EDDIE_147 έγραψε:Technolevel unlocked --> Boarding σε πτήση με κινητό. Κατέβασα και το απλικέσιο της Aegean
![]()
![]()
![]()

Χρήστος Λάππας έγραψε:http://iphone.appleinsider.com/articles/15/04/03/bendgate-returns-samsung-galaxy-s6-edge-just-as-bendable-as-apples-iphone-6-plus
Το αστείο ειναι οτι πρόκειται για το πρώτο τηλεφωνο της Samsung που ειναι πραγματικά καταπληκτικό.
Ακόμα πιο αστείο είναι ότι κάνεις ακριβώς αυτό που μέχρι πρότινος έκραζες...
EDDIE_147 έγραψε:Technolevel unlocked --> Boarding σε πτήση με κινητό. Κατέβασα και το απλικέσιο της Aegean

Αν και το απλικέσιο έχει και τα προβλήματα του:

(τέρμα κάτω)
Govus έγραψε:Δηλαδή, σοβαρά τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που κάθονται και μετράνε πόσο ...ευλύγιστα είναι τα κινητά??
Για όνομα...
Πρώτη πρώτη η... Samsung.

http://www.ibtimes.com/new-samsung-ad-c ... em-1694861
Πέρα από την πλάκα, το ξαναλέω, το Galaxy 6 είναι το πρώτο Samsung που ευχαρίστως θα αγόραζα. Το αστείο του θέματος είναι ότι για να φτάσει σε αυτό το σημείο desirability, αναγκάστηκε να κάνει όλα αυτά που κατηγορούσε.
Είμαι περίεργος να δω σε αυτό το price point πόσο καλά θα πουλήσει. Ελπίζω εξαιρετικά, ώστε να συνεχίσει έτσι από εδώ και στο εξής.
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πέρα από την πλάκα, το ξαναλέω, το Galaxy 6 είναι το πρώτο Samsung που ευχαρίστως θα αγόραζα. Το αστείο του θέματος είναι ότι για να φτάσει σε αυτό το σημείο desirability, αναγκάστηκε να κάνει όλα αυτά που κατηγορούσε.
Λογικό είναι να είναι τόσο ελκυστικό σε εσένα αφού είσαι λογικής Apple.
QsisVTS έγραψε:ρε παλικάρια πώς έχει πιπωθεί έτσι το viber; κάνει ο,τι να'ναι με τη τελευταία αναβάθμιση του
To viber εγαμήθηκε στο nexus όταν μπήκε η 5. Και δεν φτάνει που γαμήθηκε το viber, πήδηξε και διάφορα περιφερειακά (λέγε με force close της κάμερας) .
Μου ήρθε η 5.1 πριν 3-4 μέρες, βελτιώθηκε κάπως η μπαταρία καθώς φτάνει τις 15-16 ώρες άνετα πια. Η μιαμιση μέρα της 4.4.2 είναι μακρινό παρελθόν βέβαια, αλλά από το 12ωρο των άλλων εκδόσεσων είναι ένα βήμα μπροστά.
(Για nexus 5 μιλάω)
Χρήστος Λάππας έγραψε:Govus έγραψε:Δηλαδή, σοβαρά τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που κάθονται και μετράνε πόσο ...ευλύγιστα είναι τα κινητά??
Για όνομα...
Πρώτη πρώτη η... Samsung.
http://www.ibtimes.com/new-samsung-ad-c ... em-1694861
Είμαι περίεργος να δω σε αυτό το price point πόσο καλά θα πουλήσει. Ελπίζω εξαιρετικά, ώστε να συνεχίσει έτσι από εδώ και στο εξής.
Σε 6 μηνες θα εχει πεσει 300ε η τιμη. Νοτε 4 στα 549 ειναι λογικη τιμη.
Χρήστος Λάππας έγραψε:http://iphone.appleinsider.com/articles/15/04/03/bendgate-returns-samsung-galaxy-s6-edge-just-as-bendable-as-apples-iphone-6-plus
Το αστείο ειναι οτι πρόκειται για το πρώτο τηλεφωνο της Samsung που ειναι πραγματικά καταπληκτικό.
Ίδιες περιπτώσεις;Γιατι αν θυμάμαι καλα τα iphone λύγιζαν απο μόνα τους
Anyways, πριν από λίγο πέρασα από το Public στην Γλυφάδα όπου είχαν και το Edge. Τι απίστευτο κομματάκι είναι αυτό;
κυρίως στοκαδούρα είναι με κάποια μικρά tricks.
RXristos έγραψε:pik. έγραψε:RXristos έγραψε:
Το 16αρι όμως. Έχει μεγάλη διαφορά απο το 32 η 2GB ram;
Επίσης γιατί δεν μπλέκουμε με Γερμανό να μας εξηγήσει ο φίλος g8777... μην κάνουμε καμιά μαμακία το φυσάμε και δεν κρυώνει.
εγω πηρα ενα να υπαρχει για 2ο/3o οταν με πιανει η τρελα...![]()
Το περιμενω Παρασκευη,θα το παραλαβω Κερκυρα.
Ελπιζω να ειναι καινουρια παρτιδα ,και μεταγενεστερη της 410 μηπως και δεν εχω τα προβληματακια με τα reboot.
Διαλεξα το 16αρι με τα 2gb ραμ γιατι αμεσως πανω του θα μπει blisspop και εχω μια 64gb/sd
Για κάνε το πιο λιανά γιατί άσχετος με android... το blisspop είναι launcher και δουλεύει χωρίς λαγκαρίσματα ακόμα και με τα 2gb του 16αριού;
Επίσης τα G3 από σκρουτζομάγαζα....πρέπει να προσέξω κάτι; Έχουν καμιά διαφορά με αυτά του Mediamarkt ας πούμε;
Και ακόμα μια απορία... έχει κανένα νόημα αντί για G2 32gb να δώσεις το 50αρι παραπάνω στο G3 16gb. Πέρα από την οθόνη δεν βλέπω τρελές διαφορές...
οχι ειναι εντελως αλλη ρομ και δεν ειναι launcher.
ειναι μαλιστα πολυ ελαφρια.
δεν χρειαζεται να προσεξεις κατι,απλα αν ειναι να το παρεις με σειριακο αριθμο που να ξεκιναει με 410 ή 411,412,501 κλπ.
Ο γερμανος το εχει στα 280.
φορτώνει μόνο στο earth...στο οποίο δεν μπορώ να κάνω πλοήγηση

...