Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Geo f1 έγραψε:Τι σημαινει αυτο
inb4
?
https://www.google.gr/search?q=inb4&rlz ... 3&ie=UTF-8
799.000 αποτελέσματα να μορφωθείς!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Geo f1 έγραψε:Τι σημαινει αυτο
inb4
?
Μετά από τόσες προσπάθειες ακόμα να μπω στο ignore list σου;;
σπαω την κεφαλα μου!!!
Απο που ξερω τις μουσικες που ακουγονται?
Ταινια? σειρα?
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:H νεραϊδα και το παλουκαρι, Vivid Entertainment, 2010.
Νοέμβριος;
Επισης ψαχνς ενα ακομα τραγουδι που ακουγεται σε μια διαφημιση.
Παιζει η Βανδη και διαφημιζει την Αγελαδιτσα της Fage.
Geo f1 έγραψε:χαχαχα πειτε ρε σεις.
Επισης ψαχνς ενα ακομα τραγουδι που ακουγεται σε μια διαφημιση.
Παιζει η Βανδη και διαφημιζει την Αγελαδιτσα της Fage.
Μα τον Απόλλωνα
SoundHound Music Search
Αλλα ειναι διαφημιση και ακουγονται λογια μεσα και μπερδευει.
Θα το ξαναδοκιμασω αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι.
Έχω ένα κόλλημα τρελλό με τα καθαρά παράθυρα, δεν μπορώ να είναι λερωμένα.
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσεις καλά ένα τζαμί από μέσα; δοκίμασα υγρά τζαμιών, μικροινες... Είτε δεν κάνουνε δουλειά όπως θα ήθελα είτε θέλουνε δύναμη, σαν τρίψιμο για να γυαλίσει, ένα απλό πέρασμα δεν κάνει δουλειά.
Και που να βάλεις δύναμη που το τζαμί εμπρός από τη μέση και κάτω φεύγει τόσο μπροστά στο ταμπλό που δεν το καλό φτανεις
KiloMeater έγραψε:Τελευταία είχε πολλές βροχές, συνεχόμενες. Αυτό προκαλεί θολούρα στα τζάμια από μέσα, άμα βάλεις AC φεύγει. Με τα πολλά μένει όμως μια ανεπαίσθητη θολούρα απο μέσα . Υπόψιν ούτε καπνίζω και γενικά προσέχω μέσα.
Έχω ένα κόλλημα τρελλό με τα καθαρά παράθυρα, δεν μπορώ να είναι λερωμένα.
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσεις καλά ένα τζαμί από μέσα; δοκίμασα υγρά τζαμιών, μικροινες... Είτε δεν κάνουνε δουλειά όπως θα ήθελα είτε θέλουνε δύναμη, σαν τρίψιμο για να γυαλίσει, ένα απλό πέρασμα δεν κάνει δουλειά.
Και που να βάλεις δύναμη που το τζαμί εμπρός από τη μέση και κάτω φεύγει τόσο μπροστά στο ταμπλό που δεν το καλό φτανεις
Το καλύτερο καθάρισμα τζαμιού το κάνεις με μικρο ίνες και χαρτί κουζίνας μετά ή ακόμα καλύτερα εφημερίδα. Περνάς πρωτα 2 φορες το τζάμι με το πανί και μετα στεγνώνεις με εφημερίδα.
Fiat Panda 7,6l/100km
KiloMeater έγραψε:Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσεις καλά ένα τζαμί από μέσα; δοκίμασα υγρά τζαμιών, μικροινες... Είτε δεν κάνουνε δουλειά όπως θα ήθελα είτε θέλουνε δύναμη, σαν τρίψιμο για να γυαλίσει, ένα απλό πέρασμα δεν κάνει δουλειά.
Κι εγώ έχω πρόβλημα με το βάθος του παρμπρίζ. Στην περιοχή του ταμπλό δύσκολα το φτάνω. Στις ακρες του κάτι γίνεται, αλλά στο κέντρο πάρα πολύ δύσκολα. Πριν από μερικές μέρες αγόρασα αυτό από το lidl. Έχει πανάκια από μικοϊνες και το χερούλι του είναι τηλεσκοπικό.