Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Panosss
Bayern7 έγραψε:Απορώ γιατί χαλάτε σάλιο και keystrokes...
Για τον Geako μιλάμε. :rtfm:
9 μήνες (πάνω κάτω) έχει που ξεκίνησε το forum και έχει αρχίσει τουλάχιστον 3 φορές δίαιτα. :lol:

+oo
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#122060 Παιδια το ξερω οτι τα εχω ξαναπει..
Αυτη την φορα πιστευω να ειναι διαφορετικα τα πραγματα και να φτασουμε στο 1ο μαξιλαρακι.

Η γιατρος οντως μου ειπε οτι αυτη η διαιτα δεν ειναι ενδεδιγμενη και δεν κανει καλο στον οργανισμο.
Για αυτο αλλωστε θα την κανουμε μονο για αυτες τις μερες..Μου ειπε επισης να βαζω λιγο παραπανω αλατακι για την ατονια.

Ρε red μεσα επεσες σε αυτο

red_monster έγραψε:Μέχρι να καταλάβει οτι λημοκτονώντας δεν αδυνάτισε κανείς (και με δεδομένο οτι έχει ήδη ατονία, φαντάσου πόσο καλομαθημένος και αδρανής είναι ο οργανισμός σου :thumbsdown: ) θα φάει την οθόνη με το ποστ του ελτεο :lol:

Στην γιατρο δινω ενα 20αρικο. Monthly.

Λογικα την αλλη εβδομαδα θα νιωθω καλυτερα..Αλλωστε το σοκ ειναι μεγαλο..
Απο το πρωινο
Καφε με κρεμα 2+2 κρουασανακια (σοκολατας-βουτηρου)
Πιο μετα κουλουρι θεσσαλονικης και το μεσημερι σαντουιτσακι...

Ε του πουστη..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#122069 Γιατι το λαου λαου μπιλ δεν εβγαινε πουθενα...

Και το τσιγαρο μαχαιρι το κοβεις.
Αν ειναι απο το πακετο να πας στα 10 μετα στα 5 κλπ δεν κανεις δουλεια.

Πηγα να βαλω μια μπλουζα του Σεννα απο τις νεες που πηρα..Δεν μου εκανε..Να ενα ακομνα κινητρο :lol:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#122072 Το προβλημα βασικά δεν ειναι ποσο τρως αλλα τι τρως...

Εγω πχ μέχρι τις 12 εχω φαει μια κούπα γάλα, 6 αυγά (1 ολόκληρο) βρώμη, αμύγδαλα, μέλι, ενα τοστ με μαύρο, γαλοπούλα και κοτατζ και ενα φρούτο... Άσκηση και αθάνατη μεσογειακή διατροφή, πρωτα για σωματική υγεία και έπειτα για ψυχολογική
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:Γιατι το λαου λαου μπιλ δεν εβγαινε πουθενα...

Πηγα να βαλω μια μπλουζα του Σεννα απο τις νεες που πηρα..Δεν μου εκανε..Να ενα ακομνα κινητρο :lol:

Το τσιγάρο δεν σου ριχνει την πιεση ουτε σε κανει να εχεις αδυναμία.

Οσο πιο απότομο τόσο και πιο δύσκολο να κρατήσεις το πρόγραμμα.
Γνωμη μου ε;
Άβαταρ μέλους
By elteo
red_monster έγραψε:Το προβλημα βασικά δεν ειναι ποσο τρως αλλα τι τρως...

Εγω πχ μέχρι τις 12 εχω φαει μια κούπα γάλα, 6 αυγά (1 ολόκληρο) βρώμη, αμύγδαλα, μέλι, ενα τοστ με μαύρο, γαλοπούλα και κοτατζ και ενα φρούτο... Άσκηση και αθάνατη μεσογειακή διατροφή, πρωτα για σωματική υγεία και έπειτα για ψυχολογική

Προπονεισαι για την πτώχευση; :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
bill33 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Γιατι το λαου λαου μπιλ δεν εβγαινε πουθενα...

Το τσιγάρο δεν σου ριχνει την πιεση ουτε σε κανει να εχεις αδυναμία.

Οσο πιο απότομο τόσο και πιο δύσκολο να κρατήσεις το πρόγραμμα.
Γνωμη μου ε;

Ναι μπορει να ηταν ατυχες το παραδειγμα αλλα ηθελα να δειξω οτι αυτο επρεπε να γινει αμεσα..Και με καποιον να με οδηγει...
Αλλα ρε γμτ 111 κιλα βοδι με 28 κιλα λιπος (Σπυρακια ο red) 3 μερες που τρωω με αυτο το στυλ δεν περιμενα να νιωθω ετσι..Τι να πω..
Άβαταρ μέλους
By JBT
#122088 Εάν είσαι 2,7 μέτρα ψηλός, τότε Καλά είναι τα κιλά σου.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#122091 απο το σοκ ειναι Γιωργο,μονο ναυαγος θα εκανε τετοια διατροφη λολ
Άβαταρ μέλους
By red_monster
elteo έγραψε:
red_monster έγραψε:Το προβλημα βασικά δεν ειναι ποσο τρως αλλα τι τρως...

Προπονεισαι για την πτώχευση; :shifty:

Θα πάρω και κότες :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#122099 Geo,

να ρωτησω κατι και ας πουν οι αλλοι οτι θελουν:

Υπηρξες ποτέ "τσιλιβήθρας"?
Ησουν ποτε ενα αδυνατο παιδακι πχ στο Γυμνασιο Λυκειο κλπ και εφτασες σιγαααα σιγαααα τωρα "στα γεράματα" να γινεις τοσα κιλα, ή ήσουν πάντα στρουμπουλος καλομαθημενος (με την καλη εννοια το λεω έτσι?) με το βουτυρακι σου, το γαλατακι, το φαγητο που ήθελες και οσο ηθελες, "σημερα εχει ρεβυθια, δεν μου αρεσουν, δεν τα τρωω, εχω χαρτζηλικι θα παρω το μεσημερι σαντουιτς το βραδυ σουβλακια", δεν περπατουσες ουτε μεχρι το περιπτερο κλπ?

Αν ησουν το 2ο ανεκαθεν, η γνωμη μου ειναι οτι ποτε δεν θα (ξανα)γινεις 80 κιλα. Δεν ξερω αν παλευεις βεβαια για κατι τετοιο.

Τι ακριβως θελεις να κανεις? Αν δεν ξερεις τι θες απο την αρχη, σιγουρα δε θα το πετυχεις.
Σορρυ αν γινομαι κακος.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#122104 Κακός? Έκανες την πιο ουσιαστική ερώτηση των τελευταίων σελίδων :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#122108 Μεχρι τελη δημοτικου αρχες γυμνασιου ημουν αδυνατος. Πολυ.
Μετα πηραμε την ανηφορα..Στο λυκειο ψηλωσα (ευτυχως) γιατι αλλιως θα τσουλαγα..

Στον στρατο μπηκα 107 και σε καποια φαση στο 4μηνο ημουν 93..Απολυθηκα 105. Απο τοτε δεν ξαναεσπασα την 100αρα. Στο Δουβλινο δε με τις μπυρες και την τελειως χυμα ζωη εφτασα 115.
Να μην τα πολυλογω τα τελευταια χρονια παιζω απο 104 μεχρι 113.

Τωρα με ζυγησε η γιατρος στα 111,3.
Μου ειπε οτι το ιδανικο βαρος για το υψος μου ειναι 78 :s_omg :s_omg
Αλλα δεν μπηκε εκει ο πηχης...
Οσο πιο κατω απο τα 100 τοσο καλυτερα.

Νομιζω οτι πρεπει να ζοριστω γιατι κοροιδευα τον εαυτο μου αλλα και γιατι μεγαλωνουμε..
Εγω θελω να μου γινει τροπος ζωης. Για αυτο θα πασχισω και οχι για τον στοχο αυτον καθεαυτον.