Σαφως και υπαρχουν καλυτερες ή σχεδον το ιδιο καλες επιλογες με λιγοτερα ή τα μισα χρηματα.
Σαφως και υπαρχουν καλυτερες ή σχεδον το ιδιο καλες επιλογες με λιγοτερα ή τα μισα χρηματα.
bibendum έγραψε:Ειναι πολλοι οι φοροι μετα τα 30000.
Παραδειγματος χαρη σε ενα αυτοκινητο που η τιμη ειναι 22000, οι φοροι ειναι περιπου 8000, οποτε με καποια προσφορα και αποσυρση παει στα 26-27000 τελικη
Για 10000 παραπανω στην τιμη του αυτοκινητου οι φοροι ειναι 20000 παραπανω.
Να πως εκτοξευεται η τιμη
morpheus έγραψε:bibendum έγραψε:Ειναι πολλοι οι φοροι μετα τα 30000.
Παραδειγματος χαρη σε ενα αυτοκινητο που η τιμη ειναι 22000, οι φοροι ειναι περιπου 8000, οποτε με καποια προσφορα και αποσυρση παει στα 26-27000 τελικη
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Ή τουλάχιστον δεν είναι κανόνας...
Το έχω πρόσφατο το παράδειγμα για αυτοκίνητο λιανικής τιμής ~50.000, με γερή έκπτωση που μείωνε στο ελάχιστο, ή/και μηδένιζε, κέρδος αντιπροσώπου, προμήθεια πωλητή κλπ +απόσυρση, στα ~41.000 τελική... και η εροστασιακή του τιμή προ φόρων να είναι οριακά κάτω απο 20.000...
Γενικά οι φόροι είναι πολοί... Και γίνονται αναλογικά περισσότεροι όσο μεγαλώνει η εργοστασιακή αξία...
Απο όσα έχω δει μέχρι τώρα τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο που πωλείται με εκπτώσεις 26-27κ όπως λες, δεν έχει εργοστασιακή 22κ αλλά κάτω απο 15κ...
REALZEUS έγραψε:67 χιλιάρικα... Cool!![]()
bibendum έγραψε:morpheus έγραψε:bibendum έγραψε:Ειναι πολλοι οι φοροι μετα τα 30000.
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Ή τουλάχιστον δεν είναι κανόνας...
Το έχω πρόσφατο το παράδειγμα για αυτοκίνητο λιανικής τιμής ~50.000, με γερή έκπτωση που μείωνε στο ελάχιστο, ή/και μηδένιζε, κέρδος αντιπροσώπου, προμήθεια πωλητή κλπ +απόσυρση, στα ~41.000 τελική... και η εροστασιακή του τιμή προ φόρων να είναι οριακά κάτω απο 20.000...
Γενικά οι φόροι είναι πολοί... Και γίνονται αναλογικά περισσότεροι όσο μεγαλώνει η εργοστασιακή αξία...
Απο όσα έχω δει μέχρι τώρα τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο που πωλείται με εκπτώσεις 26-27κ όπως λες, δεν έχει εργοστασιακή 22κ αλλά κάτω απο 15κ...
σε δικη μου επισης προσφατη εμπειρια τα πραγματα ειναι οπως τα περιεγραψα.
λιανικη τιμη --> 22000 περιπου
φπα --> 5000 περιπου
τελη ταξινομησης και λοιπα --> 4000 περιπου
οκ, η λιανικη τιμη δεν ειναι εργοστασιακη αλλα ειναι τιμη προ φορων στα σιγουρα

morpheus έγραψε:
Δεδομένου οτι μιλάμε και για τον ίδιο κυβισμό (2λτ), πως γίνεται να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην μετά φόρων τιμή (διπλάσια για το CTR)...??
Τι μου διαφεύγει...?![]()

Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]