Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
#44258 Εγώ δεν έχω διάθεση καν να κοροιδέψω τον γαύρο...Πως να το κάνω άλλωστε όταν λέει πάμε για διπλό ( !!! ) στη Μόσχα για τα χρήματα ώστε να κάνουμε μια ψωρομεταγραφή τι να τους γράψω...προτιμώ τις τεσσάρες στο τσουλου που τρώνε αυτοί παρά την μιζερια-ξεφτίλα του πτωχευμένου Παναθηναϊκού των ημερών μας. Ο Παναθηναϊκός δεν θα έπρεπε να παίζει για τα χρήματα αλλά για την ιστορία του κύριοι της "πράσινης"!!! Θα μου πεις γράφουν για τους φανατικούς οπότε πρέπει κάποιος να γεμίζει την ταϊστρα με το κουτόχορτο!
---------------
Το μόνο καλό που βλέπω σε μας είναι οι πολλοί νεαροί πάικτες που βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν στην ομάδα αφού υπό άλλες συνθήκες θα σκούπιζαν πάγκο!
Τώρα για τον γαύρο και το europa league θα μπορούσε να είναι διάκριση αν περάσει 2-3 γύρους δηλαδή να φτάσει μέχρι τους 8! Βέβαια φέτος και εκεί δύσκολα θα ναι!
Άβαταρ μέλους
By The Ace
spyros.s έγραψε:Εγώ δεν έχω διάθεση καν να κοροιδέψω τον γαύρο...Πως να το κάνω άλλωστε όταν λέει πάμε για διπλό ( !!! ) στη Μόσχα για τα χρήματα ώστε να κάνουμε μια ψωρομεταγραφή τι να τους γράψω...προτιμώ τις τεσσάρες στο τσουλου που τρώνε αυτοί παρά την μιζερια-ξεφτίλα του πτωχευμένου Παναθηναϊκού των ημερών μας. Ο Παναθηναϊκός δεν θα έπρεπε να παίζει για τα χρήματα αλλά για την ιστορία του κύριοι της "πράσινης"!!! Θα μου πεις γράφουν για τους φανατικούς οπότε πρέπει κάποιος να γεμίζει την ταϊστρα με το κουτόχορτο!
---------------
Το μόνο καλό που βλέπω σε μας είναι οι πολλοί νεαροί πάικτες που βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν στην ομάδα αφού υπό άλλες συνθήκες θα σκούπιζαν πάγκο!
Τώρα για τον γαύρο και το europa league θα μπορούσε να είναι διάκριση αν περάσει 2-3 γύρους δηλαδή να φτάσει μέχρι τους 8! Βέβαια φέτος και εκεί δύσκολα θα ναι!

Μαζί σου -προφανώς- αλλά ας μην είχε παντελονιάσει 350 μύρια ευρώπουλα από τους ομίλους ζεστά ζεστά ο κατάσκοπος και τώρα ο μαουνιέρης, και θα σου έλεγα που θα ήταν οι πρώην και νυν "επενδυτές"... :roll: ...ούτε φυσικά θα είχαν καταστραφεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (καλά, αυτοί μπορεί και να είχαν καταστραφεί ακόμα και με τα λεφτά του CL, ο Μάκαρος και ο Batman να είναι καλά :lol: )

Το ότι ο Τζίγγερ ήταν τόσο κολλημένος που είπε φόρα παρτίδα "δεν θέλω να ασχοληθώ με την παράγκα" (κοινώς "ανοίξαμε και σας περιμένουμε, ελάτε να μας γ@μ#@$τε"), ή ότι γίνανε τριμπο#$ελο οι πολυμετοχικοί, αυτές είναι δικές μας μ@λ@κίες, που τις πληρώνουμε -και αυτές- σήμερα....
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#44332 ναι παντα ο ολυμπιακος φταιει..ειδικα οταν ο αλαφουζος εκοβε 1 ευρω εισητηρια για να δεινει λεφτα στον σκαι ...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#44363 Η ιστορία πάει 20 χρόνια πίσω. Να θυμόμαστε και λίγο πως φτάσανε άτομα σαν τον Τούιτ-Τουίτ ή κάτι τυχάρπαστους στην ΑΕΚ να έχουν αυτές τις ομάδες από κει που τις είχαν εφοπλιστές και γενικά respectable (ας πούμε) επιχειρηματίες. Η προπαγάνδα επιπέδου Τσουκαλά με τον Αλαφού να βάζει οπαδούς να βάφουν ή τον Αδαμίδη να κλέβει εκκλησίες για να πληρώσει κάνα παίχτη είναι για τα παιδάκια. Εμείς και ξέρουμε και καταλαβαίνουμε και θυμόμαστε. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#44428 αγαπητέ φίλε giannik και εσύ τυχαίε απαίδευτε βάζελε. Θα έπρεπε να έχεις μάθει μέχρι τώρα, ειδικά μετά το παιχνίδι με την εστορίλ, αλλά και από πολλές άλλες περιπτώσεις παλιότερα, να μην βγάζεις πολύ γλώσσα τις Πέμπτες, αλλά να περιμένεις να γίνουν και τα παιχνίδια του Γιουρόπα, γιατί αυτά γυρνάνε μπούμερανκ. Αν ήσουν καλά εκπαιδευμένος, όπως ο Ace και ο Στέφαν θα ήξερες πως να χτυπήσεις (παραγοντικά, χοντρός, εκατομύρια του τσ.λ., φούρνος που κάηκε κλπ) και όχι ποδοσφαιρικά :s_tongue

Το ίδιο ισχύει και όταν φέρνει κακό αποτέλεσμα ο οσφπ στην Ευρώπη και την κυριακή παίζει με παο. Στα εξηγώ ωραία?

@spiros :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By 007
The Ace έγραψε:Μαζί σου -προφανώς- αλλά ας μην είχε παντελονιάσει 350 μύρια ευρώπουλα από τους ομίλους ζεστά ζεστά ο κατάσκοπος και τώρα ο μαουνιέρης, και θα σου έλεγα που θα ήταν οι πρώην και νυν "επενδυτές"... :roll: ...ούτε φυσικά θα είχαν καταστραφεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (καλά, αυτοί μπορεί και να είχαν καταστραφεί ακόμα και με τα λεφτά του CL, ο Μάκαρος και ο Batman να είναι καλά :lol: )

Το ότι ο Τζίγγερ ήταν τόσο κολλημένος που είπε φόρα παρτίδα "δεν θέλω να ασχοληθώ με την παράγκα" (κοινώς "ανοίξαμε και σας περιμένουμε, ελάτε να μας γ@μ#@$τε"), ή ότι γίνανε τριμπο#$ελο οι πολυμετοχικοί, αυτές είναι δικές μας μ@λ@κίες, που τις πληρώνουμε -και αυτές- σήμερα....

Ας ειχες ομαδα (και διοικηση) να τα παρεις εσυ τα 350 (διοτι και εσυ ειχες παρει λεφτα απο CL οποτε τετοιες δικαιολογιες αστο).

Για την ομαδα τωρα, ουτε καν κατεβηκαν στο γηπεδο. Φαγανε 2 γκολ γρηγορα απο το πουθενα, μπλοκαρανε και τελος. Ψυχολογια δεν κλπ. Δε το γυριζεις αυτο το ματς με τετοια δυναμικη, ειδικα με την Ατλετικο την οποια ουτε η Barca και η Real μπορουν να τη κοντραρουνε. Παρολα αυτα ο ομιλος ακομα και ετσι οπως ειναι τωρα παιζεται η 2η θεση και σε ισοβαθμια περναμε...Εχουμε ΠΑΟΚ τωρα τη Τεταρτη θα τα πουμε και εκει.

Για τους υπολοιπους ας σχολιασουν ΠΡΩΤΑ την ομαδα τους και μετα τον Ολυμπιακο (ειδικα οταν ειναι αραχτοι στον καναπε τους βλεποντας γαυρο και τρωγοντας σουβλακια).
Άβαταρ μέλους
By 007
Deleted User 1 έγραψε:Έγω κάτι κορν φλέικς έτρωγα όσο έβλεπα την τσον...ε το γαύρο ήθελα να πω. Δεν είχα κουράγια ούτε να παραγγείλω.

μη τρως corn flakes παχαινουν

αλλα εσυ δεν εισαι γαυρος ομως... Τοσο κατακαρδα ρε παιδι μου :twisted: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Chris έγραψε:αγαπητέ φίλε giannik και εσύ τυχαίε απαίδευτε βάζελε. Θα έπρεπε να έχεις μάθει μέχρι τώρα, ειδικά μετά το παιχνίδι με την εστορίλ, αλλά και από πολλές άλλες περιπτώσεις παλιότερα, να μην βγάζεις πολύ γλώσσα τις Πέμπτες, αλλά να περιμένεις να γίνουν και τα παιχνίδια του Γιουρόπα, γιατί αυτά γυρνάνε μπούμερανκ. Αν ήσουν καλά εκπαιδευμένος, όπως ο Ace και ο Στέφαν θα ήξερες πως να χτυπήσεις (παραγοντικά, χοντρός, εκατομύρια του τσ.λ., φούρνος που κάηκε κλπ) και όχι ποδοσφαιρικά :s_tongue

Το ίδιο ισχύει και όταν φέρνει κακό αποτέλεσμα ο οσφπ στην Ευρώπη και την κυριακή παίζει με παο. Στα εξηγώ ωραία?

@spiros :s_thumbsup

Μπάτζετ Εστορίλ >>> Μπάτζετ Μάλμε
Άβαταρ μέλους
By Chris
#44488 μπάτζετ ντιναμό (συμπλήρωσε εσύ) μπάτζετ αθλέτικο

τι θες να μου πεις? πραγματικά δεν την καταλαβαίνω αυτή τη συζήτηση, και γίνεται συνέχεια
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Chris έγραψε: Στα εξηγώ ωραία?

Μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα. :rtfm:

:s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Chris

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/EF243E ... kaQ8NCNryq

:s_rofl :s_rofl :s_rofl εδώ στη γωνίτσα, δε θα ενοχλώ καθόλου

μάλλον στο βασιλεία-ρεάλ χθες
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Chris έγραψε:αγαπητέ φίλε giannik και εσύ τυχαίε απαίδευτε βάζελε. Θα έπρεπε να έχεις μάθει μέχρι τώρα, ειδικά μετά το παιχνίδι με την εστορίλ, αλλά και από πολλές άλλες περιπτώσεις παλιότερα, να μην βγάζεις πολύ γλώσσα τις Πέμπτες, αλλά να περιμένεις να γίνουν και τα παιχνίδια του Γιουρόπα, γιατί αυτά γυρνάνε μπούμερανκ.

Εικόνα

:hmmm: