[mod]
[mod]
[mod]Nikos! έγραψε:
Θα το πάρω στη πλάκα... #krazeis_thaumazeis
Nikos! έγραψε:Αλλά την επόμενη που θα συνεχίσεις στο ίδιο βιολί και θα γράψεις τέτοια |λογοκρισία|, θα φας:
Α. Μπινελίκι
Β. Ριπόρτ
Nikos! έγραψε:Άντε γιατί έχεις αρχίσει και κουράζεις με την αδυναμία σου να κάνεις ώριμη συζήτηση.
nass έγραψε:Ελεος ρε dim![]()

kyr80 έγραψε:Nα δεχθούμε ότι η προεκλογική πρόθεση για κατάργηση του ΦΠ και εξορθολόγηση της φορολογίας των αυτοκινήτων, αντικαταστάθηκε από την πρόθεση για αύξηση του ΦΠ;

kostis20 έγραψε:Τραγικοι στη κυβερνηση αμα το κάνουν πάντως....![]()
Και αισθάνονται και περηφάνια, που ο Βαρουφάκης έκανε τη μούρη κρέας στον Ολλανδό.
dimviii έγραψε:nass έγραψε:Ελεος ρε dim![]()
τι να κανω,να κατσω να δεχομαι τα ψεματα του καθε Νικου? η να δεχθουμε οτι απο φετος θα εχουν τεκμηριο τα 1000 κυβικα?
kyr80 έγραψε:Είναι πλέον χαρούμενοι με τα ίδια ίσως και λιγότερα κουκιά.
Δηλαδή εκεί που επαναστατούσαν για τα λίγα 10 κουκιά, τώρα είναι χαρούμενοι με τα 8 κουκιά.
Οι άλλοι δεν καταλαβαίνουμε.... Τα 8 κουκιά είναι πιο γλυκά όμως. Γιατί τα δίνει η πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα...Και αισθάνονται και περηφάνια, που ο Βαρουφάκης έκανε τη μούρη κρέας στον Ολλανδό.
υ.γ. ευτυχώς αρκετοί ψηφοφόροι του Σύριζα, αρχίζουν και βλέπουν την πραγματικότητα. ΟΛΟΙ εξ αυτών, ΔΕΝ είναι πρώην πασόκοι.
kyr80 έγραψε:Είναι πλέον χαρούμενοι με τα ίδια ίσως και λιγότερα κουκιά.
Δηλαδή εκεί που επαναστατούσαν για τα λίγα 10 κουκιά, τώρα είναι χαρούμενοι με τα 8 κουκιά.
Οι άλλοι δεν καταλαβαίνουμε.... Τα 8 κουκιά είναι πιο γλυκά όμως. Γιατί τα δίνει η πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα...Και αισθάνονται και περηφάνια, που ο Βαρουφάκης έκανε τη μούρη κρέας στον Ολλανδό.
υ.γ. ευτυχώς αρκετοί ψηφοφόροι του Σύριζα, αρχίζουν και βλέπουν την πραγματικότητα. ΟΛΟΙ εξ αυτών, ΔΕΝ είναι πρώην πασόκοι.

H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο σ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]