nass έγραψε:Με άλλα λόγια, ναι, δεν το λες άμεσα αλλά "πίσω από την κουρτίνα" μας λες ότι η δημοκρατία δεν υπήρξε και δεν υπάρχει πουθενά.
Με το οποίο δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω όχι μόνο για το προφανές αλλά και για το "κάτω από το χαλί": αφού δεν υπάρχει δημοκρατία έτσι και αλλιώς, δεν πειράζει και αν την καταλύσουμε.
(Εννοείται ότι συμφωνώ ότι η σύγχρονη Ευρώπη έχει δημοκρατικό έλλειμα αλλά και πάλι είναι ότι κοντινότερο στο ιδανικό υπάρχει)
Νομίζω ότι αυτά που είπα δεν έχουν σχέση με αυτά που γράφεις και προφανώς να με εγκαλείς εμένα ότι είμαι υπέρ της κατάλυσης της Δημοκρατίας
Στην παρένθεση λες ότι λέω και εγώ . Ναι ΤΩΡΑ είναι ότι πιό κοντινό υπάρχει . Αλλά στο πρόσφατο παρελθόν ΔΕΝ ΗΤΑΝ .
Ακόμη το πόσο λυμένο πρέπει να είναι το οικονομικό πρόβλημα των ανθρώπων δεν είναι αναγκαία συνθήκη . Μπορεί να είναι και λυμένο και να έχουν απόλυτες εξουσίες , όπως στα αραβικά κράτη .
Αλλά το έχουμε τραβήξει πολύ το θέμα .
Για την οδηγία της ΕΕ για την εκπαίδευση .
Αφού φροντιστήρια ΔΕΝ έχουν έξω και αφού αυτά ΔΕΝ είναι τυπική μορφή εκπαίδευσης αφού ΔΕΝ έχουν εγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν παρέχουν τίτλο σπουδών , που ανακατεύονται με τα ιδιωτικά σχολεία ?
Το ίδιο και οι παιδικοί σταθμοί .