- 27 Νοέμ 2014, 11:56
spyros.s έγραψε:Εγώ δεν έχω διάθεση καν να κοροιδέψω τον γαύρο...Πως να το κάνω άλλωστε όταν λέει πάμε για διπλό ( !!! ) στη Μόσχα για τα χρήματα ώστε να κάνουμε μια ψωρομεταγραφή τι να τους γράψω...προτιμώ τις τεσσάρες στο τσουλου που τρώνε αυτοί παρά την μιζερια-ξεφτίλα του πτωχευμένου Παναθηναϊκού των ημερών μας. Ο Παναθηναϊκός δεν θα έπρεπε να παίζει για τα χρήματα αλλά για την ιστορία του κύριοι της "πράσινης"!!! Θα μου πεις γράφουν για τους φανατικούς οπότε πρέπει κάποιος να γεμίζει την ταϊστρα με το κουτόχορτο!
---------------
Το μόνο καλό που βλέπω σε μας είναι οι πολλοί νεαροί πάικτες που βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν στην ομάδα αφού υπό άλλες συνθήκες θα σκούπιζαν πάγκο!
Τώρα για τον γαύρο και το europa league θα μπορούσε να είναι διάκριση αν περάσει 2-3 γύρους δηλαδή να φτάσει μέχρι τους 8! Βέβαια φέτος και εκεί δύσκολα θα ναι!
Μαζί σου -προφανώς- αλλά ας μην είχε παντελονιάσει 350 μύρια ευρώπουλα από τους ομίλους ζεστά ζεστά ο κατάσκοπος και τώρα ο μαουνιέρης, και θα σου έλεγα που θα ήταν οι πρώην και νυν "επενδυτές"...

...ούτε φυσικά θα είχαν καταστραφεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (καλά, αυτοί μπορεί και να είχαν καταστραφεί ακόμα και με τα λεφτά του CL, ο Μάκαρος και ο Batman να είναι καλά

)
Το ότι ο Τζίγγερ ήταν τόσο κολλημένος που είπε φόρα παρτίδα "δεν θέλω να ασχοληθώ με την παράγκα" (κοινώς "ανοίξαμε και σας περιμένουμε, ελάτε να μας γ@μ#@$τε"), ή ότι γίνανε τριμπο#$ελο οι πολυμετοχικοί, αυτές είναι δικές μας μ@λ@κίες, που τις πληρώνουμε -και αυτές- σήμερα....