[mod]
[mod]
[mod]Nikos! έγραψε:
Θα το πάρω στη πλάκα... #krazeis_thaumazeis
Nikos! έγραψε:Αλλά την επόμενη που θα συνεχίσεις στο ίδιο βιολί και θα γράψεις τέτοια |λογοκρισία|, θα φας:
Α. Μπινελίκι
Β. Ριπόρτ
Nikos! έγραψε:Άντε γιατί έχεις αρχίσει και κουράζεις με την αδυναμία σου να κάνεις ώριμη συζήτηση.
nass έγραψε:Ελεος ρε dim![]()

kyr80 έγραψε:Nα δεχθούμε ότι η προεκλογική πρόθεση για κατάργηση του ΦΠ και εξορθολόγηση της φορολογίας των αυτοκινήτων, αντικαταστάθηκε από την πρόθεση για αύξηση του ΦΠ;

kostis20 έγραψε:Τραγικοι στη κυβερνηση αμα το κάνουν πάντως....![]()
Και αισθάνονται και περηφάνια, που ο Βαρουφάκης έκανε τη μούρη κρέας στον Ολλανδό.
dimviii έγραψε:nass έγραψε:Ελεος ρε dim![]()
τι να κανω,να κατσω να δεχομαι τα ψεματα του καθε Νικου? η να δεχθουμε οτι απο φετος θα εχουν τεκμηριο τα 1000 κυβικα?
kyr80 έγραψε:Είναι πλέον χαρούμενοι με τα ίδια ίσως και λιγότερα κουκιά.
Δηλαδή εκεί που επαναστατούσαν για τα λίγα 10 κουκιά, τώρα είναι χαρούμενοι με τα 8 κουκιά.
Οι άλλοι δεν καταλαβαίνουμε.... Τα 8 κουκιά είναι πιο γλυκά όμως. Γιατί τα δίνει η πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα...Και αισθάνονται και περηφάνια, που ο Βαρουφάκης έκανε τη μούρη κρέας στον Ολλανδό.
υ.γ. ευτυχώς αρκετοί ψηφοφόροι του Σύριζα, αρχίζουν και βλέπουν την πραγματικότητα. ΟΛΟΙ εξ αυτών, ΔΕΝ είναι πρώην πασόκοι.
kyr80 έγραψε:Είναι πλέον χαρούμενοι με τα ίδια ίσως και λιγότερα κουκιά.
Δηλαδή εκεί που επαναστατούσαν για τα λίγα 10 κουκιά, τώρα είναι χαρούμενοι με τα 8 κουκιά.
Οι άλλοι δεν καταλαβαίνουμε.... Τα 8 κουκιά είναι πιο γλυκά όμως. Γιατί τα δίνει η πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα...Και αισθάνονται και περηφάνια, που ο Βαρουφάκης έκανε τη μούρη κρέας στον Ολλανδό.
υ.γ. ευτυχώς αρκετοί ψηφοφόροι του Σύριζα, αρχίζουν και βλέπουν την πραγματικότητα. ΟΛΟΙ εξ αυτών, ΔΕΝ είναι πρώην πασόκοι.

Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Ο Hadjar αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) έχει 7 σ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]