Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By cavallino
makis_kanatselis έγραψε:Ωραια εμπειρια Μανο που θα θυμασαι για πολυ καιρο. Ποτε θα βρεθουμεεεεεε? Εχουμε πολλα χρονια να τα πουμε.

Ναι ρε Μάκη, γαμώτο!
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#98625 Από αυτά τα ποστ που δημιουργούν υπεραξία στο τοπικό...

Φοβερό! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#98629 Αμα ο ανθρωπας φοραει G Shock (εστω και στο δεξι :x ) τι να λεμε τωρα... :inlove:
Εξαιρετικα γραμμενο Οδηγησα, μακρυα απο τα κονσερβοποιημενα "must write" που τοποθετουν το κειμενο απεναντι σου.
Το διαβασα μονορουφι και ηταν σαν να ημουνα στο καθισμα του συνοδηγου.

:s_howdy :s_howdy :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#98632 Eυχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Πάντως να ξέρετε ότι αν και η δοκιμή αυτή έγινε δύο εβδομάδες πριν, την ποστάρισα σήμερα που είναι και η μέρα κυκλοφορίας του Auto Bild με το άρθρο του Σπύρου Λεμάνη, ο οποίος οργάνωσε το γεγονός. Να πάτε να το πάρετε τώρα από τα περίπτερα, ε!!
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#98635 Θα πάμε. Ειδικά όταν γράφουν τέτοια φίλοι, που απογειώνουν οποιαδήποτε δοκιμή, πόσο μάλλον για το διαστημόπλοιο i8.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#98666 Τίποτε λιγότερο από αυτό που περίμενα από εσένα!!
...και ξέρεις, περιμένω πάρα πολλά κάθε φορά που γράφεις :iconcool:

Ρε άτιμε , είναι |λογοκρισία| να είσαι άσσος και στο βολαν και στο πληκτρολόγιο, είναι υπερβολή, πώς το λένε ! :inlove: :)

Θα πάω να πάρω το τεύχος , μιας και είναι από τον αγαπημένο μου Σπύρο
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#98677 Aργείς βρε Μάνο αλλά όταν ροκάρεις στο πληκτρολόγιο έχουμε Ανάσταση πριν την ώρα της, τελικά άλλος ένας κλασσικός Μάνος, ευχαριστούμε και καλή Ανάσταση, εμείς Αναστήσαμε...πρίν.
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#98683 Πριν λίγο πήγα και πήρα κι εγώ το περιοδικό (περίμενα να τελειώσει η βρόχα). Του Σπύρου είναι καλύτερο από το δικό μου. Θα τον σκοτώσω!
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#98694 Παει καιρος που πηρα το τελευταίο Auto bild.. Λεω σήμερα να θυμηθούμε λίγο τα παλια... :)
Φανταστικο αυτοκίνητο το I8. Θυμάμαι στην εκθεση της Αθηνας τραβηξε τα βλέμματα ολα!

.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#98832 Ωραίο κειμενάκι,cavallino μπράβο για το πιο επιμελημένο θάψιμο που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό :)
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#98855 €130.000 στην Γερμανία, €136.800 στην Γαλλία, €144.000 στην Βρετανία, €138.000 στην Ολλανδία, €139.650 στην Ιταλία, €142.400 στην Πορτογαλία και... €175.650 στην Ελλάδα. Μάλιστα.

(εξαιρετικός ο cavallino, τα μηνύματα του ανεβάζουν τον πήχη στο forum)
Άβαταρ μέλους
By iceman
#98891 Δεν οδήγησα αλλά πήγα βολτα με μια νέα m4 την κυριακη . τρομακτικό εργαλείο.