Bayern7 έγραψε:Απορώ γιατί χαλάτε σάλιο και keystrokes...
Για τον Geako μιλάμε.![]()
9 μήνες (πάνω κάτω) έχει που ξεκίνησε το forum και έχει αρχίσει τουλάχιστον 3 φορές δίαιτα.
+oo
Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η 'αριστερά'...
Bayern7 έγραψε:Απορώ γιατί χαλάτε σάλιο και keystrokes...
Για τον Geako μιλάμε.![]()
9 μήνες (πάνω κάτω) έχει που ξεκίνησε το forum και έχει αρχίσει τουλάχιστον 3 φορές δίαιτα.
red_monster έγραψε:Μέχρι να καταλάβει οτι λημοκτονώντας δεν αδυνάτισε κανείς (και με δεδομένο οτι έχει ήδη ατονία, φαντάσου πόσο καλομαθημένος και αδρανής είναι ο οργανισμός σου) θα φάει την οθόνη με το ποστ του ελτεο

Geo f1 έγραψε:Γιατι το λαου λαου μπιλ δεν εβγαινε πουθενα...
Και το τσιγαρο μαχαιρι το κοβεις.
Αν ειναι απο το πακετο να πας στα 10 μετα στα 5 κλπ δεν κανεις δουλεια.
Πηγα να βαλω μια μπλουζα του Σεννα απο τις νεες που πηρα..Δεν μου εκανε..Να ενα ακομνα κινητρο
red_monster έγραψε:Το προβλημα βασικά δεν ειναι ποσο τρως αλλα τι τρως...
Εγω πχ μέχρι τις 12 εχω φαει μια κούπα γάλα, 6 αυγά (1 ολόκληρο) βρώμη, αμύγδαλα, μέλι, ενα τοστ με μαύρο, γαλοπούλα και κοτατζ και ενα φρούτο... Άσκηση και αθάνατη μεσογειακή διατροφή, πρωτα για σωματική υγεία και έπειτα για ψυχολογική
bill33 έγραψε:Geo f1 έγραψε:Γιατι το λαου λαου μπιλ δεν εβγαινε πουθενα...
Και το τσιγαρο μαχαιρι το κοβεις.
Αν ειναι απο το πακετο να πας στα 10 μετα στα 5 κλπ δεν κανεις δουλεια.
Πηγα να βαλω μια μπλουζα του Σεννα απο τις νεες που πηρα..Δεν μου εκανε..Να ενα ακομνα κινητρο
Το τσιγάρο δεν σου ριχνει την πιεση ουτε σε κανει να εχεις αδυναμία.
Οσο πιο απότομο τόσο και πιο δύσκολο να κρατήσεις το πρόγραμμα.
Γνωμη μου ε;
elteo έγραψε:red_monster έγραψε:Το προβλημα βασικά δεν ειναι ποσο τρως αλλα τι τρως...
Εγω πχ μέχρι τις 12 εχω φαει μια κούπα γάλα, 6 αυγά (1 ολόκληρο) βρώμη, αμύγδαλα, μέλι, ενα τοστ με μαύρο, γαλοπούλα και κοτατζ και ενα φρούτο... Άσκηση και αθάνατη μεσογειακή διατροφή, πρωτα για σωματική υγεία και έπειτα για ψυχολογική
Προπονεισαι για την πτώχευση;

IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]