξης: απ'οτι βλεπω, κραζετε ολους τους αλλους εκτος απο τους πραγματικα υπευθυνους...
Τελευταία επεξεργασία από kacey και 08 Μαρ 2016, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά